Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme geldi bugün yükleyen var mı acaba?

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kule_genclik kullanıcısına yanıt
    Ota harici yüklemeyin deniliyor

• kule_genclik kullanıcısına yanıt
    ben yükledim, bir sorun yok. veri kayıbıda yok.

• Ben de yükledim şimdilik bi sorun görünmüyor.

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• Betada da aynı sorun vardı..
    İndirdiğim MP3 sesi bildirim sesi yapamıyorum görmüyor klasörde...

• Instagram'da sorun yasayan var mı? Biriyle mesajlastiktan sonra geri geliyorum diğer kişilerle mesajlarin oldugu sayfaya fakat orada tekrar başka birinin mesajına giremiyorum; ve de okunmuş olduğu halde mesaj var gibi gösteriyor. Var mı bu sorunu yaşayan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOREMORSE -- 22 Eylül 2019; 22:1:5 >
  • Japonya kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, Emin Bey'in yeri Sirkeci'de tam olarak nerede? Doğubank'a yakın mı?

• stackman kullanıcısına yanıt
    Öğrenip özel mesajdan iletirim hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gold 256 gb 8 gb ram modeli var elimde sıfır ayarında. Fiyat olarak 4000 düşünüyorum. Özelden yazabilirsiniz. İstanbul içi elden.
    Edit : almond modeli olarak geçiyormuş. Daha henüz yazılım atıp kaydını yapmadım. Kaydını alıcıya bırakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McNuIty -- 23 Eylül 2019; 3:41:58 >
  • Merhaba nikolaus bu configs ne işe yariyor bilgi vermen mumkunmu xrobin dosyasını uyguladım

• ★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

Bu sorunları yaşayan kullacılar var mı ?
    Telefonda push mail özelliği yok mu ?

• besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    4 numaralı soruna kesinlikle katılıyorum. Mailim alt klasörlerden oluştuğu için gelen kutusunda sıkıntı yok ama alt klasörlere gelen mailden haberim olmuyor. 5-6 tane mail programı kurmama rağmen sorunu çözemedim. (Hepsinin ayarları ile uğraştığım halde). Bu arada mail programı tavsiye edecek olan var mı? :)

• Geçen hafta Sirkeci Emin Yılmaz'dan 8/256 mavi alarak aranıza katıldım. Kameranın foto modunda 48 mp ayarı yok mu? Sadece pro modda mı 48 mp fotoğraf çekebiliyoruz. Teşekkürler.

• private84 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bu olay maalasef Android'ten kaynaklanıyor. Eşimde S10+ var. Bu problemi çözer misin dedi. İnternette araştırdığım kadarıyla bunun kesin bir çözümü yok. Hem normal mail uygulaması hem de Outlook, Gmail ile denedik şimdiye kadar. Bir çözüm bulamadık. Aynı şekilde iOS'ta da bir çözüm bulamadık. Alt klasörlerle ilgili bir sıkıntı var. :) Bunun şimdiye kadar çözülememiş olması da ilginç. Çözen varsa bizide bilgilendirsin. :)
  • Morthor M kullanıcısına yanıt
    Ben Oneplus'dan önce Samsung Galaxy S9 kullanılıyordum. Kendi mail uygulamasında böyle bir sıkıntı yoktu. Alt klasörlere mail geldiğinde bildirim geliyordu. (Ayarlar kısmında klasör eşitleme ile çözmüştüm.)

• quote:

Orijinalden alıntı: besiktasjk87

Bu sorunları yaşayan kullacılar var mı ?
    Telefonda push mail özelliği yok mu ?
    1. Evet öyle.
    2. Alt sekmeye gelmeden hemen 2mm üstünde sağ sol yapılabiliniyor :)
    3. Evet ağır çekimde böyle bir hata var.
    4. Aquamail tavsiye ederim, anlık bildirim geliyor, saniyesinde. Alt klasör olayını bilmiyorum.
    5. Evet yok. Play store'den widget ile çözebilirsiniz.
    6. Aslında çok çok basit :(
    7. Pro modeli yok bilmiyorum.
    8. Hiç bir sorun yaşamadım.
    9. Okuma sensörü dediğiniz okuma modundan bahsediyorsanız, ekran bir nevi sepya filtresine geçiyor, sarı ve gri ağırlıklı saman kağıdında kitap okur gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Morthor

Merhaba,

Bu olay maalasef Android'ten kaynaklanıyor. Eşimde S10+ var. Bu problemi çözer misin dedi. İnternette araştırdığım kadarıyla bunun kesin bir çözümü yok. Hem normal mail uygulaması hem de Outlook, Gmail ile denedik şimdiye kadar. Bir çözüm bulamadık. Aynı şekilde iOS'ta da bir çözüm bulamadık. Alt klasörlerle ilgili bir sıkıntı var. :) Bunun şimdiye kadar çözülememiş olması da ilginç. Çözen varsa bizide bilgilendirsin. :)
    Androidden kaynaklanmıyor. Outlook masaüstü uygulamasında klasör kurallarını yapılandırırken uyarı seçeneğinin açılması gerekiyor. Yoksa bildirim gelmez. Masaüstü uygulamasında kurallardan bildirimi açtığınız zaman telefonunuzda da klasöre gelen mail bildirimlerinin açıldığını göreceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    3- Ağır çekimle ilgili benim tek derdim ses kaydetmiyor oluşu.
    4- Gmail uygulamasını çok sık kullanıyorum, alt klasör hiç kullanmadığım için bildirim problemini görmedim hiç. Mailler hep gözümün önünde tek klasörde olsun istiyorum, koşullu etiketlendirme yapıyorum kategorize etmek için.
    5- Ses kısma olayı uzun süre OP5 kullandıktan sonra bana çok ters geldi. Tuşların yerinin değişmesine hala alışamadım.

-

Bunların dışında, ekran kapalıyken gelen bildirimlerle ilgili sorun yaşıyorum. OP5'te whatsapp'tan mesaj geldiğinde önizleme olarak kimden geldiği görünürdü her zaman. Yeni arayüzde sadece ilk mesajı önizleme olarak gösteriyor, okumadığın bir mesajın varsa yeni mesaj geldiğinde sadece sayı olarak gösteriyor, mesajı göremiyorsun.

Yaklaşık 1 aydır Chrome ile ilgili sorun yaşıyorum bir de, 90Hz çalışamıyor bazen. 90Hz'e alışınca resmen takılıyor gibi bir hissiyat oluşuyor, Opera kullanıyorum bir süredir ancak Chrome kadar kullanışlı gelmedi şu ana kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barlas

3- Ağır çekimle ilgili benim tek derdim ses kaydetmiyor oluşu.
    4- Gmail uygulamasını çok sık kullanıyorum, alt klasör hiç kullanmadığım için bildirim problemini görmedim hiç. Mailler hep gözümün önünde tek klasörde olsun istiyorum, koşullu etiketlendirme yapıyorum kategorize etmek için.
    5- Ses kısma olayı uzun süre OP5 kullandıktan sonra bana çok ters geldi. Tuşların yerinin değişmesine hala alışamadım.

-

Bunların dışında, ekran kapalıyken gelen bildirimlerle ilgili sorun yaşıyorum. OP5'te whatsapp'tan mesaj geldiğinde önizleme olarak kimden geldiği görünürdü her zaman. Yeni arayüzde sadece ilk mesajı önizleme olarak gösteriyor, okumadığın bir mesajın varsa yeni mesaj geldiğinde sadece sayı olarak gösteriyor, mesajı göremiyorsun.

Yaklaşık 1 aydır Chrome ile ilgili sorun yaşıyorum bir de, 90Hz çalışamıyor bazen. 90Hz'e alışınca resmen takılıyor gibi bir hissiyat oluşuyor, Opera kullanıyorum bir süredir ancak Chrome kadar kullanışlı gelmedi şu ana kadar.
    Pro modelinin kesinlikle yeni bir teknoloji kobayı olarak kullanılmasından kaynaklı bir sorun :) Zamanla düzelecektir bence yavaş yavaş uygulamalar da bu teknolojiye geçtikce.

• Arkadaşlar premium APK indirebilrceğimiz site var mı bildiğiniz ? Eskiden bulunurdu şimdi bulunmuyor

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.