< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (72. sayfa)

-
-
şebekesi sorunlu telefonu nasıl satıyorsunuz acaba alıcısı çıkıyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasada 1 tane şebeke sorunlu tel var. Herkes birbirine satıyor :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: apsisx
Piyasada 1 tane şebeke sorunlu tel var. Herkes birbirine satıyor :)sırf bu şebeke sorunu yuzunden 8t yi satmayi dusunuyordum ama vicdanim kabul etmiyordu sorunlu telefonu satmaya
en son vanpilasin dedigi yontemi denedim onu yaptigimdan beri sebeke gitmedi, bende sorun sensörle ilgili muhtemelen
Hocam bu sensör sorunu google dialerde mi oluyor? Sorma sebebim şu. Bir ara xiaomi mi note 10 lite modelinde de google dialer ile sensör sorunu yaşadıklarını söylüyorlardı. O yüzden herkes xiaominin stock dialerini kurup sorunu çözüyordu. Eğer sizde google dialer kullanıyorsanız ve sensörle alakalı olduğunu düşünüyorsanız oneplus dialer kurarak bir deneyin isterseniz.
quote:
Orijinalden alıntı: gs01Hocam bu sensör sorunu google dialerde mi oluyor? Sorma sebebim şu. Bir ara xiaomi mi note 10 lite modelinde de google dialer ile sensör sorunu yaşadıklarını söylüyorlardı. O yüzden herkes xiaominin stock dialerini kurup sorunu çözüyordu. Eğer sizde google dialer kullanıyorsanız ve sensörle alakalı olduğunu düşünüyorsanız oneplus dialer kurarak bir deneyin isterseniz.
ben bildirim simgesi konumuna aliyorum gorusmeyi sorun kalmiyor, bu dialere alistim cunku. Yine de sorun devam ederse tonla uygulama var birini indirir kullaniriz, sorun yok. Sorun kulagi telefona yaklastirinca dokunmatigin inaktif olmamasi. Bakalim bi dialer degistireyim eger sensörde problem varsa google dialer su anki mevcut cozumumle devam ederim :D
arkadaşlar bu doğru olabilir bundan önce kullandığım xiaomi telefondada aynı sorun vardı çünkü google dialer ı kullanıyorduquote:
Orijinalden alıntı: gs01Hocam bu sensör sorunu google dialerde mi oluyor? Sorma sebebim şu. Bir ara xiaomi mi note 10 lite modelinde de google dialer ile sensör sorunu yaşadıklarını söylüyorlardı. O yüzden herkes xiaominin stock dialerini kurup sorunu çözüyordu. Eğer sizde google dialer kullanıyorsanız ve sensörle alakalı olduğunu düşünüyorsanız oneplus dialer kurarak bir deneyin isterseniz.
sonradan one plus aldığımda doğrudan one plus kendi dialerini kurdum
yani hiç google ın dialerını kullanmadım . ogünden bu yana da bu sorunu hiç yaşamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dialer isteyen varsa şunu denesin derim. Bayağıdır kullanıyorum çok memnunum.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 15 Mayıs 2021; 9:55:31 >
gerçekten mükemmelmiş reklam falan çıkoyormu acabaquote:
Orijinalden alıntı: ALBAYDialer isteyen varsa şunu denesin derim. Bayağıdır kullanıyorum çok memnunum.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vicdanına kurban olurum kardeşim. Senin iyi niyetinden gitmemiştir bi daha o şebeke. Telefonda ne problem varsa söylemeden satarsan gelir yine seni bulur o problem başka şekilde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 14 Mayıs 2021; 19:31:14 >
Bayramınız mübarek olsun
Misal adamda vodafone var.sikinti çekmiyor.
🤣🤣🤣ilahi guldurdunuz beni çok
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: myonur
gerçekten mükemmelmiş reklam falan çıkoyormu acaba
Alıntıları Gösterİlerleyen süreçte çıkabiliyor ama bi kereye mahsus satın alabilirsiniz ya da isterseniz apk olarak yollayabilirim.
şebeke sorunu bana kalırsa belirli bir serideki cihazlarda mevcut.. elden çıkarılıp isteniyorsa tekrar 8t kb2000 (çin) veya kb2001 (hindistan) cihazı alınabilir. ben kb2000 kullanıyorum 1 kere şebeke düşmesi yaşamadım
-
Bende de 6 aydır kb 2000 Çin versiyonu var. Hiç şebeke sorunu yaşamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: vanpılas
Telefonunda - Yakınlık Sensör Sorunu - yaşayan arkadaşlar;
Kullandığınız ekran koruyucunun fotoğrafta görülen kısmı kapatıp kapatmadığını kontrol eder misiniz?
Başka bir telefonla fotoğraf çekerek kontrol ederseniz;
flaşsız çekerseniz ışık süzmesi görünüyor,
flaşlı çekerseniz de sensör net bir şekilde görülebiliyor.
Sensörün çalışıp çalışmadığı yada ekran koruyucunun sensörü kapatıp kapatmadığı anlaşılmış oluralbayin dedigi dialeri indirdim sorun kalmadi, eger gercekten kilif sensoru kapatiyorsa bu bir bug dur, oneplus klasiği :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X