Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    öyle aşırı bir kavis yok, çok hafif kıvrım var bu yüzden kenarlarda yakınlaşma veya deformasyon gözlemlemedim ben.
  • Temiz sorunsuz mavi renk 7 pro alinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ilk defa Bi pili bukadar bitirdim. Rahatsızlık dolayısıyla evde istirahat ediyorum hep WiFi ye bağlı kalınca bu kadar ekran süresi alıyorum. Ama mobil veri açık karma olduğu zaman ise bu kadar hiç düşmedim ama %20 ye kadar düştüğü zaman maksimum 5.30 saat alıyorum WiFi de ve normal kullanımda gayet güzel.
    Fakat şöyle bir detay çarptı gözüme. Mersin erdemli de bi kaç günlüğüne tatile gittim geçen hafta sonu kızkalesi falan foto video çektim cihaz oranın da sıcak olmasından mıdır nedir acayip ısındı normal video izlerken bile ısınıyor Du cihaz. Şuan aksaray da yım öyle bir durum yok

Edit: İnternet ler de bi problem var sanırım foto yüklenmiyor. İlerleyen saatlerde düzeltilecek dir. Saygılarımla.

Düzeltildi

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU] ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelmanTatarOğlu -- 27 Eylül 2019; 0:17:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdm0216

1-Yok.
    2-Olmaz, adaptör kullanıcaksınız. Donanımsal fark yok, model numaraları ve rom sürüm numaraları farklı.
    3-Adb shell ile daima 90hz/ orta manual parlaklıkta/ volte açık/ wifi-mobil veri yarı yarıya : bu şartlarda 24 saat için 6-8:30 saat ekran kullanımı
    4-Daha önceki cihazım dengi bir cihaz değildi, fakat benim için fazlasıyla yeterli.
    5-Bildiğim ve benim yaşadığım sorun yok.
    6-Takip etmedim. Ama bazı cihazlar ilk yüzde 1 için 1-1:30 ekran süresi verir daha sonra çok hızlı şarj düşer. Bunda öyle bir sorun yok her yüzdesi eşit gidiyor.
    7-Sadece çizik koruması var. Yurtiçi seçenek yok gibi, yurtdışı uv olan model alabilirsiniz.
    8-İlla yazıyı görmek istiyorsanız soket sök tak yapın. Son yüzde 10 civarına kadar süper hızlı şarj oluyor.
    9-Bence yeterli.
    10-Ben 12lik modeli kullanıyorum, 400 lira farka değecek bir fark olmayacak ama aklımda kalmasın diyorsan 12lik alabilirsin.
    Zaman ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ettim.

• LouisVuitton kullanıcısına yanıt
    Dogru söylüyorsunuz benim hatam.

• arkadaşlar v30 plustan geçmeyi düşünüyorum önümüzdeki hafta alacaktım ama xda forumunda kamera ile ilgili iyi şeyler söylemiyorlar kullananların çoğunluğu kameralardan memnun değil özellikle gece çekimlerini beğenmiyorlar, dxomark güvenilirliğini kaybetmiş bir kurum olarak 111 puan veriyor ve bu puanı verirken özel bir yazılım kullandığını söylüyor yani piyasadaki telefonlarda bu kamera yazılımının olmadığını ima ediyor, kamerası bir P30 pro ve note 10 kadar iyi olmaya bilir ama v30 plustan iyidir diye düşünüyorum, kamera ile ilgili düşünceleriniz nedir memnun olmayan arkadaşlar daha önce hangi telefonları kullanıyordu. cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • alifatihayik69 A kullanıcısına yanıt
    Ben s10+ ve p30 pro kullanmış biri olarak gayet iyi buluyorum kamerasını, v30 u 10 a katlar.

• __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim.
  • Merhabalar

Telefonu almaya karar verdim sonunda (8/256) ancak bazı sorularım olacak yardımcı olursanız sevinirim.
    Öncelikle telefonu yurt dışında bulunan bir arkadaşım getirecek. Kendisine de alacağı için pasaportunu kullanma şansım yok. içeri girerken bu ona sıkıntı olur mu çantaya atıp getirecek herhangi bir kayıt ücreti ödemek zorunda kalır mı? telefon elime ulaştıktan sonra elimde bulunan 4,5G li bir cihazın imeisini kullanmak istesem bunu kendim yapabilir miyim yada güvenilir bir şekilde yaptırabileceğim bir yer bulabilir miyim ?
  • alifatihayik69 A kullanıcısına yanıt
    V40 bile bundan kötü

• peşimist kullanıcısına yanıt
    Kendine alacağını açsın hat ile kullansın.
    Diğerini sorunsuz getirir.
    Ama ikisi de kapalı kutu olursa sorun çıkabilir.

• LeTHaLdeepth L kullanıcısına yanıt
    anladım üstad bu konuda arkadaşımı uyarayım büyük ihtimalle o şekilde getirecektir. diğer husus hakkında yardımcı olabilir misiniz?
    Kendin değilde 60 ile 120tl arası(yerine göre değişiyor)
    sıkıntısız yaptırırsin

• LeTHaLdeepth L kullanıcısına yanıt
    tesekkurler

Birden fazla kişi geliyorlar ise ikisini de kapalı kutu içerisinde getirebilirler ama.

• Merhaba, elimde 1.5 aylık oneplus 7 pro 8/256 var, imei atılmadı üründe bir sorun yok İzmir içi elden diğer illere önce havale sonra kargo yaparım fiyat için pm atın

• Merhabalar. Birkaç saat sonra oneplus 7 pro ile aranıza katilacağim. Bilmem gerekenleri ve onerileri duymak isterim. İyi forumlar tesekkurler :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 gündür op7 pro sahibiyim. Geçen her gün diyorum ki Bu telefonu iyi ki almışım...

Android rahatlığı ve ios akıcılığı. Çentiksiz devasa ekran. Bundan büyük ekranlı olarak note 10 plus var ancak fiyatı astronomik.. Mate 20 x var o da cebe girecek gibi değil...

• Mate 20x bu telefonun muadili degil kocaman ekranda full hd goze batiyor ayrica ekran parlakligi bariz derecede dusuk islemciside 845le yarisir ancak. Ancak note 10 deligi olmasa bundan daha alinasi olabilir. Hatta Amerika da birkac deal ile 700 dolar civarina alinabiliyor tabi imei atilamadigindan TR ye getirmek problem

• EryiğitOguz kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, ben de ilkin mate 20x'de karar kılmıştım sonradan rotayı one plus 7 pro'ya çevirdik.

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.