Şimdi Ara

| OnePlus 7T VE 7T PRO | [ANA KONU & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
58
Favori
181.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • One plus alın pişman olmazsınız hocam diğer marka daha çok yeni piyasada ne olacağı bile belli değil :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MC kullanıyorum son sürüm nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba, konunun tamamını okuyamadım ama bu telefonu(McLaren versiyon) alacağım birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim;
    1.)Sahibinden'de birçok ilan var, Kuzenler İletişim diye bir yerde buldum, bu şekilde satın almak güvenilir mi, nereden almamı önerirsiniz?
    2.)Telefon için açıklamalarda satıcı Pasaport Kayıtlı Global Sürüm ifadelerini kullanmış. Bu şekilde aldığımda IMEI kaydı ya da, başka herhangi bir ücret vs ödeyerek yapmam gereken resmi bir işlem olacak mı?
    3.)Global sürümlerde Türkçe dil desteği oluyor mu?
    4.)Güncellemeler nasıl yapılıyor, Türkiye'den bu güncellemelere erişmek adına yapmam gereken ayarlar var mı?
    5.)VoLTE ve VoWifi nedir?
    6.)OnePlus telefonlarda sanırım iki çeşit OS kullanılıyor, bunların farkı ne, neye göre bu ayrım var, dikkat etmem gereken bir nokta mı?
    7.)OnePlus telefonları bilgisayara bağlarken kullandığımız bir yazılım var mı?

    Cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim, bu konuda baya cahilim farkındayım ama sorduğum bu soruların cevabını benim gibi merak eden birçok kişi vardır eminim, onlara da rehber olacaktır; hatta konu başlığına da taşınabilir belki...




  • Beta kurmak istiyorum tavsiye edermisiniz yoksa hiç gerek yokmu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 15 Mart 2020; 21:16:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, IMEI atmak için nereye gidilebilir? PC'den kolay şekilde atma imkanımız var mı? Bilgili olanlar yardımcı olabilir mi. Cihaz 7t 1900 modeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum, 7t pro için ekran filmi öneriniz var mı acaba, Türkiye den pek alternatif bulamadım. Ne önerebilir siniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereden nasıl aldınız bilgi verebilir misiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altunkeser kullanıcısına yanıt
    ben kurdum, kullanıyorum. gözüme çarpan tek sıkıntı nadir de olsa uygulamalar donuyor. başka bir sorunla karşılaşmadım günlük kullanımda.

    eski op cihazlarımda da hep beta kullandım sorunsuzca. beta kurulumda verilerin uçmaması güzel. beğenmezseniz geri dönüşü de kolay.

    ingilizce biliyorsanız cihazdaki "community" uygulamasından forum kısmına bir incelemenizi tavsiye ederim
  • ferhatugur kullanıcısına yanıt
    Bir yorumda şarjın çok iyi olduğunu söylemiş communityde biri.Sizce nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısmetse bende siparişi verdim 7t 8/256 ile aranıza katılacağım iki gün sonra :) mi 9t pro diye çıktığım telefon arayışında mi note 10 pro, oradan op 7t pro diye gittim ve düz 7t sipariş ettim :)

    Aklımda 7t pro vardı hep ama hem pop up kameranın biraz göz korkutması, hem konuda telefonunu satan "thanos1907" nickli arkadaşın iki gün konuşup anlaşıp ardından yan çizmesi ve sıfır fiyatarının 4800 tl civarlarına çıkması sonucu oturdum düşündüm. ikinci el cihaz satanların neredeyse sıfır fiyatı istemeleriyle uğraşmamak için sıfır alayım dedim ama bu seferde 1000 tl de ekstra para vermemek adına sıfır düz 7t modeli tercih ettim umarım pişman olmam :)

    Not: Şu an ki güncel cihazım mi 9 lite

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bi iş için uğraşıyordum ansızın ekranıma yeşil cizgi sonrasında pembe dümdüz bir cizgi indi herhangi bir düşme darbe alma gibi bir şey başına gelmedi birden bire elimdeyken oldu bu hususda yardımcı olabilecek biri varmıdır telefonum oneplus 7tpro dur
  • ibonline İ kullanıcısına yanıt
    Anlık mı oldu yoksa sürekli oluyor mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibonline İ kullanıcısına yanıt
    yurt dışındaki kullanıcılar da bu hatadan aldılar. kimi sadece bir defa gördü kimi de sürekli gördü. Çoğunluğu bir defaya mahsus gördüklerini yazmışlar.
  • OnePlus'in resmi instagramından sordum, Türkiyeye gelme planı yakın zamanda yokmuş, şimdilik böyle bi planlari yokmuş..

    Ya bu oneplus gerizekalı ya gerçekten gerizekalı. 5 para etmez Çinli telefonlar resmen Türkiye telefon piyasasının içine ederken, dandik dandik markalar bile telefonlarını getirirken OnePlus hazretleri hala muammalarda dolaşıyor.. Kimse fiyatı yükselir gibisinden saçma sapan yorum yapmasın, Resmi Garantili gelirse tabiki yükselecek en azından karşımızda direk muhattap bulacağız.. İşine gelen alır işine gelmeyen çakma çıkma imeili cihazını alır. Bu forumdaki çakma imeili telefonlari fahiş fiyattan millete iteleyen çakallar işleri bozulmasın diye istemiyor oneplus'in TR'e gelmesini, ne zaman konusu açılsa anında yorumlara salça oluyorlar "ama fiyatı yüksek olur" gibisinden.. Ulan tabi ki olacak bebe, Resmi Garantili olacak çünkü, telefon bozulsa kırılsa garantisi olacak çünkü..

    Her neyse instagramdan Oneplus'i bayadir darlıyo millet, işte 7t pro ne zamana gelir, 8 Prolar ne zaman çıkacak gibisinden bende gittim sonradan oneplus marka temsilcisiydi galiba yetkili biri olduğunu öğrendiğim birine Türkiyeye neden gelmiyorsunuz çok seviliyor bu marka ve almak istiyoruz gibisinden bişeyler konuştuk ve dedi ki "Türkiyeye gelme gibi bir planımız şimdilik yok, yakın zamanda olacağına ihtimal vermiyorum" dedi..

    Hala bakıyorum internete bi kaç teknoloji sitesinin editörü olarak geçinen adamlar OnePlus gelecek geliyor şu bu diyolar.. Adam yakın dönemde böyle bir planımiz yok diyor.. 2021 2022'i beklemek isteyen buyursun beklesin. Hayır ondan sonra bu salaklar gelecek ve Türkiye piyasasının Çinli telefonlarca yendiğini Xiaomi Huawei çöplerinin çoktan atı alıp Üsküdarı geçtiğini görecekler ondan sonra "Türkiyeyi yetersiz gördük o yüzden gelmedik" diyecekler bizi deli edecekler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 17 Mart 2020; 23:17:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: buferhn

    One plus alın pişman olmazsınız hocam diğer marka daha çok yeni piyasada ne olacağı bile belli değil :(
    hocam ön kamera geniş açılı değil diyorlar doğru mu, ön kamera dar mı çekiyor?
  • Curimo kullanıcısına yanıt
    1.) Şu aralar cihaz pek bulunmuyor. Ben Ankara'dayım ve Bursa'dan bir cihaz bulup sahibindenden aradım cihaz 2. el değil. Mağazadan aldırdım. Eğer yaşadığınız yerde var ise gidip kendiniz de bakıp alabilirsiniz.
    2.) Bu cihazlar pasaport kayıtlı değildir. Eğer öyle olsa kaydeden kişi 1800 küsür lira ödemek zorunda ve içine takacağı hat pasaport sahibi ile aynı olmak zorunda. Genelde imei atılıyo cihazlara bir sorun da yaşamıyosunuz güncellemelerde ve sıfırlamada.
    3.) Türkçe dil desteği var.
    4.) Ben daha 1 haftadır kullanıyorum güncelleme vardı direk bastım güncelledi benim cihazımı ekstra hiçbir şey yapmadım diğer androidlerde nasılsa öyleydi.
    5.) Bu konuyu googleye yazarak bakarsanız sizin için daha açıklayıcı olacaktır.
    6.) Bende Oxygen OS var diğerini bilmiyorum farkını da bilmiyorum.
    7.) Iphone gibi değil bu cihaz kabloyla bağladınız zaman bilgisayar okuyor direk.

    Cİhazım 7t pro varsa başka sorunuz elimden geldiğince cevaplarım.




  • Ben Iphone 7 Plustan geçtim ona göre ön kamera açısı daha geniş.
  • Evet biraz dar ama beni çok rahatsız etmiyor, çünkü çok fazla ön kamera ile uğraşmıyorum ama cihaz çok çok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aranıza 7t ile katılmış bulunuyorum:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs01 G kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiz hocam :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.