Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.313
Cevap
42
Favori
205.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu anda takılmayabilirsin bende öyle diyordum önceden alıp kullandıkça zamanla telefonun çok ağır olduğunu anladım ağırlık harici zaten her yönü ile daha iyi bence 8T yazılım bile yeterli 8T almak için tabi bu dediklerim tamamen benim kendi şahsi düşüncem Xiaomi seviyorsan Xiaomi al hiç düşünme bile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vanpılas V kullanıcısına yanıt
    Kb2003 2 adet aldık 3 aydır sorunsuz kullanıyoruz. 256lık op. Turkcell
    Oxygen os 11.0.8.11kb5aa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasdag -- 6 Mayıs 2021; 4:39:42 >
  • 4 yıldır Huawei kullanıyorum, 2 marka ile deneyimim olmadı

• serdarGs kullanıcısına yanıt
    Serdar aynı senin gibi düşünüyotdum ama ekran farkından dolayı oneplus seçtim şuan aşırı memnunum. Parlaklıgı ve kaliyedi mükemmel ekranın. Ayrıca illkez oneplus kullandım lg ile gecen yıllarıma üzülüyorum

• Yasdag Y kullanıcısına yanıt
    Nerden kaça aldığınızi paylaşa bilirmisiniz ?

• Yasdag Y kullanıcısına yanıt
    Lg yüzünden iphone geçmiştim.

• Ben kasım ayından beri kb2003 128lik kullanıyorum. Rom olarak global kullandım, son 1.5 aydır eu yüklü. Hattım turkcell ve bu saate kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Ocak ayından beri kb2003 12/256 kullanıyorum. Eu rom kurulu. Magisk ile birlikte kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım şükür. Ama hat sorunu yaşayan arkadaşların sorunu donanımsal değildir umarım. Yazılımsal desem aynı yazılımı kullanıpta kiminin sorun yaşayıp kiminin yaşamaması da garip geliyor. Umarım bir an önce çözüme kavuşurda herkes ağız tadıyla kullanır telefonunu.

• Oneplus tarafından ileride tema mağazası ekleneceği duyurulmuş. Özelleştirme adına güzel bir adım olacaktır.

• 8t almak isteyenler olursa
    ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

• gs01 G kullanıcısına yanıt

Evet ama umarım basit simge değişikleri içeren tema mağazası olmaz . Bunun için Vivo'nun tanıttığı Origin Os Rom'undaki widgetleri örnek göstererek geri bildirimde bulundum. Umarım Origin Os tarzında güncelleştirmeler gelir.

Ek bilgi:

Oneplus'un OxygenOS yazılım biriminden bağımsız , yeni uygulamalar geliştiren 5-6 kişilik bir ekibi var OneLab. Onelab'ın yeni tanıttığı uygulama

https://play.google.com/store/apps/details?id=studio.onelab.clipboard

Açıklama:Cihazlar arasında sorunsuz ve güvenli bir şekilde metin,dosya ve fotoğraf gönderin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 8 Mayıs 2021; 1:55:44 >
  • Bildirim geldiğinde ekranı uyandırma çalışmıyor. Aod kullanmıyorum sizde durum nasıl?

• Dediğiniz gibi umarım öyle olmaz hocam. Ve en çok beklediğim şey fontları değiştirebilmek. Sırf font için magisk kurulu cihazımda. Fontu istediğim gibi ayarlayabilsem bootloader kilitleyip kullanacağım. Ve özelleştirmede bana göre bir diğer temel eksiklik launcherde uygulama dizlimini 5x6 olarak kısıtlamış olmaları. Bu konuda birkaç kez bildirimde de bulundum 6x7 gibi seçeneklerde gelsin diye. Umarım o kısma da el atarlar :)

• fox5578 kullanıcısına yanıt

Kilit ekranı bildirimleri bölümüne baksana , yada bu bölümde olanları bi dene

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

• vanpılas V kullanıcısına yanıt
    O kısımda istediğim ayar var ama çalışmıyor. Sanki bug gibi.

• arkadaşlar merhaba chrome uygulamasını fullscreen kullanabilen varmı yani adres bar çubuğu site de gezerken veya kaydırma yaparken otomatikman kaybolsun istiyorum bir türlü beceremedim.
    sırf bu yüzden stargon kullanıyorum.
    Aslında ayarlardan navigation bardan ayarları değiştirdiğimde oluyor Ama bir süre sonra tekrar eski haline geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba chrome uygulamasını fullscreen kullanabilen varmı yani adres bar çubuğu site de gezerken veya kaydırma yaparken otomatikman kaybolsun istiyorum bir türlü beceremedim.
    sırf bu yüzden stargon kullanıyorum.
    Aslında ayarlardan navigation bardan ayarları değiştirdiğimde oluyor Ama bir süre sonra tekrar eski haline geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kb2001 model alırsam şebeke problemi yaşamam değil mi.
    İphone kullanıyorum şebeke problemim var. Aynı problemleri tekrardan yaşamak istemiyorum:(

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    Kb 2001 de bu probleme rastlanmamış hiç

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.