Normal güncelleme ile 12 ye geçince yazı tipi değiştirme yine gelecek mi? Misal benim cihaz kb2003 global sürüm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (120. sayfa)

-
-
Geliyor gibi gözüküyor hocam. Oos 11 de dil Türkçe iken yazı tipi değiştiremiyorduk. Fakat oos 12 kapalı beta da roboto ve oneplus sans yazı tipleri ardından istediğimi seçebildiğim gibi daha fazla kısmından da mağazaya bağlanma imkanı koymuşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beta sürümünde Türkçe dil olması güzel bendede global versiyon var bende deneyeyim, geri dönüşte her hangi bir şebeke problemi olmadı dimi ona göre yedek alalım hocam
Herhangi bir sorun olmadı hocam. Zaten yerel yükseltme ile yükleniyor. Msm ile sorunsuz dönülüyor en azından ben sorunsuz dönenildim. Şebeke problemi olmasa daha uzun süreler denemek isterdim hoşuma gitmişti çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 19 Aralık 2021; 12:42:16 >
Teşekkürler hocam bende akşam dener bilgi veririm.
Birebir dediklerini yaptım hocam elemanın volte wofi menülere geldi ve açık ama 2 si de çalışmıyor.
-
Herkese, merhaba iPhone 7 plus kullanmaktayım, Oneplus 8t'ye geçmeyi düşünüyoum cihazı önerir misiniz bir de Instagram'da story kalitesi nasıl bilgilendirirseniz sevinirim.
-
İOS ekosistemi dışında tüm sistemlerde Instagram kalitesi kötü ,
Onu dışında one plus cihazları android işletim sisteminin Apple diyebilirim, hızlı şarj,,ekran 120hz hafiflik , android sistemi esnekliği (YouTube Vanced /AdBlock vs ) önde
Teşekkür ederim hocam.
Oxygen os 12 kapalı beta hindistan sürümü olduğu için bir de oxygen os 11 hindistan sürümünden geçerek deneyim dedim. Msm ile oxygen os 11 hindistan sürümü kurdum. Son sürüme güncelledim. Ardından kapalı betayı kurdum ama sonuç değişmedi. Şebeke hala yok.
Üşenmeden Op9 pro ana konusunun son 10 sayfasını okudum. Oxygen os 12 ye geçişte imei sorunu yaşamayanlar avrupa sürüm cihazı olup avrupa sürüm oos 11 den yine avrupa sürüm oos 12 ye geçenler. Fakat çin cihazı olupta avrupa sürüm oos 11 e geçip ardından avrupa sürüm oos 12 ye geçenlerin imei siliniyor. Bu bilgilerden hareketle benim gibi avrupa sürüm kb2003 cihazı olanlar oos 12 geldiğinde imei sıkıntısı olmadan geçebilecek gibi duruyor. Tabi bu tamamen op9 pro cihazlarındaki durumdan yola çıkarak yaptığım bir genelleme.
İlginç olan mevzu ise şu. Color os 12 kapalı betasında bizim cihazlarda imei veya şebeke sorunu yaşanmazken oxygen os 12 kapalı betasında şebekenin olmayışı. Çünkü oxygen os ta artık color os temelinde şekilleniyor. En azından color os 12 kapalı betasında sorun olmaması bir umut ışığı. İnşallah oxygen os 12 stabil sürümde bu durumlarla karşılaşmayız. Çünkü diğer konularda imei atmak için gerekli olan bazı modlara artık telefonun girmediğinden veya giriş yöntemlerinin değiştiğinden bahsedilmiş.
Kısacası risk almak istemeyen color os veya oxygen os kapalı betalarını denemesin. Benim gibi heyecan arayan kişiler hariç tabi
Henüz çok yeniler. Ne olacağı belli değil şimdilik.
-
Global sürümde de durum aynı şuan. Başka bir sürüm çıkana kadar denemenin bir anlamı yok.
Aynen hocam. Bir aya kadar kapalı betadan çıkar sanırım. O zaman netleşir durum.
Hocam xda da yeni bir konu var önce colorosa geçiş ordan da 12 os a geçiş falan gibi ama tam anlayamadım. Sizde müsait olunca bakın bi. Bir ihtimal colorostan gecilirse sıkıntı olmayabilir mi. Olayı tam anlayabilirsek deneyelim.
Hocam color os 12 kapalı betasından yerel yükseltme ile oxygen os 12 kapalı betasına geçmekten bahsedilmiş o konuda. Ama birşey değiştirir mi bilemiyorum. Denemek lazım. Müsait olursam deneyebilirim belki :)
Edit: Global romdan ve hint romundan geçmeyi denedim ama bir tek eu romdan geçmeyi denemedim. Bu gece fırsat bulursam eu romdan deneyim. Yine olmazsa color os 12 den geçmeyi deneyim. Böylece başka ihtimal kalmamış olsun.
Edit 2: Eu romdan geçerek denedim. Sonuç değişmedi şebeke yok. Xda daki gibi deneyim dedim. Önce hydrogen os ardından color os 12 ye geçtim. Ardından da oxygen os 12 ye geçtim. Sonuç yine değişmedi. Şebeke hala yok
Artık denenecek başka bir yöntem kalmadı. Şimdilik sonuçsuz kaldık diyebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 21 Aralık 2021; 1:6:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
PM attım hocam, o rehber ile yapabilirsiniz kolay gelsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam bende duruma göre bugün denerim diyordum gerek kalmadı o zaman, şebeke olmasa da en azından ilk beta da imeiler yerinde duruyor buda bir şey bence :) android 12 güzel olacak gibi, bekleyelim bakalım.
Aynen hocam. Op9 pro konusunda avrupa için olan 12 romu yükleyince sorun olmuyor yazıyordu. Bizde daha hint romu haricinde 12 romu yok. Büyük ihtimal avrupa için open beta vs çıktığında sorun yaşamayız gibime geliyor. Ve evet rom cidden çok şık hocam. O yüzden heyecanla belki olur diyerek her ihtimali denedim
Merhaba, oneplus 9r için hangi model almak daha iyi olur? Çin ve hindistan cihazları var sadece sanırım.
Alacağınız telefon mümkünse eu model olsun. Diğerlerinde güncellemeler riskli.
Arkadaşlar oneplus 8t kullanıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim,
1. Görüşme ses kaydedici ayar uygulama program varmi
2. 2. Alanda iken smsler gelmiyor, sorunun çözümü nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X