Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi düz olan tam bir fiyat/Performans senin bütçeyi cok zorlamak istemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal

Hocam sizlere birsey soracagim. Malumunuz cihazin ekrani biraz buyuk. Tek el ile Kullanim kolay degil. Diger markalarda oldugu oneplus 7 pro icin bir tek el kullanim ozelligi varmi? Yada su ana kadar bunun ile ilgili hic calisma yapildimi? Yapilmadiysa oneplus.com forumundan bi topic olusturalim mi?

Diger mevzu da 4k 60 fps deki sure sinirlamasi halen varmi? Bu kisitlama kaldirilabiliyormu?
    Tek el modu cok ilginç bir sekılde Oneplus cihazlarda yok , 1000 liralık cihazda olan bir özellik , oxygen os gibi bir arayüzde nasıl olmaz bende anlamıyorum açıkcası , oneplus resmi forumunda bunla ilgili birden fazla konu mevcut ama hala eklemiş değiller.

4k60 Fps de 5 dakikalık bir süre sınırı mevcut , bu konuda saçma. Snapdragon 855 gibi bir işlemcide bu süre sınırı olmamalıydı , S10+ da yok mesela daha kötü bir işlemci olmasına rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Tek el modu cok ilginç bir sekılde Oneplus cihazlarda yok , 1000 liralık cihazda olan bir özellik , oxygen os gibi bir arayüzde nasıl olmaz bende anlamıyorum açıkcası , oneplus resmi forumunda bunla ilgili birden fazla konu mevcut ama hala eklemiş değiller.

4k60 Fps de 5 dakikalık bir süre sınırı mevcut , bu konuda saçma. Snapdragon 855 gibi bir işlemcide bu süre sınırı olmamalıydı , S10+ da yok mesela daha kötü bir işlemci olmasına rağmen.

Alıntıları Göster
    4k için xda konu actım maalesef 48mp sensör olduğundan uzun süre 4k 6fps sensöre sorun verip bozulabilceginden dolayı 5dk yapmışlar yoksa şimdiye onu mod layıp süreyi aşarlardı

• Yeni konu sahibi hayırlı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Root ve bootloader için güncel bir rehber de olsa süper olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grolof

Bende zaten o halini eleştirmiştim.okuyarak uygulayacak arkadaşlar kaldıkları paragrafı bulmada zorlanırlar.
    Birde root çok basitmiş gibi anlatılmış,ben sonuna kadar okuyamadım.
    Hocam ben hazırladım onu ama gerçekten çok kolay. "iki tıktık bi şıkşık" diyebiliriz, hele all in one ile acayip kolay sadece tıklıyorsunuz o işlemi yapıyor basamak basamak
  • Fiziksel sessize alma tuşu mükemmel bir şey, her telefonda olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video seyredekren kenarları tam ekran yapamıyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kak-tus3434 -- 11 Temmuz 2019; 17:17:22 >
  • kak-tus3434 K kullanıcısına yanıt
    Hangi uygulama ? Netflix ve youtube da parmaklarınızla iki yana dogru hareketle tam ekran oluyor.
  • Youtube oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kak-tus3434 -- 11 Temmuz 2019; 17:18:13 >
  • arkadaşlar,

xda forumda bulunan hangi pro 7 romu tavsiye edersiniz?..

RENOVATE ICE,[Magisk ROM] xXx NoLimits romları daha popüler gibi? hiç kurdunuz mu?..
  • Volte ve Vowifi rehberi anasayfaya eklenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Hangi uygulama ? Netflix ve youtube da parmaklarınızla iki yana dogru hareketle tam ekran oluyor.
    Dik çektiğimiz videoları tam ekran yapabiliyor muyuz peki?

• Son güncelleme nasıl arkadaşlar yükleyelim mi?

• Teknoburada net diye bir siteden ALINTI
    (Başka teknoloji sitelerinde görmedim?

OnePlus 7 Pro can sıkan bir sorunla karşı karşıya
    Şu an birçok kişinin sahip olmak istediği telefonlardan biri olan OnePlus7 Pro ilk etapta hayalet dokunma, sonrasında tuhaf tiz sesler hatalarını vermeye başladı. Yine kısa süre önce garip sistem mesajları almaya başlan OnePlus7 Pro kullanıcılarının canını sıkan son gelişme rastgele kapanma hatası oldu.

Şu an birçok kullanıcı sahip olduğu telefonda rastgele yeniden başlama ya da hiç tepki vermeme sorunun ortaya çıktığını bildiriyor. Telefonun yeniden açmanın tek yolu şu an için telefonu kapatıp ardından elle fastboot modunda başlatmak.

Neyse ki sorun henüz yaygın değil ve OnePlus bunun için bir düzeltme güncellemesi hazırlığı içerisinde olduğunun bilgisini verdi.

ARKADAŞLAR BU SORUNLARDAN HERHANGİ BİRİ İLE KARŞILAŞAN OLDU MU?

• delidolu44 kullanıcısına yanıt
    Yazan arkadaş yazı uzun olsun diye baya uğraşmış. Garip sistem mesajları dediği ufak bir uyarı. Tık almak için yazılmış bir yazı bence. Bahsettiği hiçbir sorun kayda değer bir sorun değil.

• Güncellemeleri anında yüklüyorum, bu sorunlardan hiçbiriyle karşılaşmadım şimdiye kadar. Ghost touch çözüleli çook oldu zaten. Oneplus bu tarz sorunları çok çabuk çözüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kesinlikle katılıyorum. Zaten bu sorunlar çok az bir sayıda görülmüş ve olsa dahi güncelleme ile giderebilecek sorunlar. 😀
    Şuan benim gelmesini istediklerim
    1. Bildirim ışığı belirli saniye aralıklarla yansa çok güzel olurdu. Normalde bildirim geldiğinde bir defa yanıp sönüyor edge tarafından. ( O da telefon elinizde ise görüyorsunuz)
    2. Always on display olur mu bilmiyorum ama olsa iyi olurdu.
    Şu kamera ayarlarını geliştirmeleri lazım. Daha fazla ayar imkanı sunmaları lazım ( mesela pro mod hariç MP ayarı veya yeni modlar)
    3. Tek elle kullanma özelliği.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Empyyy

Güncellemeleri anında yüklüyorum, bu sorunlardan hiçbiriyle karşılaşmadım şimdiye kadar. Ghost touch çözüleli çook oldu zaten. Oneplus bu tarz sorunları çok çabuk çözüyor.
    Hocam oyun oynarken ben bir kaç defa kısa telin dondugunu tuşların çalışmadığına şahit oldum. Oyun içindeyken tuşları kitleyip tekrar açtığımda düzeldi.
    Onemsemedim fazla o sorunu

• __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, beni düşündüğünü biliyorum. Nedense kamerası beni pek tatmin etmedi,bende satışa koydum,satılırsa mate 20 pro alacağım ama pasaport kayıtlı yada garantili.
    Gerçi bu klonlama konusunun bize dokunacağını sanmıyorum,klonlama adı üstünde aynı kopyası,bizimkiler hurda telefon imeisi ,yoksa şimdşye kadar hattınız kapanacak diye uyarı gelirdi. Bizdeki imei yükleme yani klonlama değil.
    250 lira cezayı imei çalanlara ödetip kasaya para girmesini sağlayacaklar.
    Para bulamazlarsa yakında emekli maaşı bile alamıyabiliriz

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.