Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende istiyorum. 7 kullanıyorum ve cihazım la ilgili yoruma ulaşana kadar baya zaman geçiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gereksiz uzamış..Eski konu sahibi vermiyorsa talip olan arkadaş açsın başka bir başlıkla yeni konuyu hangi taraf verimli giderse zaten kullanıcı o tarafa yönelecek.biri topic aşağa gider biride yukarı..offical forum var xda var almanların forum siteleri var sanki marsta hayat bulmuş gibi bir tavırla altı üstü bir forum topiği için gelinen hale bak. 17 Nisan 2007 den beri forumdayım bitmedi ego tatminleri...
  • nebula72 N kullanıcısına yanıt
    Aynı konuyu açmak yasak. O yüzden devir isteniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anlatımı eleştirmişsin fakat orijinal hali budur
    Arkadaş sadece kopyala yapıştır yaptığı için ekran görüntüleri ve haliyle metindeki girintiler mevcut değil.

Bir de anket ekleyeyim de 3-5 kişi mi istiyor yoksa çoğunluk mu belli olsun..

]BUYRUNUZ
    https://www.strawpoll.me/18302812

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welowis -- 11 Temmuz 2019; 9:28:31 >
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Lütfen konuyu Nikolaus adlı üyeye devredin. Bu şekilde belirli bir sayfada yazarak herkesin talebini göremezsiniz. Ana sayfada anket düzenleyip duyuru yapın. Herkesin ne istediği belli olur zaten.
  • Güncel en uygun fiyatlar ,

Hasan Bahar 8-256 4460 TL
    Ahmet Mardin 8-256 4400 TL (Önsipariş)

Daha fazlasını vermeyin arkadaşlar cihazın güncel fiyat aralıgı budur , ayrıca yine sahibinden üzerinden 4500 civarına İstanbulda satan satıcılar var ama tanımadıgım için yazmadım , onlardan da elden alınabilir.

Ben ilk Türkiyeye gelen partiden aldıgım için 4500 e 6-128 alarak biraz kazıklandım
  • Ben de 8-256 4900'e almıştım ama pişman değilim açıkçası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Güncel en uygun fiyatlar ,

Hasan Bahar 8-256 4460 TL
    Ahmet Mardin 8-256 4400 TL (Önsipariş)

Daha fazlasını vermeyin arkadaşlar cihazın güncel fiyat aralıgı budur , ayrıca yine sahibinden üzerinden 4500 civarına İstanbulda satan satıcılar var ama tanımadıgım için yazmadım , onlardan da elden alınabilir.

Ben ilk Türkiyeye gelen partiden aldıgım için 4500 e 6-128 alarak biraz kazıklandım
    Aynen hocam benim de biraz zararım oldu 😀
    Çıktıktan 1 hafta sonra 8/256 5500 TL ye almıştım (zahterden)
    Sağolsun bayağı da ilgilenmişti.
    Ama pişman değilim sağlık olsun 😀

• Sanırım en pahalısı zahter ile selduman. En uygunu da ahmet mardin galiba

• delidolu44 kullanıcısına yanıt
    Satıp 8-256 mı alsam diyorum su anda , Ben 2k film dizi arşivimin bir kısmını telefonda tutuyorum , ama o kadar uygulamayı yeniden kur , galaxy watch ile eşle , Gcam kur , Volte-Vowifi yap üşeniyorum üşenmesem satıp alacam

Şimdi ilan açtım valla satıp 8-256 ya geçeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 12 Temmuz 2019; 10:7:45 >
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam fiyat çok uygun yurtdışı fiyatından daha uygun, oneplus 7 256 fiyatına nerdeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 11 Temmuz 2019; 10:18:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Satıp 8-256 mı alsam diyorum su anda , Ben 2k film dizi arşivimin bir kısmını telefonda tutuyorum , ama o kadar uygulamayı yeniden kur , galaxy watch ile eşle , Gcam kur , Volte-Vowifi yap üşeniyorum üşenmesem satıp alacam

Şimdi ilan açtım valla satıp 8-256 ya geçeceğim
    Valla hocam 8/256 ilerisi için daha iyi. Fazla bir fiyat farkı yoksa eskisini de iyi fiyata verirseniz geçin tabi ki

• delidolu44 kullanıcısına yanıt
    İlerisi derken? Adam 3-4 ayda bir telefon değiştiriyor zaten ; boşuna zarar etmesin :))

• İşin tuaf yanı,klon imei leri 200-250 arası kayıt altına alınabiliyormuş.O zaman pasaport kaydı için 600tl ödeyeceklerde başka boyuta götürür işi pasaport bulamayınca :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

İlerisi derken? Adam 3-4 ayda bir telefon değiştiriyor zaten ; boşuna zarar etmesin :))
    3-4 ay fazla oldu hocam Ama tövbe ettim en az 2 sene kullanacağım , kullanmayacak olsam konunun devrini istemezdim zaten :)
  • RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    İmeisi çakılan diğer cihazlar kullanılmadıgı sürece bizim cihazlarda problem olmayacak. Aslında en garantisi kullanmadıgınız eski bir telefonun imeisini atmak. Ben şahsen 250 tl vermeyeceğim bu biraz insanları paniğe sokma durumu bizim cihazlarda klon imei yok , imeisi atılan diğer cihazlar kullanılmıyor.
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu 7 yıl muhabbetine ne diyorsunuz? 7 yılı geçen telefonların imei'leri kullanılamayacakmış bu yasa sonrası. Benim kullandığım imei 2014 bir cihaza ait. Şimdi ben bu imei'yi 2021'e kadar mu kullanabileceğim? Yoksa sinyal aldığı son tarihe me bakılacak diye merak ediyorum. Açıklanmayan çok şey var. Mesut beyin videosunu da izledim, isterseniz siz de bir bakın.

Mesut Çevikyoutube
    Yeni yasa ile Klon IMEI kaydı mümkün olacak
    https://www.youtube.com/watch?v=Y0mZ6LD8rNI&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Empyyy kullanıcısına yanıt
    Bende izledim hocamda su an hersey cok karmaşık açıkcası , 7 yıl mantıksız geldi bana açıkcası biraz daha bekleyip görmek mantıklı ama 7 sene mevzusunuz gecersek diğer olay bizi etkilemeyecek cunku satan satıcılar diğer cihazları toptan alıp imei kullanıp atıyolar. Yani diğer cihazlar çalışmıyor bu yüzden klon imei bizim cihazlarda mevcut degıl.
  • Youtube ya da kendi çektiğim videolarí izlerken, ekranı yan çevirince siyah kenar boşlukları oluyor, nasıl tam ekran yapabilirim(4K)

• Valla türkiyede hiçbişeyin garantisi yok.Anlık herşey değişiyor.Bu imei atılmış cihazlarıda para cezasına çarptırırlar sonra bide onla uğraş dur.Yasal resmi yollarlada bu telefonu getirmiyorlar.Heryönden sıkıştırıyorlar milleti :/

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.