Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0quz28

telefonu pil tasarruf modunda almayın alıyorsanız bu dediğiniz sorunlar bunlardan dolayı oluyor olabilir ben wp kullanıyorum sadece wp de bildirim sorunu yaşamadım genel olarak (sadece wifi bağlı iken bazen derin uykuya dalıyor herhalde bu yüzden ekran açıldığında geldiği oluyor ama nadir yaşadım data modunda hiç yaşamadım) size şöyle bir şey söyleyim sorun programlarda telefonda değil android camiasında 100lerce telefon olduğu için hepsine düzgün optimize edemiyorlar programları apple tek cihaz olduğu için optimizasyonu çok iyi oluyor android malesef hep bu şekilde devam edecek gibi aynı şey uygulama kameralarında da geçerli apple telefonlarda instagramdan fotoğraf çekseniz güzel çıkıyordur ama android tarafında kötü
    Cevap için Teşekkür ederim hocam
    - Andorid cihazların 3 ünde de (mate 20 lite mi8se op7pro) zaten aynı sorunu aldığım için başta da beltirdim ios da uygulamalar sizinde dediğiniz gibi optimizasyon kaynaklı güzel çalışıyor.
    - kendim trafo merkezinde işletme teknisyeni olduğum için günümün 8 saati elektrik odasında geçiyor haliyle en yüksek ayarlarda kullanıyorum ve pil tasarruf modu daima kapalı olur sadece ekran ışık seviyesi %75 civarında tutuyorum.
    - onplus 7 proya özgü değil bu bahsettiğim sıkıntılar sadece whtasapp da dediğim mesaj gelme sorunu nu bu telefonda yaşadım genel olarak telefon gayet başarıl. gelecek olan güncellemeler ile daha da iyi olacağını umud ediyorum bu cihaz ios olsa nakadar güzel olurdu dediğim oluyor. :) fakat andorid dünyasınında uçsuz bucaksız serbestlik ve özgürlükle dolu olması da beni yeniden androide çekiyor :) saygılar sunarım

• SelmanTatarOğlu kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam telefonu aldığım gün yazılım güncelleme, root magisk, gcam, volte ayarlarını yaptım. Volte için metot biri uyguladıktan sonra metot ikiyi uygulayacaksiniz. Metot ikinin son adimına geldiğinizde Volte yazısı çıkmış oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erdm0216 E kullanıcısına yanıt
    ikinci yöntem çok karışık geldi açıkcası birde kendime ait pc yok :( i,ş yerindeki pc de korumalı ve kurulum yapamıyorum o yuzden mecbur kalacak böyle. teşekkür ederim tekrardan.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bir kaç sorum var benim,

Telefona root magist yükleme işlemi nasıl yapılıyor?(Anlatım yapan sonu-sayfa var mı)

Birde bunu işlemi yaptıktan sonra yazılım güncellemesi yapılıyormu. Yani android 10 yayınlandığında otomatik güncellenme alınıyor mu? Yoksa her seferinde sıfırlayıp güncelleme mı yapılıyor?
  • İstanbul içi güvenilir bir yer onerebilecek var mi ? Özelden veya buradan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keksville kullanıcısına yanıt
    facebook oneplus yardımlaşma grubu var. O grubun sahibi Emin Yılmaz var. Yıllardır oneplus satışı yapıyor. İster Sirkeci'de dükkanından elden isterseniz de havale ile alabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bu. Arama ekranındaki HD ses volte ile alakalı mı? Volte yi aktif ettim fakat ekran da volte yazısı gelmiyor

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• Arkadaşlar bende one plus 7 pro almak istiyorum ancak nasıl olacak sahibindende var güvenilir oluyormu one plusın bir telefonunu kullanmak istiyorum buda bu cihaz olsun yardım lütfen.

Kamera olarak iphone 8 mi , oneplus mi , mi8 se gcam mi hocam parayi topladim bir turlu karar veremiyorum is geregi kamera cok onemli her kafadan bir ses cikiyor kararimdan vazgeciyorum ondan sonra ,malum parayi verirsem telefona bir daha hayatta alamam

• Lordnaki L kullanıcısına yanıt
    Yakın çevrende 8 plus veya Op7 Pro kullanan biri var mı onu Facebook daki OnePlus yardımlaşma grubundan öğrenin test edip kanaat getirirsiniz. Ben ios derim her yönü ile ama bu Op7 Pro çok başka Bi cihaz ekranı zaten yetiyor mi 8 se ye güzel cihaz ama hala stabil çalışan Gcam bulamadık salla gitsin 😂

• Tesekkur ediyorum hocam dediginiz gibi yaoacam artik :)

• Arkadaşlar 7 pro cihaza IMEI atılırken cihaz rootlaniyor mu ?

• Rapz01 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla root atılmıyor. Cihaz güncelleme aldıysa sürüm düşürülmesi gerektiği çin telefon sıfırlanıyor ve kayıt yapılıyor ya da cihaz rootluysa hiçbir değişiklik yapılmadan kayıt yapılıyor.

Ben kutudan çıkarttım açtım WiFi görünce güncelleme aldı sonra imei atılmadı. Arkadaş Bi önceki sürümü bulup yükledi root atılmadan Bi önceki sürüme yükleme yaparak imei repair yapıldı 1 saat sürdü normalde 5 dk sürecek olan iş

erdm0216 E kullanıcısına yanıt
    Hadi yaa. Bende bir tane güncelleme yaptım muhtemelen senin dediğin gibi oldu açar açmaz aldı güncellemeyi sonra da kurduk zaten. Sürüm düşürmeye çalışayım o zaman ondan sonra da bir cihazimin imeisini attiririm artık.

@erdem root işi iyi güzel belki ama bana bir şekilde kötü geliyor ya da çekiniyorum o şekilde kullanmaktan.

Hangi sürümde IMEI alıyor peki bilen var mı ? Bir kontrol edeyim en azından.

O konuda şöyle diyebilirim benim sürüm eskiye döndüğü için atıldıktan sonra tekrar güncelleme yapmadım size ss atayım oradan bakarsınız aşağıdaki şuan benim cihazın repair kabul eden sürümü diyeyim

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.