Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.313
Cevap
42
Favori
205.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam kb2001 hindistan sürümüymüş. Ülkemizde uyumlu değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CXath1 C kullanıcısına yanıt
    Uyumlu herhangi bir uyumsuzluk yok açıkçası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet arkadaşlar.3. oneplusumu alarak araniza op6 ve 7 den sonra katıldım..Birkac yildir op kullaniyorum diyelim..Op7 min android 11 den sonra çöp olmasi daha da kullanmak istememem, ugrasmak istememem sebebiyle degistirdim..Ha op7 duruyor bende daha satmadim orasi ayri..Tek eksiğim kılıf kaldi..orjinalden zoyade bi bumper kilif bulmam lazim..Ali ye baktim fiyatlar eskisi gibi degil anlamadim..50 tl ye kilif bulamiyoruz

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun öncelikle. Kılıflar dediğiniz gibi pahalı. Üstelik geldiğinde vergi de alınıyor.

• Bana gelen son güncelleme bu 1 martta geldi başka da güncelleme gelmedi.

Bir sorun mu var acaba.

Sanki bunun üzerine başka güncelleme alanlar oldu gibi.

Kontrol ediyorum güncel diyor.

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

• Ben sonu aa olandayim...kb2003 cihazim global mi avrupa sürüm mu bilmiyorum nereden bakilir

• Onceki op7 mi misler gibi android 10 da kullanirken(guncelleme sistem uzerindem devamli alirdim) bok varmis gibi oxupdater uzerinden 11 e yukselttim...olmayan bug laadi..autobrightness mi dersiniz, sag altta kalamayan haritalar,youtube mi dersiniz...Bunda sisteme gelmedigi surece update yapmam dahada

• 3 aydır kullanıyorum ikinci editi yapayım.

1- kamerası profesyonel değilseniz gayet iş görür.

On kamera da gayet güzel portreler çekiyorum.

Kamera da aşırı beklenti sahibi değilseniz gayet iyi bence.

2-telefon ısınıyor soğutma sistemi şartmış.

Mlbb-peste ortalama sıcaklık 38-39 derece ve rahatsız ediyor.

Yarım saatten sonra ısınma iyice hissediliyor yaz aylarında sorun elimiz yanacak gibi :)

3- bağlantı kesilme sorunu yaşamadım az çekme sorunu da yok gibi sanki.

4- 10t ile bunun arasında kalmıştım.

sıvı soğutma var ama hem ağır hem kamera çıkıntısı çok abartılı hem de daha yavaş bir tel.

5- youtube hikaye yükleyemiyorum. O özellik kapalı.

Bende mi sorun bilmiyorum. Eski teller bile atıyor.

6-aod bildirim ekranı bildirimi yarım saniye ekranda tutuyor bir türlü ayarını bulamadım.

Aodnotify yüklü onla da çözemedim bu sorunu

7-pil süresi gayet iyi full oyun da 6 saat ekran süresi alıyorum.

8- priz amerikan olduğu için ek parçaya çıkar tak yaparken kıvılcım atıyordu fişin ortasına yarım damla japonla yapıştırdım. Sıfır sıkıntı şimdi :)

Zaten şarj olayı dehşetül ala.

9- spigen pocketboost powerbank tahminen 0dan 100e bir buçuk saatte şarj olur hızlı şarj yazıyor 50den 100e yarım saat diyor.

Hiç denemedim ama tahminen süre bu olur daha az da olabilir.

Spigen 45w araç şarj cihazı aldım. Onla daha hiç denemedim ama o warp şarja çok yakın bir süre vereceğini tahmin ediyorum.

Merak eden olursa editlerim.

Ben yaz için aldım zaten ikisini de kullanmıyorum aktif olarak

Tel zaten çok hızlı şarj oluyor gerek yok yani.

Ben halen daha çok memnunum uzun süre patates olmazsa tel işi bitmiştir.

Keşke şu ısınma işi olmasaydı ama yapacak bir şey yok bu dönemde bu paraya bu kalitede bu güzellikte telefon yok.

Keşke uygun fiyatlı olsaydı kılıfsız kullanabilseydik. Kılıfsız bu telefon başka bir şey oluyor.

Ama kılıfını yüksek bırakmışlar ekranı da koruyor o yüzden kullanmaya devam :)

3 ay oldu herhalde mutlu mesut devam ediyoruz.

Saygılar.

• Ben de çok araştırdım en sonunda 8tye karar verdim. Daha öncesinde 7t kullandım. Keyfi bir yükseltme oldu yoksa hala 7y Bi 3 sene falan rahat giderdi. 8tnin120hz ekran yenileme hızı fark yaratıyor gerçekten de. Değiştirecek olsam gene bu ayarda 9R'ye yönelirim herhalde. Ama en az 1 sene daha böyle devam etmek istiyorum. Kb2000 Çin versiyon benimki ve şebeke sorunu yaşamadım. Zaten sorun yaşayan da kb2003 deki belirli bir seride olan sıkıntı bana kalırsa. Kimisi volte ayarı yaparak kimisi de wipe cache yaparak sorunu çözmüş.

Forumda ismi geçen xiaomi Fatih'in bir Facebook grubu var mıdır yoksa sadece WhatsApp ve telegram üzerinden mi iletişim kurabiliyoruz? Fiyatları güzel öyle şişirme meblağlar görmedim :)

• enginkoto E kullanıcısına yanıt

Uzun araştırmalar sonucu OP 8T almaya karar vermiştim ki ısınma sorununu görünce bi vazgeçtim. Çünkü sıfır yerli Galaxy S20 almıştım ve 3 gün kullanıp iade ettim. İnanılmaz ısınıyor eli yakıyordu. Sıcaklık ölçer ile 45 dereceleri görüyordum ekranda. Bu sebepten iadesini yaptım ve şimdi yeniden sıcaklık sorunu olan bir telefon almak istemem açıkçası. TFT dışında oyun kurmuyorum telefona ancak çok uzun süre görüntülü görüşmelerim oluyor, uzun videolar izlediğim de oluyor. S20 görüntülü görüşmelerde ve uzun süre kamera açıldığında cayır cayır yanıyordu. 8T'de hangi durumlarda ısınıyor ?

• UgLeR kullanıcısına yanıt
    1 saat Pubg oynuyorum 38 derece. Videolarda ısınma zaten yok. Ne zaman nasıl ısınıyor anlamadım?

• Evet vira bismillah....Kb 2003 telefonum biraz önce hat gitti. ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]
    Romum da şu [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/69187/0124c129-9e6e-4e0f-8702-f5822766e2dc.jpeg[/simageşu
    Onerilerinize açığım..wolte woifi vs aktif hale getirmedim.hatrim turkcell

• UgLeR kullanıcısına yanıt
    Pubg en ust akciilikta alttan 3. Grafikte hdr in bir alti sanirim 37 leri gecmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: UgLeR

Uzun araştırmalar sonucu OP 8T almaya karar vermiştim ki ısınma sorununu görünce bi vazgeçtim. Çünkü sıfır yerli Galaxy S20 almıştım ve 3 gün kullanıp iade ettim. İnanılmaz ısınıyor eli yakıyordu. Sıcaklık ölçer ile 45 dereceleri görüyordum ekranda. Bu sebepten iadesini yaptım ve şimdi yeniden sıcaklık sorunu olan bir telefon almak istemem açıkçası. TFT dışında oyun kurmuyorum telefona ancak çok uzun süre görüntülü görüşmelerim oluyor, uzun videolar izlediğim de oluyor. S20 görüntülü görüşmelerde ve uzun süre kamera açıldığında cayır cayır yanıyordu. 8T'de hangi durumlarda ısınıyor ?

Hocam abartılı bir sıcaklık yok

38lerde geziyor. Gerçi bu normal de olabilir bilemem.

Yani el yakan bir sıcaklık yok ama uzun süre oynarsanız iş değişebilir.

Bir de hotspot da veriye bağlarsanız acayip ısınıyor.

Bence yazılımla alakalı olabilir

Eski p2 hotspot da bu kadar ısınmıyordu.

Telefon harika sizi etkilemek istemem ancak oyun ve hotspot da bir tık ısınıyor yani.

Ama görüşmelerde falan ısınma görmedim.

• Gariptir turkcell hattimda internet gidip geliyor yukarida 4.g yaziyor ama evde yoklar

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt

Hocam 7t ye göre kamerayı ayrıntılı yorumlar mısınız ? 114 puanlı 7t ile 111 puanlı 8t arasında ki farkı sizden duymak istiyorum.

Ayrıca 8t deki aşırı kumlanma sorunu, biraz zoom yapılsa bile fotoğraftaki aşırı gürültü sorunu sizdede var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 9 Mayıs 2021; 23:19:2 >
  • vanpılas V kullanıcısına yanıt

hocam kamera ile öyle fazla içli dışlı değilim ayda yılda 1-2 resim çekerim. ama 7t ile 8t arasında kamera olayında fark ettiğim en büyük değişiklik makro çekimlerde 7t fark yaratıyor, netlik ve pozlama olarak. 8t nedendir bilmem daha vasat kalıyor, sözde 1-2 nesil ileride bir cihaz ama 7t de kamera nal toplatıyor adeta. Ben bile bunu fark ettiysem olayı kamera olanlar zaten eleştirilerini yapar mutlaka :)

• quote:

Orijinalden alıntı: enginkoto

3 aydır kullanıyorum ikinci editi yapayım.

1- kamerası profesyonel değilseniz gayet iş görür.

On kamera da gayet güzel portreler çekiyorum.

Kamera da aşırı beklenti sahibi değilseniz gayet iyi bence.

2-telefon ısınıyor soğutma sistemi şartmış.

Mlbb-peste ortalama sıcaklık 38-39 derece ve rahatsız ediyor.

Yarım saatten sonra ısınma iyice hissediliyor yaz aylarında sorun elimiz yanacak gibi :)

3- bağlantı kesilme sorunu yaşamadım az çekme sorunu da yok gibi sanki.

4- 10t ile bunun arasında kalmıştım.

sıvı soğutma var ama hem ağır hem kamera çıkıntısı çok abartılı hem de daha yavaş bir tel.

5- youtube hikaye yükleyemiyorum. O özellik kapalı.

Bende mi sorun bilmiyorum. Eski teller bile atıyor.

6-aod bildirim ekranı bildirimi yarım saniye ekranda tutuyor bir türlü ayarını bulamadım.

Aodnotify yüklü onla da çözemedim bu sorunu

7-pil süresi gayet iyi full oyun da 6 saat ekran süresi alıyorum.

8- priz amerikan olduğu için ek parçaya çıkar tak yaparken kıvılcım atıyordu fişin ortasına yarım damla japonla yapıştırdım. Sıfır sıkıntı şimdi :)

Zaten şarj olayı dehşetül ala.

9- spigen pocketboost powerbank tahminen 0dan 100e bir buçuk saatte şarj olur hızlı şarj yazıyor 50den 100e yarım saat diyor.

Hiç denemedim ama tahminen süre bu olur daha az da olabilir.

Spigen 45w araç şarj cihazı aldım. Onla daha hiç denemedim ama o warp şarja çok yakın bir süre vereceğini tahmin ediyorum.

Merak eden olursa editlerim.

Ben yaz için aldım zaten ikisini de kullanmıyorum aktif olarak

Tel zaten çok hızlı şarj oluyor gerek yok yani.

Ben halen daha çok memnunum uzun süre patates olmazsa tel işi bitmiştir.

Keşke şu ısınma işi olmasaydı ama yapacak bir şey yok bu dönemde bu paraya bu kalitede bu güzellikte telefon yok.

Keşke uygun fiyatlı olsaydı kılıfsız kullanabilseydik. Kılıfsız bu telefon başka bir şey oluyor.

Ama kılıfını yüksek bırakmışlar ekranı da koruyor o yüzden kullanmaya devam :)

3 ay oldu herhalde mutlu mesut devam ediyoruz.

Saygılar.

Bu telefona ısınıyor diyosanız samsung kullanmamışsın hocam ben s20 fe den geçtim bu telefona s20 fe resmen yanıyordu 8t bana göre ısınmıyor çok hafif ısınması normal yani sizin dediğiniz gibi el yakan bir sıcaklıkla karşılaşmadım bu zamana kadar 2 aydır kullanıyorum ve çokta memunum ısınma şebeke sorunu karşılaşmadım çok şükür telefonum kb2003 modeli

• Sırf denemek için Pes 2021 indirip 15-20 dk oynadım yüksek ayarlarda üstelik ekran kaydını da açtım. Isınma felan yok hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 10 Mayıs 2021; 8:22:53 >

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt

Bende makro kameradan dolayı aşırı grenli fotoğraflardan dolayı rahatsızım . Hocam oda ışığında birde gündüz müsait olduğunuzda iki telefonlarda çekim yapıp paylaşabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.