Şimdi Ara

| OnePlus 7T VE 7T PRO | [ANA KONU & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.339
Cevap
58
Favori
183.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Günde maks 1 saat oyun oynarım, çift hat takılı, 90hz açık, parlaklık orta altı bir şekilde genelde 6 saat ekran süresi alıyorum. Netflix ve benzeri bütün programlar çalışıyor hiç sorun yaşamadım.
  • Puhu TV çalışmıyor bende..deneyen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün telefoncunun birinde deneme fırsatı buldum 7t pro yu. Kamera konusundaki endişelerimi ortadan kaldırdı diyebilirim. Gece çekimleri nasıldır bilemiyorum tabi ama sanırım p30 dan geçeceğim 7t pro ya. AOD olmaması can sıkıcı sadece.
  • FyKy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Iphone 6'dan geçeceğim zaten, o yüzden rahatlıkla fazla fazla gelecektir diye düşünüyorum. Nadiren oyun oynarım ya da böyle vakit öldürmek için küçük oyunlar. Onun dışında da normal sosyal medya kullanımı ve tek hat olarak kullanacağım. Sanıyorum 7 saati görürüm sizin bu kullanımınıza kıyasla ki bana her türlü yeter. Peki gerçekten söylendiği gibi 1 saat civarında mı tam şarj oluyor? Puhu tv gibi uygulamalardaki sıkıntılar da sanıyorum android 10 sürümünden kaynaklı zaten.
  • Ciddi anlamda 1 saat gibi bir sürede sarj oluyor. Çok, çok hızlı. Android 10 dan dolayı olduğunu düşündüğüm bir kaç ufak sıkıntısı dışında (uygulama geçişlerinde donma uygulamanın kasması ki saçma bir şekilde Google Chrome yapıyor bunu.) gayet stabil ve tanıdık aracılığı ile özellikle Çinden getirtilince tam bir fiyat / performans cihazı.

• Vyndra kullanıcısına yanıt
    Valla ben de bu şarj olayını abartıyorlar sanıyrdum ama kendi şarj aleti ile 1 saatten bile kısa sürüyor.

Ben puhutv kullanmadım ama Netflix açılıyor. Dizi falan da izledim.
  • FyKy kullanıcısına yanıt
    Aldım geldim şu an kargodan hocam. Bakalım şarj biraz daha insin deneyimleyeceğim hızlı şarj olayını. Sistem güncellemesi var dedi direkt olarak Oos 10.0.6.HD65AA adında. Siz yaptınız mı? Eski yazılanlara bir bakayım bunun için.
  • Puhu TV dışında herşey çalışıyor...ama neden puhu TV çalışmaz anlamadım..en çok kullandığım app

• Root yapan varmi

• Arkadaşlar Volte ve VoWifi ayarlarını nasıl yapıyoruz acaba? Daha önceden yapmış birisi yardımcı olabilir mi?
  • 7prodan geçen var mı veya ikisini de deneyimlemiş olan ikisi arasında kaldım kararsızım
  • Hialp H kullanıcısına yanıt
    Çin fiyatı ne kadar Hocam 7tpro

• Valla hocam kafana yatanı al kullan.Hangisini alsan aklın gene diğerinde kalacak zaten.Ben 7t aldım bazen diyorum full ekran 7t pro mu alsaydım ama s6 edge kullandığım zamanlarda edge ekrandan çektiğim zorluk aklıma geliyor ve aradaki fiyat farkı ortada.

• İlerlemiyor burası

• Fas Orange'da iphone 11 serisine bakayım dedim.Arkadaşlar telefonlar bildiğiniz kasıyor gibime geldi.Acaba 7t nin 90hz ekrandan sonra bana mı öyle geldi yoksa demo cihazlar olduğu için mi öyle?Çok şaşırdım doğrusu.

• Lemans kullanıcısına yanıt
    Hocam 90 hz den kaynaklı galiba evde Mi9 ve op5 var.
    Onları elime alınca aynı his bende de oluştu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün resmen 2 gün şarj etmeden 7 saat civarı ekran kullanımıyla bir şarj ömrünü tamamladı

| OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)

| OnePlus 7T VE 7T PRO |    [ANA KONU  & KULLANICILAR KULÜBÜ](GÜNCELLENDİ)

• Ben bir akrabama aldırdım hocam 2550 ye geldiğini söyledi. Oranın akşam vaktinde alabilmiş, eğer sabah gidebilseydim 2400 2450 ye gelirdi kur sabah ile akşam çok fazla dalgalanıyor burada dedi. Biraz geç gördüm kusura bakmayın.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.