Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.313
Cevap
42
Favori
205.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sattim kurtuldum hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şebekesi sorunlu telefonu nasıl satıyorsunuz acaba alıcısı çıkıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komedi6 K kullanıcısına yanıt
    Piyasada 1 tane şebeke sorunlu tel var. Herkes birbirine satıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: apsisx

Piyasada 1 tane şebeke sorunlu tel var. Herkes birbirine satıyor :)

sırf bu şebeke sorunu yuzunden 8t yi satmayi dusunuyordum ama vicdanim kabul etmiyordu sorunlu telefonu satmaya ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] en son vanpilasin dedigi yontemi denedim onu yaptigimdan beri sebeke gitmedi, bende sorun sensörle ilgili muhtemelen

Hocam bu sensör sorunu google dialerde mi oluyor? Sorma sebebim şu. Bir ara xiaomi mi note 10 lite modelinde de google dialer ile sensör sorunu yaşadıklarını söylüyorlardı. O yüzden herkes xiaominin stock dialerini kurup sorunu çözüyordu. Eğer sizde google dialer kullanıyorsanız ve sensörle alakalı olduğunu düşünüyorsanız oneplus dialer kurarak bir deneyin isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gs01

Hocam bu sensör sorunu google dialerde mi oluyor? Sorma sebebim şu. Bir ara xiaomi mi note 10 lite modelinde de google dialer ile sensör sorunu yaşadıklarını söylüyorlardı. O yüzden herkes xiaominin stock dialerini kurup sorunu çözüyordu. Eğer sizde google dialer kullanıyorsanız ve sensörle alakalı olduğunu düşünüyorsanız oneplus dialer kurarak bir deneyin isterseniz.

ben bildirim simgesi konumuna aliyorum gorusmeyi sorun kalmiyor, bu dialere alistim cunku. Yine de sorun devam ederse tonla uygulama var birini indirir kullaniriz, sorun yok. Sorun kulagi telefona yaklastirinca dokunmatigin inaktif olmamasi. Bakalim bi dialer degistireyim eger sensörde problem varsa google dialer su anki mevcut cozumumle devam ederim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: gs01

arkadaşlar bu doğru olabilir bundan önce kullandığım xiaomi telefondada aynı sorun vardı çünkü google dialer ı kullanıyordu

sonradan one plus aldığımda doğrudan one plus kendi dialerini kurdum

yani hiç google ın dialerını kullanmadım . ogünden bu yana da bu sorunu hiç yaşamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dialer isteyen varsa şunu denesin derim. Bayağıdır kullanıyorum çok memnunum.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 15 Mayıs 2021; 9:55:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Dialer isteyen varsa şunu denesin derim. Bayağıdır kullanıyorum çok memnunum.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free

gerçekten mükemmelmiş reklam falan çıkoyormu acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Vicdanına kurban olurum kardeşim. Senin iyi niyetinden gitmemiştir bi daha o şebeke. Telefonda ne problem varsa söylemeden satarsan gelir yine seni bulur o problem başka şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 14 Mayıs 2021; 19:31:14 >
  • Bayramınız mübarek olsun

Misal adamda vodafone var.sikinti çekmiyor.

• apsisx kullanıcısına yanıt
    🤣🤣🤣ilahi guldurdunuz beni çok

• ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]
    ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 15 Mayıs 2021; 1:16:22 >

• Telefonunda - Yakınlık Sensör Sorunu - yaşayan arkadaşlar;
    Kullandığınız ekran koruyucunun fotoğrafta görülen kısmı kapatıp kapatmadığını kontrol eder misiniz?
    Başka bir telefonla fotoğraf çekerek kontrol ederseniz;
    flaşsız çekerseniz ışık süzmesi görünüyor,
    flaşlı çekerseniz de sensör net bir şekilde görülebiliyor.
    Sensörün çalışıp çalışmadığı yada ekran koruyucunun sensörü kapatıp kapatmadığı anlaşılmış olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 15 Mayıs 2021; 9:11:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: myonur

gerçekten mükemmelmiş reklam falan çıkoyormu acaba

Alıntıları Göster

İlerleyen süreçte çıkabiliyor ama bi kereye mahsus satın alabilirsiniz ya da isterseniz apk olarak yollayabilirim.

• şebeke sorunu bana kalırsa belirli bir serideki cihazlarda mevcut.. elden çıkarılıp isteniyorsa tekrar 8t kb2000 (çin) veya kb2001 (hindistan) cihazı alınabilir. ben kb2000 kullanıyorum 1 kere şebeke düşmesi yaşamadım

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Bende de 6 aydır kb 2000 Çin versiyonu var. Hiç şebeke sorunu yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: vanpılas

Telefonunda - Yakınlık Sensör Sorunu - yaşayan arkadaşlar;
    Kullandığınız ekran koruyucunun fotoğrafta görülen kısmı kapatıp kapatmadığını kontrol eder misiniz?

Başka bir telefonla fotoğraf çekerek kontrol ederseniz;
    flaşsız çekerseniz ışık süzmesi görünüyor,
    flaşlı çekerseniz de sensör net bir şekilde görülebiliyor.
    Sensörün çalışıp çalışmadığı yada ekran koruyucunun sensörü kapatıp kapatmadığı anlaşılmış olur

albayin dedigi dialeri indirdim sorun kalmadi, eger gercekten kilif sensoru kapatiyorsa bu bir bug dur, oneplus klasiği :D

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.