Şarj aleti de ufak bir aparat ile halloluyor. 5g denemek için 5gnin ilk önce Türkiye'ye gelmesi lazım. Oda nereden baksanız 1 - 2 yıl diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (122. sayfa)

-
-
tel konuşma esnasında yakınlık sensörü devre dışı kalıp ekran açılıyor, bunun ayarını yapmak için yıldız kare 808 kareye basıyorum ama o menü açılmıyor. Neden acaba?
-
*#800# olacak sanıyorum
-
-
Arkadaşlar selamlar. Ben de oneplus 8t ile aranıza katıldım.
Bir konuyu çözemedim. Eski telefonlarımda kilit ekranında görmediğim bildirimler varsa bi led ışık yanıp sönüyordu mesela tel kilidi kapalıyken. Bu telde benzer bi işaret alabiliyor muyuz ben bulamadım. Ekranı açmadan bildirim var mı yok mu göremiyorum şuan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
116 mb güncelleme gelmiş updater uygulamasına indiriyorum birkaç seferdir hata veriyor sorun yaşamayan varmı acaba?
-
-
Hocam AB mi yükleyelim aa da mı devam edelim
yaptım gitti,güncellik iyidir
-
AA iyi gibi. Aynen devam.
Güncellemeden sonra şarj iyileşmiş gibi. 4gde kullandım hep şarj 88 de ve ekran süresi 1 saat 15 dakika.
-
Herkese merhaba, oneplus 9r almış bulunmaktayım. İphoneden androide uygulamalar dahil kopyalayacak bir program var mı ?
Selamlar
Google playden Oneplus diye aratırsanız Clone Phone diye bir uygulama var o yapıyordu sanıyorum
Saygılarımla
-
11.0.12.12 güncellemesini yaptım birkaç gündür kullanıyorum hiçbir problem yok yüklemeyi düşünen arkadaşlara duyurulur.
-
Kb2001 - BA kullanıyorum. Bana güncelleme gelmedi.
-
Çok teşekkür ederim🙏
YouTube 1080p 60fps de kare kare yürütme sorunu yaşayan var mı?
Sadece 1080p 60fps de oluyor.
Yav bende chrome da ekşisözlükte gezerken sık sık donma oluyor son 1-2 haftadır. Başına gelen oldu mu?
Opera ile sorun çıkmıyor ama chrome a alıştık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X