< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (68. sayfa)

-
-
Kb2003 2 adet aldık 3 aydır sorunsuz kullanıyoruz. 256lık op. Turkcell
Oxygen os 11.0.8.11kb5aa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasdag -- 6 Mayıs 2021; 4:39:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 yıldır Huawei kullanıyorum, 2 marka ile deneyimim olmadı
Serdar aynı senin gibi düşünüyotdum ama ekran farkından dolayı oneplus seçtim şuan aşırı memnunum. Parlaklıgı ve kaliyedi mükemmel ekranın. Ayrıca illkez oneplus kullandım lg ile gecen yıllarıma üzülüyorum
Nerden kaça aldığınızi paylaşa bilirmisiniz ?
Lg yüzünden iphone geçmiştim.
Ben kasım ayından beri kb2003 128lik kullanıyorum. Rom olarak global kullandım, son 1.5 aydır eu yüklü. Hattım turkcell ve bu saate kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Ocak ayından beri kb2003 12/256 kullanıyorum. Eu rom kurulu. Magisk ile birlikte kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım şükür. Ama hat sorunu yaşayan arkadaşların sorunu donanımsal değildir umarım. Yazılımsal desem aynı yazılımı kullanıpta kiminin sorun yaşayıp kiminin yaşamaması da garip geliyor. Umarım bir an önce çözüme kavuşurda herkes ağız tadıyla kullanır telefonunu.
Oneplus tarafından ileride tema mağazası ekleneceği duyurulmuş. Özelleştirme adına güzel bir adım olacaktır.
-
Evet ama umarım basit simge değişikleri içeren tema mağazası olmaz . Bunun için Vivo'nun tanıttığı Origin Os Rom'undaki widgetleri örnek göstererek geri bildirimde bulundum. Umarım Origin Os tarzında güncelleştirmeler gelir.
Ek bilgi:
Oneplus'un OxygenOS yazılım biriminden bağımsız , yeni uygulamalar geliştiren 5-6 kişilik bir ekibi var OneLab. Onelab'ın yeni tanıttığı uygulama
https://play.google.com/store/apps/details?id=studio.onelab.clipboard
Açıklama:Cihazlar arasında sorunsuz ve güvenli bir şekilde metin,dosya ve fotoğraf gönderin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 8 Mayıs 2021; 1:55:44 >
Bildirim geldiğinde ekranı uyandırma çalışmıyor. Aod kullanmıyorum sizde durum nasıl?
Dediğiniz gibi umarım öyle olmaz hocam. Ve en çok beklediğim şey fontları değiştirebilmek. Sırf font için magisk kurulu cihazımda. Fontu istediğim gibi ayarlayabilsem bootloader kilitleyip kullanacağım. Ve özelleştirmede bana göre bir diğer temel eksiklik launcherde uygulama dizlimini 5x6 olarak kısıtlamış olmaları. Bu konuda birkaç kez bildirimde de bulundum 6x7 gibi seçeneklerde gelsin diye. Umarım o kısma da el atarlar :)
-
O kısımda istediğim ayar var ama çalışmıyor. Sanki bug gibi.
arkadaşlar merhaba chrome uygulamasını fullscreen kullanabilen varmı yani adres bar çubuğu site de gezerken veya kaydırma yaparken otomatikman kaybolsun istiyorum bir türlü beceremedim.
sırf bu yüzden stargon kullanıyorum.
Aslında ayarlardan navigation bardan ayarları değiştirdiğimde oluyor Ama bir süre sonra tekrar eski haline geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar merhaba chrome uygulamasını fullscreen kullanabilen varmı yani adres bar çubuğu site de gezerken veya kaydırma yaparken otomatikman kaybolsun istiyorum bir türlü beceremedim.
sırf bu yüzden stargon kullanıyorum.
Aslında ayarlardan navigation bardan ayarları değiştirdiğimde oluyor Ama bir süre sonra tekrar eski haline geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kb2001 model alırsam şebeke problemi yaşamam değil mi.
İphone kullanıyorum şebeke problemim var. Aynı problemleri tekrardan yaşamak istemiyorum:(
Kb 2001 de bu probleme rastlanmamış hiç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X