Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.313
Cevap
42
Favori
205.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu tür programlara fazla güvenmeyin yanlış gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurkanse kullanıcısına yanıt

Ben 3 aydır kb2003 yani Avrupa modeli kullanıyorum en ufak bir sorun yaşamadım çok memnunum telefondan

• Alttan yukarı hareketle geri gelme op6 da çok iyiydi. Op 8 de kalkmış. Bunun bir çözümü var mı?

• Ahmet mardin den aldığım 8t bugün geldi ama şarj aletini 45w yollamış. Mesaj atıyorum cevap vermiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fox5578 kullanıcısına yanıt

OnePlus da 45w şarj aleti yok resmini çekip atarmısınız

• telefonu sürekli kendi şarj aletiylemi şarj edelim ? ben %20 ye düşünce şarja takıp %80 de çıkarınca pilin ömrü daha uzun oluyor diye öyle yapıyordum eski telefonumda. gene öyle mi devam etsem ? hızlı şarjsız şarf ederek ?

birde şarj olurken ekran koruyucu çıkıyor, saat var. bildirim olmuşsa ordada gösteriyor. bunu sürekli yapamıyor muyuz ? ekran kapalıyken saat hep açık kalsın ?

birde bildirim gelince telefonun yanlarından ışık geçiyor ya, telefonda bildirim ışığı yok, onun yerine bildirim gelince böyle kenarlarında ışık olsa falan ? böyle ayarlamalar yapabilir miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 27 Eylül 2021; 21:56:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox5578

Ahmet mardin den aldığım 8t bugün geldi ama şarj aletini 45w yollamış. Mesaj atıyorum cevap vermiyor.
    Şarj aletindeki OnePlus logosu mat ve silik mi yoksa koyu ve parlak mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam foto atayım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Musty3535123

telefonu sürekli kendi şarj aletiylemi şarj edelim ? ben %20 ye düşünce şarja takıp %80 de çıkarınca pilin ömrü daha uzun oluyor diye öyle yapıyordum eski telefonumda. gene öyle mi devam etsem ? hızlı şarjsız şarf ederek ?

birde şarj olurken ekran koruyucu çıkıyor, saat var. bildirim olmuşsa ordada gösteriyor. bunu sürekli yapamıyor muyuz ? ekran kapalıyken saat hep açık kalsın ?

birde bildirim gelince telefonun yanlarından ışık geçiyor ya, telefonda bildirim ışığı yok, onun yerine bildirim gelince böyle kenarlarında ışık olsa falan ? böyle ayarlamalar yapabilir miyiz ?

sevgili bir forumdaşım yukarıdaki sorularııma cevap verebilir mi ?

-birde dün telefonun şarjı %20 iken farklı bir şarj aleti ile Q3 hızlı şarjla %20 den %80 e 1 saatten fazla şarj sürdü. Birde bu şarjda normalden daha hızlı tükendi. Daima kendi şarj aletini mi kullansam acaba ? Ama hızlı şarjda batarya ömrünü yiyor diye biliyorum ?

siz nasıl şarj ediyorsunuz ?

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam,

Ben cihazı 6 aydır kullanıyorum,evde hep kendi şarj cihazı ile ediyorum,işyerinde de aliexp aldığım vooc yazan 65w ile şarj ediyorum,qc2, qc3 ile bikac kez denedim ama hızlı şarj olayı başka,40 dk da etmek varken 1 saati geçen şarj süreleri beni benden alıyor ,dayanamıyorum o kadar.

Pillerin kullanım ömürleri açısından yavaş şarj daha sağlıklı diyorlar ama bu cihaz da ona göre bir teknoloji ile uretilmistir diye düşünüyorum,ben şahsen kendi şarj cihazı ile etmekten yanayım.

Tamamen bitirmem bu arada,10-15 kaldığında takarım,100 olmadan da çıkarmam mecbur kalmadıkça,takıntı benimki biraz😅

• pretty34 P kullanıcısına yanıt

cevabınız için teşekkürler.

pili 20 olunca takarım bende, yeni nesil piller sarjı seviyormuş, 50 nin altında bile taksak olurmuş diye okudum genelde.

ayda bir pili tamamen boşaltım tamamen fullemek batarya performansı açısından iyi diye biliyorum. Diğer sarj durumlarınıda 20-80 arasında kullanmak iyi. Yani bataryayı iyice bitirmek ve iyice doldurmak ömrünü yiyormuş.

Bilemedim bende nasıl kullansam.

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi hocam. Şarjı tamamen bitirmek bataryayı kısa sürede öldürür. En ideal şarj %20 nin altına düşmeden takmak ve %80 civarı çıkarmak. Sebebi ise lityum pillerin belirli bir şarj döngü ömrünün olması. Örneğin 500 şarj gibi. Yine farz-ı misal %10 a düşürüp %100 yapmak bir şarj döngüsü yerken, %20 den %80 yapıp şarjdan çıkarmak yarım şarj döngüsü yiyor. Dediğim gibi rakamlar farazi olarak yazıldı ama durum bu. O yüzden tam bitirmeden şarja takıp tam dolmadan çıkarmak daha sağlıklı. Daha ayrıntılı bilgi için apple sitesinde şarj kısmını inceleyebilirsiniz. Orada şarj döngüleri ile ilgili bilgi yazılmış. Aynı durum bizim telefonlar içinde geçerli.

https://www.apple.com/tr/batteries//why-lithium-ion//

https://www.apple.com/tr/batteries//

Apple sitesinden bir örnek. Merak ederseniz daha fazla ayrıntı da içeriyor site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 28 Eylül 2021; 22:25:3 >

• Arkadaşlar aliexpressten bu kılıfı almayı düşünüyorum. Hem satıcı oneplus kendisi hemde kargo çok uygun fiyat

• ddr modelini nasıl öğrenebilirim bilgisi olan varmıdır

• Merhaba, 8t de global ile çin telefonu arasında şarj adaptörü dışında herhangi bir fark oluyor mu? Güncelleme almama veya diğerinin geç alma, şebeke kalitesi vs. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Multe

ddr modelini nasıl öğrenebilirim bilgisi olan varmıdır

LPDDR4X RAM

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]
    ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]kimovil.com
    OnePlus 8T: Price, specs and best deals
    https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-oneplus-8t

• Multe kullanıcısına yanıt

Yeni üretimler ddr5. Bu yazıyı okuyarak daha detaylı öğrenebilirsiniz.

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]xda-developers
    Newer OnePlus 8T & OnePlus 9R units ship with faster RAM
    https://www.xda-developers.com/oneplus-8t-oneplus-9r-shipping-faster-ram/amp/

• danielb2504 D kullanıcısına yanıt

5G bandları Avrupa'da daha çok. Ama bunun etkisi ne zaman olur, ne kadar olur bilmiyorum 😄

• fisekbane F kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam bir program indirip baktım ddr5 olarak gösterdi daha iyi sanırsam bizim için

• quote:

Orijinalden alıntı: Multe

teşekkürler hocam bir program indirip baktım ddr5 olarak gösterdi daha iyi sanırsam bizim için

Hangi program?

Edit: Devide Info programı ile bende baktım. DDR5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 1 Ekim 2021; 18:16:45 >
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.