Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende zaten o halini eleştirmiştim.okuyarak uygulayacak arkadaşlar kaldıkları paragrafı bulmada zorlanırlar.
    Birde root çok basitmiş gibi anlatılmış,ben sonuna kadar okuyamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu benden çıkmıştır artık.Ona göre hala bende zannetmeyin :D

• Yeni konu sahibi hayırlı olsun ancak, cihazın renk seçeneklerinden tutun kamera mp, ram seçenekleri gibi konularda yanlışlık eksiklik var gibime geldi, biraz daha dikkatli olmakta yarar var, 7 pro şuan en üst düzey kimine göre 1, kimine göre 2. Veya 3. Cihaz, haliyle iyi temsil etmek lazım

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Emeğine sağlık hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

Emeğine sağlık hocam.
    Eyw :)

• __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, ilk sayfanın şimdiden güncellenmiş olması güzel. Satıcı ve güncel fiyatların ilk sayfada sabit ve güncel olması taraftarıyım. Hem rekabet ortamı oluşabilir hemde kolayca en uygun fiyatı kullanıcılar bulabilir.
  • Satıcı reklamı yapmaya gerek yok bence!

• kak-tus3434 K kullanıcısına yanıt
    Reklam değil hocam kim en uygunsa onları yazıyoruz , hatta bana kalırsa hepsini yazalım en ucuzdan en pahalıya kadar.
  • Biliyorum hocam onuda gelişigüzel yapmayayım diye şimdilik dokunmadım , biraz daha özenli bir şekilde düzeltcem genel özellikler ve resimleri.
    Hocam onun takibi zor olur, hergün güncelleniyor, sabah bakıyorsun 4800 akşam 4400 yapıyor kampanya diye. Bence fiyatları güncel tutmak zor olur. Belli başlı satıcıların ismini yazabilirsiniz, isteyen sorup fiyat alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 11 Temmuz 2019; 13:15:33 >
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    O zaman hiçbirisini yazmayalım konu içinde ara ara paylaşırız soran olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

3-4 ay fazla oldu hocam Ama tövbe ettim en az 2 sene kullanacağım , kullanmayacak olsam konunun devrini istemezdim zaten :)

Alıntıları Göster
    😀😀 bu teknoloji ve ekran kalitesi sizi 1 sene götürür o zaman.
    Bu arada hayırlı olsun yeni konu sahibi

Kesinlikle katılıyorum, bende OnePlus 5t yi satıp 7Pro alacağım, sık sık takip edeceğim bu konuyu. Fiyat karşılaştırması kesinlikle faydalı olur.

Eski konu sahibinin emeğine sağlık, size de kolay gelsin hocam.
    Hayırlı olsun hocam. Güzel paylaşımlar diliyorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    tahmin ediyordum hocam, sadece insanlık hali gözden kaçar vesaire diye hatırlattım, teşekkürler keyifle okuyup bilgileneceğim ilk sayfanızdan özellikle batarya performans konusunu sabırsızlıkla bekliyorum, ios da fix şeyler yapılır ama androide hiç hakim değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba Pro modelini kullanıyorum dün cihaz cebimdeyken birkaç defa ekranı açılmış saçma sapan yerlere girmiş ayarlar felan değişmiş sormak istediğim cepte dokunmayı engelleme ayarı var mı aradım bulamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    hayırlı olsun.

• Hocam sizlere birsey soracagim. Malumunuz cihazin ekrani biraz buyuk. Tek el ile Kullanim kolay degil. Diger markalarda oldugu oneplus 7 pro icin bir tek el kullanim ozelligi varmi? Yada su ana kadar bunun ile ilgili hic calisma yapildimi? Yapilmadiysa oneplus.com forumundan bi topic olusturalim mi?

Diger mevzu da 4k 60 fps deki sure sinirlamasi halen varmi? Bu kisitlama kaldirilabiliyormu?

• rectory23 R kullanıcısına yanıt
    Parmakizi yada yüz tanıma yada pin gibi bir kilit kullanın kilitsiz kullanınca böyle sıkıntılar çıkıyor.
    Her ne kadar ben de düz modeli olsa da arada çok farklılık olmadığı için bu konuyu da takip edeceğim hayırlı olsun.
    Bana düz modelini önerdin kendin pro olanı aldın😂

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.