Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SA. mi 6 sahihiyim. One plus 7 ile mi 9 arasinda kaldim. Hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozhan1905 kullanıcısına yanıt
    Oneplus ta artı olarak stero hoparlör var ayrıca batarya olarak daha iyi. Eksi olarak geniş açı kamera yok. Ultra geniş kamera sizin için çok önemli değil ise oneplus 7 daha mantıklı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnytkyz

Oneplus ta artı olarak stero hoparlör var ayrıca batarya olarak daha iyi. Eksi olarak geniş açı kamera yok. Ultra geniş kamera sizin için çok önemli değil ise oneplus 7 daha mantıklı bence.
    Hacim genis aci kamera pek mühim değil de normal kamerasi nasil mi 9 a göre?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozhan1905

Hacim genis aci kamera pek mühim değil de normal kamerasi nasil mi 9 a göre?

Alıntıları Göster

Oneplus 7 ile çekilmiştir. Bir adet snapseed ile filtre uygulanmıştir

• Teşekkür ederim kardeşim sagolasin. Bir sorum daha olacak ekran kalitesi mi 9 a göre nasil?

• Android 10'a geçtikten sonra ekran parlaklığı otomatikteyken yine düzgün çalışmamaya başladı. Bide bildirimler yukarıdaki çubukta görünmüyor, aşağı çekince bildirim olduğunu anlıyorsunuz. Güncellemelerle düzeltirler umarım bu sorunları.

• Merhaba,
    Kameranın foto modunda 48 mp ayarı yok mu? Sadece pro modda mı 48 mp fotoğraf çekebiliyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emre0721 E kullanıcısına yanıt
    Hocam xiaomi ve OnePlus kullanan kişilerin hepsi bu yolla yapılan cihazları kullanıyor emin ol 50 TL ye bakar 🤝🤝🤝 problem yok şimdilik içiniz rahat olsun

• seazers52 S kullanıcısına yanıt
    Ben ikisini de elime aldım yarım saat inceledim inceledim almond beyaz badem çok premium Bi his verdiği için onu aldım iPhone 8 plus a kadar hep siyah kullandım sonra mate 20 lite ve Mi 8 se de mavi idi bu badem çok başka nebula harika ama bu çok premium geliyor yani göreceli karar sizin saygılar

• Herkese hayırlı geceler,

Şu sesi tuşu butonu yerine (zil sesi, titreşim ve sessiz e alan butondan bahsediyorum), güzel bir apk var mıdır? Bu buton bana pek güven vermiyor da açıkçası. Telefonu sadece bu butonlardan ses modunu değiştirebiliyoruz.

Teşekkürler.
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ben Bi an telefon güncelleme almıyor endişesine kapılmış dım saygılar sunarım

• NOREMORSE N kullanıcısına yanıt
    Chrome 90 hz yenileme yi destekleme diği için ben Samsung tarayıcı kullanıyorum o destekliyor aynı sorun yüzünden bu uygulamayı yükledim şuan memnunum diğer hatalar bende olmadı.

• NOREMORSE N kullanıcısına yanıt
    AZ ÖNCE BENDE DE OLDU HOCAM GERİ BİLE GİRMİYOR O SAYFA DA TAKILIP KALIYOR dün son gelen güncelleme den sorma olmaya başladı instagram ile ilgili bir sorun

• private84 kullanıcısına yanıt
    Pro mod a alın sol yukarıda jpg ye tıklayıp 48mp i seçin yeterli olacaktır

• Chorme Beta versiyonunu kullanın ben cok memnunum,stabil surumden daha iyi çalışıyor gibi geldi bana

• delisin_58 kullanıcısına yanıt
    Oxgen updater yukleyin ordan indirebilirsiniz daha sonra manuel olarak veri kaybi olmadan yukseltebilirsiniz sürümü.

• Arkadaşlar merhaba, OnePlus 7pro 12 GB olan versiyonu İstanbul'da en uygun fiyata alabileceğim neresi var.
    Bütçem 4.300 TL

Forumdan satan varsa benimle iletişime geçerse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özcan DELİKANLI -- 24 Eylül 2019; 11:38:39 >
  • Sirkeciden aldığınızı söylediğiniz kişinin bilgilerini özelden atabilir misiniz lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özcan DELİKANLI

Arkadaşlar merhaba, OnePlus 7pro 12 GB olan versiyonu İstanbul'da en uygun fiyata alabileceğim neresi var.
    Bütçem 4.300 TL

Forumdan satan varsa benimle iletişime geçerse çok sevinirim.

Hocam o fiyatlara 2.el bile satmıyorlar hala .

Bende bakıyorum o fiyatlara ama hiç yok .
    Şuan en uygun 4650 ye Ahmet Mardin satıyor Facebook grubunda . Daha uygun sıfır yok . 2.el ise 4500 istiyorlar .
  • Özcan DELİKANLI kullanıcısına yanıt
    O fiyata sıfır 8/256 alabilirsiniz. 12/256 sıfırı en az 4600 en çok da 5000-5100'e bulunabiliyor. 12/256 2. eli bile 4500 civarına gidiyor, 8/256 2. el ise 4000-4100 civarı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.