Şimdi Ara

| OnePlus 7T VE 7T PRO | [ANA KONU & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
58
Favori
181.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lemans

    Kulaklık şu

    https://m.trendyol.com/oneplus/bullets-v2-be02t-type-c-kulakici-kulaklik-kulaklik-p-31113890

    Tabi ben buradan almadım Emin Yılmaz dan almıştım.

    Jelatini teli kutudan çıkardığım gibi çıkardım jelatin kullanmıyorum kılıf da kullanmıyorum normalde ama çinli arkadaşlar şu kılıfı getirdiler taktım çok ince hafif olduğu için ömrümde ilk defa bir kılıfı çıkarmadan kullanıyorum.O da orjinal karbon kılıfı aliden bulabilirsiniz sanırım.

    hocam bu kılıfın kutusu duruyorsa paylaşır mısınız? 7t pro için alacağım ince bir kılıf bakıyorum. gördüğüm kadarıyla baya ince gibi. kayma oluyor mu?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gs01

    Bende aranıza 7t ile katılmış bulunuyorum:)
    nerden kaça aldınız acaba?
  • Facebook gruplarından aldım hocam 3800 e geldi. Eskiye göre pahalı maalesef cihaz bulunmuyor karaborsa :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasipse cuma günü cihaz gelecek. Youtube'da izlediğim video sonrası , ses kalitesi çok kötüymüş bass yokmuş. Bildirim ışığı yokmuş, ekran kalitesi MI9'a göre çok gerideymiş. Bunlarla alakalı yorum yapabilecek arkadaşlar var mı ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kusura bakmasınlar ses mükemell dobly var, ayrıca ekran mi9 ile kıyaslamak aptallık olur gelince dediklerimi anlarsınız özellikle 90hz ekran :) ha bu arada hızlı şarj hayran kalacaksınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirden selamlar...20 gündür 7T kullanıyorum..Lg G5 kullanıyordum ve bu telefon imdadıma koştu ..Olumlu tarafı şarj 30 watt 58 dakikada Full dolduruyor telefonumu ve 30 dakikada %74 dolum sağladı..Bu arada ortalama 1.5 -2 güne yakın dayanıyor bana...90 hz bariz kendini hissetttiriyor ama telefonda malesef yeşil ekran sorunu var bazen Youtube videolarini izleyemiyorum ve telefonu baştan başlatmak zorunda kalıyorum..Genel anlamda memnumum band 20 sorunuda yok..Sadece yeşil ekrann bazen can sıkıcı olabiliyor..Bildirim ışığına alışkın birisi olarak malesef yok ve 3.5 jack malesef yok..


    | OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Stereo hoparlör var bir kere telefon çaldığında gayet rahat duyuluyor. Kulaklık işine gelirsek dönüştürücü ile 3.5 mm jaklı kulaklık kullanıyorum. Zerre seste azalma yok. Kullandığınız kulaklığa göre değişir bass ve tiz. Dolby Atmos seçeneği ile denge ayarınıda gayet güzel verebiliyorsunuz. Bildirim ışığı bence eksik sayılmaz. Mi 9T'de ekranın üzerine koymuşlardı koymasalardı da olurdu yani o kadar saçma bir yerdeydi. 90 Hz ekranı görün siz diğer telefonların ekranına bakmazsınız. Ayrıca Oxygen Os o kadar akıcı ki ben hiç kasma yaşamadım telefonda. MIUI gibi sıkıntılı bir arayüzü yok. 1.5 aydır kullanıyorum telefonu gayet memnunum.

    Bu arada bir kaç mesaj önce sorulmuş olan orjinal siyah kılıftan ben de arıyorum ama bulamadım yurtiçinde satışını yapan. Varsa bana mesaj atabilir.

    Dönüştürücü olarak şundan aldım gayet memnunum. (Sennheiser kulaklıkla kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım) Kablosu diğer dönüştürücüler gibi ince değil.
    https://urun.n11.com/diger/ugreen-type-c-35mm-cevirici-aux-kablo-P372697839




  • semih_izmir kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran akıyor resmen evet ama sanki mi 9 ekranı daha kaliteli hissettiriyor gibiydi. Bende mi 9 lite vardı mi 9 ile aynı ekrandı. Tabi bu kalitesiz anlamına gelmiyor :) ayrıca benim şansım telefonun ekranında tint issue dedikleri problem var rahatsız etmiyor sadece belli durumlarda oluşuyor ama var yani :) tabi ekran dışınca bende karşılaştırılamaz bu iki telefon :)

    Edit: Tabi bu kalite farkı hissi renk paletlerinin farklı olmasından da kaynaklanıyor olabilir sonuçta teknik bir inceleme yapmadım sadece hissiyat benimkisi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 18 Mart 2020; 20:30:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferhatugur kullanıcısına yanıt
    selam
    beta yı nasıl kurarım? cihazım 7t (oneplus updater yüklü orada beta sürümü görebiliyorum) hangi versiyonu seçmeliyim yüklerken.
    diğelim beğenmedim eski stabil roma dönmek istedim - verilerimin hiçbiri silinmeden nasıl dönebilirim?
    teşekkürler
  • jazzer kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bildiğim betayı indirip direk yerel yükseltme kısmından yükleyebiliyorsunuz. Geri stabil sürüme dönmenin en kolay yolu da yüklediğiniz betadan daha güncel bir stabil sürümü bekleyip yine yerel yükseltme kısmından yüklemeniz. Beklememek için de xda da tarif edilen daha meşakatli yoları kullanmanız ki biraz teknik bilgi gerektirir. En azından oneplus 5t kullanırken böyleydi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs01 G kullanıcısına yanıt
    güncel stabil sürüm gelince yüklerken veriler siliniyor mu peki?
  • jazzer kullanıcısına yanıt
    Normal gelen updatelerden bahsediyorsan silinmiyor hocam hatta ben ba dan aa ya geçtim onda da silinmedi veriler tabi kendim sıfırladım sonrasında o ayrı :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de bu kutudan çıkan kılıf mı yoksa ekran koruyucu mu kaynaklı bilmiyorum ama fena halde toz çekiyor telefonun sağına soluna toplanıyor anlamadım gitti. Toz içinde yüzüyor telefon resmen :) eğer kılıf ve ekran camı değiştirmek çözümse direk değiştireceğim illallah ettirdi çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • colaker kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sabah evime geldim.Kutu Fas'ta kaldı.Kılıf çok ince ve hafif.Elde kayma olmuyor.Ben hayatım boyunca cihazlarımda hiç kılıf kullanmadım taktıysam da 1 gün sonra çıkardım.Bunu da bir ara çıkarayım dedim telefon elde müthiş kayıyor ve kamera çıkıntısı yüzünden masaya rahatça bırakamıyorsunuz teli.Ama bu kılıf hepsinin önüne geçiyor.Terlemeyi de azaltıyor bana göre.Telefon çıplakken arka mat cam elimi terletirken kılıfta pek sıkıntı olmuyor.Bence 7t için alınabilecek en iyi kılıf bu.Üst ve altı açık olduğu için ekran da toz da birikmiyor.Bumperlı karbon olan da var onu önermem ekranda toz kalır.Bu kılıfta sadece arka kamera yuvarlağında toz birikiyor onu da çıkarıp temizlersiniz zaten.
  • gs01 G kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle dostum illallah ettim resmen temizledikçe dahada toz tutuyor ahize falan toz doluyor..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7 7t 7t pro video çekimlerini karşılaştıran oldumul
    Video konusunda onepluse nasıl acaba tecrübelerinizi alabilir miyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oneplus 7t pro telefonumun ekranında problem var ekranını ucuz yollu nereden bulup değiştirebiliriz bu konuda acil destek bekliyorum...
  • hukukbey kullanıcısına yanıt
    Bu duruma sebep olan sizce kılıf mı yoksa ekran jelatini mi acaba hocam? Tespit edebildiniz mi? En sevmediğim şeydir ahizenin tozla dolması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • | OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)
    Arkadaşlar kırmızı ok ile işaretledigim kısayolu yukarıya nasıl taşıyabilirim. Teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BlackMirror kullanıcısına yanıt
    Kutudan 3,5mm dönüştürücü çıkmıyor mu hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.