Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    One plus 7 çentik ve kalınlık koymuşlar alt çerceve şeritler çok yukarda mesela tamamen pazarlama ama 200 gram üstü ağırlık çok fazla bu telefon için açıkcası zamanla telefon ağır gelmeye başlar alışana kadar tabi ama kılıfla kullanmak işkence resmen çok ağırlaştırır zaten büyük birde kılıf ile cebe de sığmaz diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

One plus 7 çentik ve kalınlık koymuşlar alt çerceve şeritler çok yukarda mesela tamamen pazarlama ama 200 gram üstü ağırlık çok fazla bu telefon için açıkcası zamanla telefon ağır gelmeye başlar alışana kadar tabi ama kılıfla kullanmak işkence resmen çok ağırlaştırır zaten büyük birde kılıf ile cebe de sığmaz diyebiliriz.
    kavisli olunca agırlık dagılıyor kılıfsız kullanmak ise cesaret işi ben centikmiş oymuş buymuş sevmiyorum ücdür tam ekran tel kullanıyorum ücüde 200 gram civarında idi sorun olmuyor bir kaç güne kılıftan kurtulunca daha iyi olacaktır...
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Zaten onda bir sıkıntı yok önemli olan cebe koyunca telefon olduğunu hissetmek aslında. Bende 5 var telefon yokmuş gibi diyebiliriz.ama evet kavislik falan centik olmayışı cezbediyor şu anda 5 bile yağ gibi akıyor yazılım konusunda oneplus çok iyi.
  • Arkadaşlar birkaç günlük kullanımın ardından, pil ömrüne falan değinmeden biraz yorum yazayım. Pil ömrü muhabbeti beni o kadar bayıyor ki, okumaya bile tahammül edemiyorum. O yüzden böyle dedim.

Kılıfsız kullanmak cidden zor. Alacak olanlar bunu göz önüne alsın. Eli ufak olanlar için kılıfsız kullanım büyük risk. Cihaz mat ve kaygan. Kavis de olunca sıyrılıp gitme ihtimali çok yüksek. Ben şimdilik kılıfla idare ediyorum.

90hz ekran bağımlılık yaptı. 60hz moduna 1 kere denemek için geçirdim. 10 saniye sonra 90'a geçtim. Bir daha 60hz ekranlı telefon almam, bu konu çok net. Şimdilik FHD+ olarak kullanıyorum. 2K'ya ihtiyaç duymadım. Telefonun kavisle birlikte iki eksisinden biri yüksek çözünürlük. Tamamen gereksiz ortalama bir kullanıcı için.

Yazılım + 90hz ile kullanım aşırı zevkli. Sıvı gibi akıyor telefon adeta. Kamera için ise Mi Note 3'ten geçen biri olarak fazlasıyla memnun kaldım. Video için 3 örnek paylaşıyorum, detayları başlıklarında yazıyor;

Videolar için şöyle olmuş, böyle olsaymış gibi yorumlar yazmanıza gerek yok. Sadece meraktan, modları deneme amaçlı çektim. Hava kapalı, güneş yok. Cihazın yazılımı da güncel.

Dediğim gibi; eli küçük olanlar için çok kullanışlı bir cihaz değil. Piyasadaki en büyük cihazlardan biri. Lakin bundan çok daha büyük kasada 7 inç Google Nexus 7 2013 kullanmış biri olarak, çentiksiz, dertsiz tasasız ekranda Android deneyimi yaşamak hepsinden önemli.

Ses kalitesi olarak Mi Note 3'e göre daha derli toplu baslar, daha temiz mid ve tizler aldım. Type-C to AUX kablosu ile aracın dandik teybine bağlayarak söylüyorum bunu. Kaynak Spotify, kalite en yüksekte. Bu açıdan da çok memnunum şu anlık.

Bildirim sorunu veya diğer sorunlarla henüz karşılaşmadım. Ufak bir detay vereyim, yaşayan olursa belki görüp hemen çözer; zil sesi kapalı ve deaktif halde artırılamıyor ise sağdaki 3 aşamalı kilidi kontrol edin. Yarım saat uğraştım, meğerse kilit 3 kademeliymiş. Aşağı yukarı yapıyorum zil sesi deaktif kilitli kalmış vaziyette deli etti beni. Meğerse en aşağı almak lazımmış. :)

Mi Note 3'te olduğu gibi bunda da root işlerine girmeyi düşünmüyorum. Cihazda şikayet edebileceğim bir şey yok zira. Sadece şart olursa Gcam için yapabilirim. Gerisi harikulade.

8/256 olanlar 5000'in altını görmüş bu arada. 5150'den almıştım zaman kısıtından ötürü. Fiyatına göre rakibi olduğunu düşünmüyorum, 4850'lere indiğini düşünürsek.

• WhatsApp.com
    🇹🇷OnePlus🇹🇷7/7 pro🇹🇷TÜRKİYE
    https://chat.whatsapp.com/Gyl0E6A6UetCka3GRKFIYe

Cihaz oldugu gibi grupta hizli arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Güzel yazı olmuş, elinize sağlık. Çin ile Avrupa versiyon arasında ne fark var, biliyor musunuz acaba hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6T de olduğu gibi bomboş bir ana konu telefon görsellerinden başka bir şey yok.

• yyucel kullanıcısına yanıt
    Sitesinde “VIP” yazdığı için tereddüte düştük, bilemedik kardeşim. Sağolasın

• Selamlar oneplus 7 aldim cok memnunum farkli bir kilif ariyorum kaliteli bir kilif nerden alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-42A59A911

Selamlar oneplus 7 aldim cok memnunum farkli bir kilif ariyorum kaliteli bir kilif nerden alabilirim
    düz 7 aldınız herhalde pro olanı degil ali gibi sitelere bakın orada bulursunuz...
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Pro versiyonu

• iyi günler bir arkadaşım amerikada kaliforniya da su an. Kendisinden telefonu almasını istedim fakat nereden alıcak(direk gidip alabilecegi bir market tarzı) ya da unlocked mu locked mu hangi versiyon lazım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Arkadaşlar birkaç günlük kullanımın ardından, pil ömrüne falan değinmeden biraz yorum yazayım. Pil ömrü muhabbeti beni o kadar bayıyor ki, okumaya bile tahammül edemiyorum. O yüzden böyle dedim.

Kılıfsız kullanmak cidden zor. Alacak olanlar bunu göz önüne alsın. Eli ufak olanlar için kılıfsız kullanım büyük risk. Cihaz mat ve kaygan. Kavis de olunca sıyrılıp gitme ihtimali çok yüksek. Ben şimdilik kılıfla idare ediyorum.

90hz ekran bağımlılık yaptı. 60hz moduna 1 kere denemek için geçirdim. 10 saniye sonra 90'a geçtim. Bir daha 60hz ekranlı telefon almam, bu konu çok net. Şimdilik FHD+ olarak kullanıyorum. 2K'ya ihtiyaç duymadım. Telefonun kavisle birlikte iki eksisinden biri yüksek çözünürlük. Tamamen gereksiz ortalama bir kullanıcı için.

Yazılım + 90hz ile kullanım aşırı zevkli. Sıvı gibi akıyor telefon adeta. Kamera için ise Mi Note 3'ten geçen biri olarak fazlasıyla memnun kaldım. Video için 3 örnek paylaşıyorum, detayları başlıklarında yazıyor;

Videolar için şöyle olmuş, böyle olsaymış gibi yorumlar yazmanıza gerek yok. Sadece meraktan, modları deneme amaçlı çektim. Hava kapalı, güneş yok. Cihazın yazılımı da güncel.

Dediğim gibi; eli küçük olanlar için çok kullanışlı bir cihaz değil. Piyasadaki en büyük cihazlardan biri. Lakin bundan çok daha büyük kasada 7 inç Google Nexus 7 2013 kullanmış biri olarak, çentiksiz, dertsiz tasasız ekranda Android deneyimi yaşamak hepsinden önemli.

Ses kalitesi olarak Mi Note 3'e göre daha derli toplu baslar, daha temiz mid ve tizler aldım. Type-C to AUX kablosu ile aracın dandik teybine bağlayarak söylüyorum bunu. Kaynak Spotify, kalite en yüksekte. Bu açıdan da çok memnunum şu anlık.

Bildirim sorunu veya diğer sorunlarla henüz karşılaşmadım. Ufak bir detay vereyim, yaşayan olursa belki görüp hemen çözer; zil sesi kapalı ve deaktif halde artırılamıyor ise sağdaki 3 aşamalı kilidi kontrol edin. Yarım saat uğraştım, meğerse kilit 3 kademeliymiş. Aşağı yukarı yapıyorum zil sesi deaktif kilitli kalmış vaziyette deli etti beni. Meğerse en aşağı almak lazımmış. :)

Mi Note 3'te olduğu gibi bunda da root işlerine girmeyi düşünmüyorum. Cihazda şikayet edebileceğim bir şey yok zira. Sadece şart olursa Gcam için yapabilirim. Gerisi harikulade.

8/256 olanlar 5000'in altını görmüş bu arada. 5150'den almıştım zaman kısıtından ötürü. Fiyatına göre rakibi olduğunu düşünmüyorum, 4850'lere indiğini düşünürsek.
    Hocam paylaşım çok iyi olmuş. Çok teşekkür ederiz

Aklıma takılan tek sual şu. 90 hz açık full hd seviyesine düşürdüğümüzde arayüzdeki ikonlarda az da olsa keskinlik farkı oluyor mu? Bir de pilin bekleme süresini gözle görülür artırıyor mu?

Oneplus 7 yi çok istiyorum ancak pil mevzusu tek kafayı karıştıran şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Keskinliği fark etmek benim açımdan mümkün olmadı. Gözle görülür bekleme süresi artışı da yok görebildiğim kadarıyla. 8 saat ekran süresi alıyorsan 8,5 saat bile olacağını sanmıyorum. Aşağıdaki yazıyı okuyun İngilizceniz varsa;
    https://www.reddit.com/r/oneplus/comments/butdiq/90hz_vs_qhd_battery_drain/

Olmayanlar için söyleyeyim: yenileme hızı 60Hz olduğunda daha fazla tasarruf edildiğini söylemiş arkadaş. Zira çözünürlük değişimi ile ekrandaki piksel sayısı azalmıyor, ekran halen QHD. Ha, oyun-uygulama aktifse, elbette fark artacaktır zira GPU'daki yük artıyor. Bir de parlaklığın düşürülmesi haliyle pil ömrüne doğrudan etki ediyor. Bu arkadaş daha önce birçok yöntemi denediğini, parlaklık azaltmak dışında (yenileme hızı sabit modeller kastediliyor) ciddi getiri sağlayan bir şey olmadığını belirtmiş. Bu bağlamda çözünürlük ile oynayarak vakit kaybedilmemesini öneriyor, ki ben de buna katılıyorum. Hiç yok değil ama dikkate değer bir kazanç değil. En iyi pil ömrünü ise 60Hz'de, adaptif parlaklık ile almmış. Bu yöntem ile 10 dakikada %1 tasarruf oranı yakaladığını söylemiş.

İki farklı şekilde test etmediğim için ve muhtemelen de hiçbir zaman test etmeyeceğim için kesin konuşmayayım. Sadece Reddit'teki bir yorumu aktardım. Meraklı arkadaşlar test edip yazacaklardır.

Bu arada bugün fark ettim ekran kalibrasyonu vivid olarak ayarlıydı. Bu renklerde fazla karşıtlık ve parlaklığa sebep oluyor. Naturel moda getirdim. Şu anda gözü daha az yoruyor ve haliyle daha doğal renkler.

• foxrae F kullanıcısına yanıt
    T-Mobile olanı alıp uluslararası versiyona çevirmek mümkün. Aşağıdan bakabilirsiniz;

• Bu arada arkadaşlar, kavisli ekran koruyucu almak isteyenler aşağıdaki stoğu takip etsinler. Oldukça kaliteli koruyucular üretiyor Whitestone firması. Şimdilik stoklar önsiparişte tükenmiş. İleride almayı düşünüyorum.

Pahalı diyenleriniz olacaktır fakat GG'den aldığınız ve durduk yere çatlayan koruyucular ile kıyaslamayın. Üst düzey bir koruyucu olacaktır.

Kılıfla çok ağır olur sanırım hocam. Ağırlık nasıl özellikle hissediliyordur sanırım..
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Bariz hissediliyor eski telefona göre. Kılıf fark ettirmiyor, bilakis kullanımı kolaylaştırıyor.
    Tam da burada denemişler,
    GSMArena Officialyoutube
    OnePlus 7 Pro review
    https://youtu.be/mQekwMWXoHM?t=316

90Hz yapıldığında %15 daha fazla tüketim oluyormuş
  • badbora kullanıcısına yanıt
    Vallaha günde iki defa şarja takarım 90 Hz den vazgeçmem 🤣

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.