< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (107. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: fisekbane
@Multe @MMistanbul paylaştığım linkteki yöntemle daha doğru sonuç alırsınız. Uygulamalar yanlış gösterebiliyor.Hangi link?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fisekbane -- 2 Ekim 2021; 16:39:37 >
@aydın_m hocam merhaba . Merak ettiğim için color os denedim birkaç gün geriye msm tool ile oxygen os yükledim global yazılım ama qualcomm crashdump mode a düşüyor cihaz . Acaba yazılım kaynaklı mı diye globalden ve eu yazılımlardan 6-7 tane indirdim yükledim hepsinde aynı moda düşüyor açılmıyor . Sadece hydrogenos veya geriye color os yükleyince açılıyor . Sebebine dair bir fikriniz veya öneriniz var mı acaba ?
-
8T ile note20 ultra'nın boyut açısından ciddi farkları yok gibi.
phone arena
Samsung Galaxy Note 20 Ultra vs OnePlus 8T - Visual phone size comparehttps://www.phonearena.com/phones/size/Samsung-Galaxy-Note-20-Ultra,OnePlus-8T/phones/11470,11419
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar çift tıklama ile bir sorum olucak. telefonum kilitliyken çift tıklarsam kilit ekranı açılıyor; tekrar çift tıklarsam kilit ekranı kapanııyor.
Yani çift tıklama ile telefonu uyandırıp uyutabiliyorum.
Lakin telefon açıkken çift tıklama ile kapanmıyor. sadece kilit ekranında çift tıklama işe yarıyor. bununla ilgilide bir ayar bulamadım. bizim telefonda ekrana çift tıklama ile kapatma özelliği yok mu ?
-
Hocam 8t de color os kurmadım hiç düz 8 kullanırken kurmuştum ama geriye MSM tool ile oos yükleyerek dönmüştüm bir sorun olmamıştı. MSM tool u açtığınızda other diyip gelen ekranda yukarda Target yazan yerden os veya eu seçin öyle romu kurun sorun olmaması lazım
Ana ekran ayarlarından "Kilitlemek için çift dokunun" açıkmı
quote:
Orijinalden alıntı: aydın_mAna ekran ayarlarından "Kilitlemek için çift dokunun" açıkmı
bu ayar tam olarak nerede ?
-
Ana ekranda iken ekrana basılı tutun
quote:
Orijinalden alıntı: aydın_mAna ekranda iken ekrana basılı tutun
ordan açtım oldu, teşekkürler
-
-
-
Hepsini denedim hocam target diyerek de yükledim o2 diyerek de yükledim hiçbirsey farketmedi Malesef anlayamadım.quote:
Orijinalden alıntı: aydın_mHocam 8t de color os kurmadım hiç düz 8 kullanırken kurmuştum ama geriye MSM tool ile oos yükleyerek dönmüştüm bir sorun olmamıştı. MSM tool u açtığınızda other diyip gelen ekranda yukarda Target yazan yerden os veya eu seçin öyle romu kurun sorun olmaması lazım
İlginçmiş.
Tamamen boşaltmak ciddi zarar veriyor bilginiz olsun. Yapmayın öyle bişey.
20 den aşağıya düşünüyorum zaten her türlü. Tam doldurmakta aynı şekilde
zararli heralde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam xda yı biraz kurcalayın. Ben defalarca aynı yöntem ile color os tan döndüm. Alternatif olarak xda da fastboottan farklı yükleme yöntemi de vardı diye hatırlıyorum xda sitesinde. Belki o yöntem işinize yarar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 4 Ekim 2021; 1:52:52 >
Valla hocam xda dan çıkmıyorum üç gündür . Bir 9r yazılım yükledim msm tool a port edilmiş India olarak seçtim rahatça yüklendi açıldı . Fastboot custom rom yükledim yüklendi şimdi onu kullanıyorum .
8t mi 9r mi ? 9r da özellikle on kamera çok kötü deniyor 8t de de durum böyle mi beyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X