Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.313
Cevap
42
Favori
205.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALBAY

İlerleyen süreçte çıkabiliyor ama bi kereye mahsus satın alabilirsiniz ya da isterseniz apk olarak yollayabilirim.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim bende bir yerlerden full apk dosyasını buldum ve artık bunu kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • komedi6 K kullanıcısına yanıt

Merhaba 4600 e nereden alabilirim. Alırken dikkat etmen gereken nelerdir. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komedi6 K kullanıcısına yanıt

Kılıfta problem yok, ekran koruyucu: nano film , temperli cam vs. tam uyumlu değilse bundan kaynaklanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 16 Mayıs 2021; 4:42:53 >
  • Arkadaşlar bu hafta telefon almam lazım.
    Mi 10t pro ile bu cihaz arasında kaldım. Karar veremiyorum. Yurtdışı bakıyorum. Fikirlerinize tavsiyelerinize açığım..

• quote:

Orijinalden alıntı: CXath1

Arkadaşlar bu hafta telefon almam lazım.
    Mi 10t pro ile bu cihaz arasında kaldım. Karar veremiyorum. Yurtdışı bakıyorum. Fikirlerinize tavsiyelerinize açığım..

Nerdeyse 10 tane xiaomi cihaz kullandım. En son note 9s vardı. Bir kere bile düşürmedim. Sıfırdan ayırt etmek imkansızdı. Kendi kendine parmak izi sensörü bozuldu. Yazılımsal sıkıntılar ayrı dert. En çok memnun kaldığım mi8se idi. Ben xiaomi tavsiye etmem. Oneplus ile tanıştıktan sonra xiaomi op yanında çöp gibi kalıyor abartmıyorum. Kullandığım xiaomi cihazlar:

Note 3 pro

Note 4

Mi max 1

Mi max 2

Mi mix 2

Note 5

Note 9s

Mi8se

Mi6

• Cihazımı satıyorum arkadaşlar ilgilenenler ulaşabilir

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-oneplus-8t-12-ram-256hafiza-923364937/detay

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bi kaç sorum olacaktı.
    Warp şarj ederken aod ekranı gibi şarj hızını izleme şansımız var mı?
    Xiaomideki gibi alt navigasyon tuşlarına uzun basınca geçerli uygulamayı kapatmak mümkün mü?
    Yazı fontu rootsuz değişmiyor demişti bi arkadaş ama dili ingilizce yapınca yazı fontu menüsü geliyor ve 2 seçenek var. Bunları çoğaltmak mümkün mü?
    Rootsuz vowifi ve volte nasıl açacağız?

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Şarj hızını izlemeyi bilmiyorum
    Zorla kapat seçeneği bu telefonda yok
    Font yabancı forumlardada soruldu onlarda rootsuz olmaz demişlerdi
    Vowifi ve volte rootsuz açılıyor ilk mesajda rehber mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezai GÜREL

Merhaba 4600 e nereden alabilirim. Alırken dikkat etmen gereken nelerdir. Teşekkürler

xiaomi fatihte 4850 ye var kb2000 model mümkünse kb2003 almayin ve arkasinda ce yaziyormu yazmiyormu onu da ogrenin arkasinda ce yazanlarin cogunda sebeke problemi var

• quote:

Orijinalden alıntı: komedi6

xiaomi fatihte 4850 ye var kb2000 model mümkünse kb2003 almayin ve arkasinda ce yaziyormu yazmiyormu onu da ogrenin arkasinda ce yazanlarin cogunda sebeke problemi var

Alıntıları Göster

Valla benimkinde ce yazıyor ve 2003 model ama şebeke problemi yok

• 8t yi orijinal şarj aleti haricinde oppo, realme nin 65watt lık şarj aletleriyle denwyen oldu mu max kaç amper görüyor 0 100 e kac dkk da ulaşıyor.

• fox5578 kullanıcısına yanıt

Bende ilanlarda denk gelmiştim. Özel değise neden satıyorsunuz😁

• CXath1 C kullanıcısına yanıt

Maddiyattan hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Valla benimkinde ce yazıyor ve 2003 model ama şebeke problemi yok

Alıntıları Göster

bu posta yazdim daha once, cogunda var diyorum, bu sorunu daha once yasadigim icin hangi forumda,hangi facebook grubunda, hangi telegram grubunda kim ne sekilde sorun yasamis goruyorum, istisnalar var.

• kocaseyit K kullanıcısına yanıt

aynen ben de yaşamadım. çin'den şaşmayacaksın :)

• Öncelikle KB2000 modelini kullanıyorum, bir gün bile şebeke problemi yaşamadım, herhangi bir işlem de yapmadım. Çift hat aktif olarak kullanıyorum. Oneplus ile 5 modeli ile tanıştım. Dedim bu nasıl telefon? Hızı olsun kamerası olsun beni büyülemişti. O telefonu hâlâ oğlum kullanıyor ve inanın hala hızlı. Telefondan çok çabuk sıkılan birisiyim ben. Hemen hemen her telefonu kullandım. Çok uzun süre de iphone kullandım ki iPhone hala severim başka bir dünya orası söylenecek tek kötü lafım yok. Ama Android telefon kullanacaksanız en iyi telefonlardan biri Oneplus. Ben 8Tden inanılmaz memnunum. Kasa boyu, inceliği, batarya ömrü, ekran kalitesi, akıcılığı. Kamerası bana göre güzel ama bir iphone değil. Fakat kesinlikle çok güzel fotoğraf çekiyor. Ben fotoğrafa. Çok önem veriyorum ve çok seyahat ettiğim içln de çok foto çekiyorum etrafımdakiler de güzel fotoğraf çektiğimi söylerler instagram profilimde bir sürü örnekler var telefon ile çekilmiş ve başarılı örnekler (reklam gibi olacak ama merak eden olur belki instagram = muratcelikci ) Bakın bu telefonun ekranı iphone 12 pro max dan daha iyi bunu ben değil dxomark söylüyor :) Ben bu telefonu satarsam sadece iPhone ya da düz 9 için satarım. Oneplus pro modellerini sevmiyorum çünkü kavisli ekran bana göre değil bir de gerçekten çok büyük telefon. Kalitesine bir şey demem. Şebeke sorunu olan arkadaşlar inşallah bir çözüm çıkar bu telefona yakışmıyor tabii ki. Bu yazıyı uzun süre Oneplus kullanmış biri olarak fikir vermesi açısından yazdım. Belki faydalanan olur. Sorunuz da olursa seve seve cevaplarım. Yaşım 50. Herhangi bir markanın fanboyu da değilim. Ama gerçekten çok telefon kullandım hepsinde ufak tefek sorunlar var.
    İyi akşamlar.

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt

Çin modelinde (kb2000) 4g bazı bandlar yok diye biliyorum. Ben vodafone kullanıyorum. Sorun yaşarmıyım.

bunun dışında 2.el kb2001 de alabilirim.

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile en önemli bant20 o da tüm serilerde var. Sorun yaşatacak bant eksikliği yok.

• Arkadaşlar bir sorum var. Oneplus’ın servis deneyimi TR’de ne alemde? Gönül ister ki işimiz düşmesin ama bazen de gerekiyor. Oneplus almadan evvel bu takıldı kafama.

• Başka bir şarj cihazı ile şarj eden arkadaş var mı acaba? Ben samsungun orjinal 2 amper hızlı şarj cihazını taktım ve şarjım 90 daydı. Kalan süre 33 dakika diyor. Bayağı yavaş şarj ediyor. Misal xiaominin 33w şarj cihazları ile deneyen oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.