< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (105. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musty3535123hocam selam, sürüm güncelleme yapmayacaktım amayanlışlıkla güncelle dedim. şimdiki son sürümde eskiye göre bariz şarj sıkıntısı var. eski sürümdedaha iyi gidiyordu şarjı, hatta şaşırmıştım bu kadar gitmesine.
10.0.7.KB05AA dan 10.0.10.KB05AA e geçtim. Eskiye nasıl geri dönebilirim ?
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Downgrade rom ile dönülür kardeşim verdiğim link 10.0.8.13 e dönebilen rom ben 9.9 da idim bu rom ile 8.13 e döndüm ama dediğim gibi bütün veriler silinir yani MSM yöntemiyle aynı ondada veriler siliniyor fakat bu yöntem daha paratik yani bilgisayarla uğramşmiyorsunuz telefon ile hallediyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oluyorsa çok daha basit evet hocam. Ben o şekilde sadece sürüm yükseltme yapılıyor diye msm tarifini attım. Direk telefondan yapmak daha basit
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ALBAY
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 24 Eylül 2021; 15:11:53 >
-
Merhaba arkadaşlar ahmet mardin den almayı düşünüyorum güvenilir mi? Daha önce alan varsa numarasını atabilir mi bendekiyle kıyaslıcam dolandırılmayalım
quote:
Orijinalden alıntı: fox5578
Merhaba arkadaşlar ahmet mardin den almayı düşünüyorum güvenilir mi? Daha önce alan varsa numarasını atabilir mi bendekiyle kıyaslıcam dolandırılmayalımBen aldım güvenilir.
+90 551 960 32 45
Teşekkürler hocam
Sürüm düşürmeyi düşünen arkadaşlar, telefonun içindeki OnePlus Switch uygulaması ile komple yedek alıp, sonrasında geri yükleyebilirler. Oldukça pratik
-
Bu hafta ben de aldım hocam herhangi bir sıkıntı yaşamadım güvenilir ve kaliteli hizmet sunuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: fox5578
Merhaba arkadaşlar ahmet mardin den almayı düşünüyorum güvenilir mi? Daha önce alan varsa numarasını atabilir mi bendekiyle kıyaslıcam dolandırılmayalımBen de ondan aldım. Güvenilir. Ertesi gün kargoya verdi. Aksesuarlar falan eksiksiz geldi.
Orjinal kutusu yok sadece. Karton kutu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechatengu -- 25 Eylül 2021; 2:46:49 > -
4350 ye veren vardı ben ondan aldım bilindik birisi ismi vermiyorum reklam olmaması için. Herşey paraya bakar.
Bugün dolar yükseldiği için 4900 dedi
Ahmet mardin den 4400 aldım 12 256 iyi mi arkadaşlar
Birde çin modeli gelcekmiş bunlarda şebeke sorunu var mı
quote:
Orijinalden alıntı: mohrdorSürüm düşürmeyi düşünen arkadaşlar, telefonun içindeki OnePlus Switch uygulaması ile komple yedek alıp, sonrasında geri yükleyebilirler. Oldukça pratik
bunu söylediğiniz çok iyi oldu teşekkürler. burdan yedekle dediğimde 3 gb dan fazla boyutlu yedekleme yapıyor. bunu yedekleyip dosyayı pc ye alıcam, sonra sürüm değişikliğini yapıp tekrar pc den telefona atıcam. yüklediğimde şifreler vs ne varsa hiç silinmemiş gibi olacak değil mi ? izinler vs aklına ne gelirse ?
-
Millet yazmış zaten. Ahmet Mardin'de 4400 lira şu anda.
9r de uygun kim dediyse sana 500 lira cepleyecek.
8.13AA ya dönerseniz hey şey geri gelir. Fakat daha eski sürüme düşürürseniz, Google hesabınızdaki yedek geri yüklenemez. (wifi şifreleri gibi)
-
arkadaşlar anlamadığım bir şey var,
telefona accubattery uygulamasını kurdum. Programda telefon sağlığı %47 diyor, 2.100 mAH. 4 senelik mi6 da %67 demişti 2.000 mAH.
telefonun bataryasında bir sıkıntı yok, programda mı bir yanlışlık var ? sıfır telefonda sağlık nasıl böyle çıkabilir ?
-
Merhaba arkadaşlar, dün samsung note 20 ultra aldım sırf xiaomi nin minor bug'larından sıkıldığım için (mi 10t) kullanıyordum. fakat note 20 ultrada batarya performansı rezalet ve telefon çok büyük geldi elime. oneplus 8t ile 9 arasında kaldım fakat 8t de ois var. bu yüzden 8t alacağım. merak ettiğim yazılımsal ya da donanımsal ne gibi problemleri var cihazın ? malum bi yerini kırsak parça bulmak zor bu cihazlara. bu yüzden temiz bakmak lazım cihaza. en azından yazılımsal ya da donanımsal kronik vb ne sorunları varsa bilirsem ona göre alacağım bitane.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X