Sırasıyla Ana ekran Ayarları, Erişmek için aşağı kaydırın, Bildirimler ve Hızlı Ayarları seçin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (116. sayfa)

-
-
sağolasın ya beni dertten kurtardın :)
-
-
Sıfırlayacağım inşallah. Global mi sizin rom?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet Global Rom 11.0.11.11AA
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oxygen updater uygulamasından güncelleme yaptım ama telefona format atarak yükledi. Daha önce böyle bir şey olmazdı hiç. Tüm verilerim silindi ne yazık ki :( Neden böyle oldu ki ?
-
-
n11.com'dan OnePlus 8T Kamera Lens Camı seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika! urun.n11.com
OnePlus 8T Kamera Lens Camı Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/kamera/oneplus-8t-kamera-lens-cami-P512997910
Bundan kullanan var mı? Ne dersiniz arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telefonu dün aldım. Ayarlarıyla uğraşıyorum ama beceremedim. Telegram sms wats up gibi uygulamalarda mesaj sayısı görünmüyor sadece baloncuk çıkıyor. Mesaj sayısı görünmesini istiyorum. Bu ayarı bulamadım nereden yapabilir yardımci olabilir misiniz
Güncelledikten sonra format attınız mı
Yok, telefon aldigim gibi. Formattan kastiniz fabrika ayarlari mi ?
Kendi pc mi kendim toplar kurarim ama telefonda da tam tersiyim. Fabrika ayarlarina bile donmuslugum yok. Icindekilerde onemli oldugundan kurcalamadim hic.
Maalesef öyle bir ayar yok baloncuk çıkıyor sadece ama illede olsun diyorsanız farklı bir launcher kullanabilirsiniz
Bence daha stabil ve daha iyi pil için her güncelleme den sonra format şart yedek alıp format atın daha iyi olur ayrıca kalan yüzde yirmi ile bir saat daha alsanız yaklaşık iki günde 5.5, 6 saat ekran bence kötü değil.
format dediğiniz fabrika ayarlarına dönmek mi ?
oneplus tan yedek aldım, pc ye atıp format atıp tekrardan pc den alıp kurucam yani, sistem bu ? uygulamaları falan sıfırdan kurmak daha iyi olmaz mı ?
herşeyi yedek alınca yedeği yüklediğimizde telefon aynen eskisi gibi olucak değil mi ?
ben şarjı %20 ile %80 arası kullanıyorum. tam şarj yapınca baya daha uzun gidiyor gibi. siz nasıl kullanıyorsunuz ?
-
Evet fabrika ayarlarına dönmek.
Fotoğraf ve videolarınızı PC ye veya flash diske alabilirsiniz uygulamalarıda dediğiniz gibi yeniden kurun bende böyle yapıyorum mesaj ve rehberide Google ile yedekleyebilirisiniz.
Ben bataryayı 20 nin altına düşürmem ama 100 e kadar şarj ederim hatta 100 olduktan sonra 15 dk daha şarjda tutarım böyle daha çok gidiyor şarj.
Var mı arkadaşlar kamera koruyucu kullanan. Tavsiye ihtiyacım var. Kılıf kapaklıydı benim ihtiyaç yoktu. Şimdi normal kılıf aldım ihtiyaç olacak gibi ☺️
Merhaba, oneplus 9r sahibi arkadaşlar telefondan memnun musunuz ? Şebeke sıkıntısı yaşadınız mı hiç ? Teşekkür ederim.
Şebeke sorunu yaşamadım fazlasıyla memnunum
Arkadaşlar 8t mi 9r mi batarya ve kamera olarak daha iyi
Arkadaşlar yeni 8t cihaz aldım şeffaf silikon kaliteli kılıf ve ekran filmi bakıyorum tavsiyesi olan varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X