Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.313
Cevap
42
Favori
205.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Android 12 Official Promo Leaked | #Shorts
    https://www.youtube.com/watch?v=hY4ZvNS-EMg&feature=youtu.be

Android 12 nin tanıtım videosu
    Oneplus'ta bazı telefonlarını beta sürecine dahil edecekmiş. Arayüz tamamen değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 17 Mayıs 2021; 16:40:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arayüzü değişeceklerine eksik özellikleri tamamlasalar bari. Rootsuz yazı tipi değiştirme, tek elle kullanım modu, navigasyon tuşlarına uzun basarak bazı özellikler atama gibi gibi.

• CXath1 C kullanıcısına yanıt

4g de en ufak sorun yaşamadım hocam o kısmı düşünme hiç. 5g muallakta şu an ne olacağı belirsiz o yüzden 5g'yi düşünerek almamazlık yapmayın. Hint versiyonu da keza sorunsuz şu an

• Resmi garantili cihazlara kvk bakıyor ki hiç bakmasalar daha iyi giden cihaz geri gelmez kullanıcı hatası diyip ücret talep ederler :) o yüzden bana göre Çin malı cihazları garantili almak boşa masraftır. Apple garantili alınır çünkü desteği sağlam ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim..

• Aramızda rom root olaylarına girmiş olan var mı? Pixel rom ve lineage os denemek istiyorum.

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt

Apple kullanıcısıyım zaten hocam fakat oneplus dikkatimi çekmişti. O halde macera aramayayım  

• valla hocam garanti'ye bir de ne kadar işimiz düşüyor onu da hesap edersek aslında bir maksimum fayda çıkarabiliriz :) ben şahsen son 10 senede 2 defa apple store'a uğradım o da pil değişimi için öyle arıza vs olmadı, keza 3 yıldır da oneplus kullanıyorum 7 ile başladım sırasıyla 7t ve 8t kullandım. onlarda da sıfır sorun oldu garantisiz olmasına rağmen ki ekran kırılması vs olması durumunda işinin ehli kvk'dan bin kat daha iyi iş çıkaracak adamlar tanıyorum o açıdan da kafam rahat. yani sırf garanti için kısıtlamayın kendinizi, bir kere geliyoruz dünyaya, alın kullanın deneyin :)

Hocam Apple değil kullandığım her cihaz. Telefonda hele 9 senedir android kullanıcısıyım. Telefonları makul süreler kullanıp değiştireceğimde de yine Samsung'un amiral gemilerine yöneldim. Maalesef deneyimlerim de sorunsuz olmadı, servise yolum epey düştü. Samsung ne olsa bana fatura çıkarırken, ne olsa benden kaynaklandığını iddia ederken Apple yakın bir zaman önce hiçbir zorluk çıkarmadan iPad'i sıfır cihazla swapladı. Sorun ekrandaydı, iPad'lerde de ekran değişmiyormuş. O yüzden direk cihazı değiştirdiler. Bu olaydan sonra bünyesi Samsung Türkiye'ye alışkın bende devreler yandı. Artık bir şey alırken Türkiye'deki servis ağına bakıyorum. Maymun gözünü açtı mı diyeyim ne diyeyim bilemedim  

Siz de dediğinizde haklısınız, bu servis olayı biraz şans işi. Yolun düşer düşmez belirsiz. Telefonda da iPhone sevmediğim, Samsung'tan bıktığım, OnePlus da ham androide yakın bir deneyim sunduğu için dikkatimi çekti. Ya gözü karartıp alıp deneyeceğim ki memnun kalacağımı düşünüyorum ya da Apple'a yönelirim. Artık Samsung gibi markalara para vermeye niyetim yok.

• Samsung hiç kullanmadım akıllı telefonlarını. Ama servis olayında da epey şikayet okudum yani onlar da masum değil :) Apple'ın eline kimse su dökemez bu konuda benim de iPad mini 2 yi değiştirmişlerdi sıfırı ile ekranda çizgi oluştu bir iki gün içinde yenisini getirip değiştirmişlerdi. Helal olsun dedim, normali bu zaten dünyada olağan durumda olan bir hizmeti bizim bünye alışık olmadığı için tuhaf karşılıyor :)

Oneplus konusuna da gelirsek en az arıza yapan cihazlar listesinde ilk sırada yer alıyor ardından Apple geliyor. Üçüncü marka da Huawei di sanırım.. Şu an 8t'nin güncel fiyatı 4700 e kadar inmiş durumda. Bu fiyata bu kalitede garantili bir cihaz bulmanız çok zor. Almayı düşünürseniz de sizi cihazı aldığım satıcıya yönlendiririm. Pişman olmazsınız gibime geliyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

Aramızda rom root olaylarına girmiş olan var mı? Pixel rom ve lineage os denemek istiyorum.

Ben rom attım 5 6 tane. Şuan lineageOs yüklü. 2 haftayı geçti. 8 9 saat ekran suresi veriyor. Benim hoşuma gitti. Tek eksiği face unlock. Onu da normal romda bile kullanmiyordum zaten.

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    120 hz sorunsuz mu?
    Pixel rom denediniz mi lineage ile fark var mı?
    Rom root bootloader olaylarında imei gitmesi olurmu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yönlendirirseniz güzel olur hocam

• quote:

120 hz sorunsuz mu?
    Pixel rom denediniz mi lineage ile fark var mı?
    Rom root bootloader olaylarında imei gitmesi olurmu?

120 hz sorunu yok.

Pixel ROM denedim ama bazı buglar vardi.

LineageOs hepsinden iyi geldi.

Shapeshift romu da hoşuma gitti ama 120 hzden dolayı mi başka birşey mi anlamadım alt kısımda dokunmaktik ekranda bi sorun oldu.

Sonra lineageOs yükledim. Şuana kadar memnunum bu romdan :)

IMEI kesinlikle gitmiyor.

Teşekkür ederim bootloader kilidi açıp lineage denicem

• quote:

Teşekkür ederim bootloader kilidi açıp lineage denicem

Denersen eğer rominstaller var. Onunla çok rahat kuruluyor. Xda'da paylaşmıştı birisi. Bulamazsan linkine bakarım.

Kilit açık olması gerekir mi bahsettiğiniz araçla kurmak için

• quote:

Kilit açık olması gerekir mi bahsettiğiniz araçla kurmak için

Tabi bootloader acman gerek.

• ses kısma açma tuşunu medya sesi değil de arama zil sesine uyarlama şansımiz var mi, bulamadım da

Bende almak istiyorum bilgi verirseniz sevinirim

• son uygulama tuşuna uzunca basıp iki uygulamayı aynı anda kullanma da yok galiba.. bakalım daha eksikler olacak eski cihazım lg'ye göre

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.