Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir içi imei atan bildiğiniz var ıözelden msj atar mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CanrM C kullanıcısına yanıt
    1-Yok.
    2-Olmaz, adaptör kullanıcaksınız. Donanımsal fark yok, model numaraları ve rom sürüm numaraları farklı.
    3-Adb shell ile daima 90hz/ orta manual parlaklıkta/ volte açık/ wifi-mobil veri yarı yarıya : bu şartlarda 24 saat için 6-8:30 saat ekran kullanımı
    4-Daha önceki cihazım dengi bir cihaz değildi, fakat benim için fazlasıyla yeterli.
    5-Bildiğim ve benim yaşadığım sorun yok.
    6-Takip etmedim. Ama bazı cihazlar ilk yüzde 1 için 1-1:30 ekran süresi verir daha sonra çok hızlı şarj düşer. Bunda öyle bir sorun yok her yüzdesi eşit gidiyor.
    7-Sadece çizik koruması var. Yurtiçi seçenek yok gibi, yurtdışı uv olan model alabilirsiniz.
    8-İlla yazıyı görmek istiyorsanız soket sök tak yapın. Son yüzde 10 civarına kadar süper hızlı şarj oluyor.
    9-Bence yeterli.
    10-Ben 12lik modeli kullanıyorum, 400 lira farka değecek bir fark olmayacak ama aklımda kalmasın diyorsan 12lik alabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba arkadaş,

Uzun süredir kullanan arkadaşlar arasında, pop up kameranın mekanizmasının arasına cepte taşırken toz veya diğer parcacıklar girme sorunu yaşayan var mıdır?
  • prYakın zaman da İphone XR cihazı almaya niyetlendim lakin aklımın hep bir ucunda One plus 7 pro var. İPhone XR cihazından geçen oldu mu arkadaşlar ? Ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzokman

prYakın zaman da İphone XR cihazı almaya niyetlendim lakin aklımın hep bir ucunda One plus 7 pro var. İPhone XR cihazından geçen oldu mu arkadaşlar ? Ne diyorsunuz?
    Xr bir tek ios istiyorsanız alınır derim. Oneplus 7 pro'nun ekranına baktıktan sonra iphonelar çok kötü geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu güncellemeleri oxygen denen zımbırtıdan yapmayın üzülürsünüz. Sabredin bekleyin offical update olayını.
  • fearlesspirate F kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Kendi şeffaf kılıfını kullanıyorum ve kapalıyken ön kameranın üst kısmında toz birikiyor ama şu ana kadar içinde tespit etmedim.

• oguzokman kullanıcısına yanıt
    XR alacağına 7Plus al daha iyi.
    Iphonun alt segment telefonunu almanın hiç bir manası yok. Tavsiye etmeme.

Zaten 7Pro ile XR arasında sıra dağlar kadar fark var.
  • Hattimin taahhutu bitiyor.
    Operator uzatmak icin one plus 7t serisi veya iPhone 11 Pro teklif etti.
    Cogu uygulama ios ile mercedes gibi iken Androidde ise passat seviyesinde.
    IPhone 11 pro halen beklentilerimi tam karsilayan ozelliklere sahip degil ama sanirim stabilizasyon acisindan cezbediyor.
    Var mi iPhone 11 Pro arastirma yapan.
    One plus 7 t serisi zaten op7 prodan cokta farkli degil.
    Tesekkurler.
    Aylik 30ar taksit ile 2 yil.
    Zaten dakika SMS bedava ve 10gb net veriyor.
    Yani Telefon bedavaya geliyor her sekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeTHaLdeepth

Hattimin taahhutu bitiyor.
    Operator uzatmak icin one plus 7t serisi veya iPhone 11 Pro teklif etti.
    Cogu uygulama ios ile mercedes gibi iken Androidde ise passat seviyesinde.
    IPhone 11 pro halen beklentilerimi tam karsilayan ozelliklere sahip degil ama sanirim stabilizasyon acisindan cezbediyor.
    Var mi iPhone 11 Pro arastirma yapan.
    One plus 7 t serisi zaten op7 prodan cokta farkli degil.
    Tesekkurler.
    Aylik 30ar taksit ile 2 yil.
    Zaten dakika SMS bedava ve 10gb net veriyor.
    Yani Telefon bedavaya geliyor her sekilde.
    Hangi oparatör bu 7t resmi olarak tr yemi geliyor

• CanrM C kullanıcısına yanıt
    Alman hatti.
    Bosver gelmesin ulkemize yoksa bu fiyatlara alinmaz.
    Ya da gelsin ama vergi abarti olmasin.
    Yani en iyisi gelmesin cunku bir Telefon parasi harac almazlarsa olmaz

• Arkadaşlar telefonda NTFS desteği var mı?
  • marseltalon M kullanıcısına yanıt
    Var.

• LouisVuitton kullanıcısına yanıt
    Offical bi uygulama neden zimbirti oluyorki ? Ben butun guncellemeleri oradan yaptim hicbir sikinti yasamadim. Sonucta resmi surumleri yayinliyorlar sadece manuel yukluyorsun.

• EryiğitOguz kullanıcısına yanıt
    Nerde gördün offical olduğunu ? Baktın mı programın yapımcısına ne yazıyor ?
  • EryiğitOguz kullanıcısına yanıt
    Oxygen Updater kesinlikle kesinlikle official bir uygulama değil. Ayarlardan reklamları kaldırmak için para vermeniz gerekiyor mesela bu uygulamada. 3rd party app için official app demek de ilginçmiş. Zaten uygulamaya girer girmez kocaman disclaimer çıkıyor ''Bu uygulama aracılığıyla yüklediğiniz güncellemelerin telefonunuza zarar vermesi durumunda sorumlu değilim'' diye.
  • 6T kullanıyorum, 7 pro ilgimi çekiyor ama kavisli cam olayı beni düşündürüyor. Ekranın camının düz bitmeyip kenarlara doğru kıvrılması bana tuhaf geliyor. kenarlarda görüntü sanki büyüteçle bakıyormuş gibi yakınlaşma ve deformasyon olmuyor mu? Kenarlardan telefonu tutunca yan camlara gereksiz temas olmayacak mı. Ayrıca kavisli ekranın bir getirisi, işlevsel bir artısı var mı kullananlar yazarsa sevinirim. Kavisli ekranın şöyle bir avantajı var diye bir tavsiye verecek var mı?
  • Merhaba arkadaşlar. Bende P30 Pro, S10+ ve OnePlus 7 Pro arasında kaldım. Ne dersiniz? Aynı soruyu diğer kulüplere de soracağım.
  • Heyye H kullanıcısına yanıt
    Bende op7 pro esimde P30 pro var.
    Ayrica s10 plus ve P30 pro kullanmis biri olarak op7 pro daha iyi.

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.