Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eski telefonumun imeisini attım hocam zaten. Attığım gibi de kapattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kancello K kullanıcısına yanıt
    2 sene de gerçekten az bir süre. iPhone 5S ios 7 ile gelmişti. 8-9-10-11 ve 12 güncellemelerini aldı. 5 güncelleme almış cihaz...

Android dünyasında en uzun süre hangi firma güncelleme veriyor acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    En uzun bildiğim kadarıyla Google kendi cihazlarına (pixel serisi) veriyor 3 Android sürümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 7 Ağustos 2019; 16:26:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

2 sene de gerçekten az bir süre. iPhone 5S ios 7 ile gelmişti. 8-9-10-11 ve 12 güncellemelerini aldı. 5 güncelleme almış cihaz...

Android dünyasında en uzun süre hangi firma güncelleme veriyor acaba
    @DODANLI nın bahsettiği gibi tartışmasız Google'ın cihazları en uzun süre güncelleme alıyorlar hocam.Sanıyorum bu son Q güncellemesini tüm Pixel cihazları (1,2,3) alıyor.Donanım kurtardığı sürece devam ederler güncellemeye bence.

Aslında cok uzun süre güncelleme alıp almaması çok büyük problem değil.Apple daki gibi güncelleme alacağına hiç almasın.Zira Apple güncellemeleri cihazları planlı eskitmeye yönelik güncellemeler.Eski bir apple kullanıcısı olarak her gelen güncelleme ile cihazın daha da yavaşladığını bizzat tecrübe ettim.Bir süre sonra da güncelleme yapmazsanız uygulama güncellemelerinden ve bazı yeni çıkan uygulamalardan mahrum kalıyorsunuz.

• doğubankta one plus, xiaomi gibi markaların güncel modellerini bulabileceğim önerebileceğiniz bir mağaza var mı? teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla 4k 60fps video çekimi yapıyorum ve telefonun odaklama sorunu yaşadığını söyleyebilirim, var mı benzer şikayeti olan.

• kak-tus3434 K kullanıcısına yanıt
    1080p/30 dada aynı sorun var mı hocam.

• Herhangi bir servis durumunda nerde yaptırabiliriz cihazı? Garanti durumundan dolayı mate 20 pro ile arasında kaldım ama servis bulabilirsem alabilirim yine de.

• Arkadaşlar Hasan Bahar'dan 8/256 op 7 pro alacağım bu arkadaş hangi şehirden yolluyor cihazı İstanbul falansa alacağım daha doğrusu Eskişehire 1 günde kargo yapacak bir ildeyse yarın alacağım yoksa bayram sonunu bekleyeceğim

• turgay26 kullanıcısına yanıt
    İstanbul / Güngören'den yolluyor hocam Hasan Bahar.

Ayrıca bir sorum olacak arkadaşlar. Eski telefonumun IMEI'sini attırdım ben. Bir ara klon imei yasası vardı. Yürürlükte mi bilmiyorum ama, o iş tam olarak nasıl? Şimdi 250 TL ödeyecek miyiz? Ne olacak? Bilgi verebilir misiniz bu konu hakkında?

Teşekkürler.
  • kancello K kullanıcısına yanıt
    o zaman desene oneplus 7 de 2 yil guncelleme görur, android Q den sonra gelmez
    ama romlar oluyormu acaba bence yeni rom yapimcilardan rom indirip update olur bence

• tomb.raider kullanıcısına yanıt
    kendinmi yapiyorsun imei olayini ?

• Yeni note 10 ve fiyatını gördükten sonra yılın cihazı kesinlikle 7 pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kak-tus3434 -- 7 Ağustos 2019; 23:19:42 >
  • Penah000000 P kullanıcısına yanıt
    Hayır, IMEI atan yerde yaptırdım.

• tomb.raider kullanıcısına yanıt
    yani ben yurt disindan one plus alip turkiyeye gelirsem bir hatdini 250 tl verip yapa bilirim dimi ? yoksa 250 tl 2 hattin ikisine de aitmi ?

• note 10 plus tanitildi lahnet olasi cihaz 5G ile gelmedi s10 plusun kalemli versionu ayni islemci , Oneplusdaki gibi 90hz bile yok lahnet note 10 da

• OnePlus 7 Pro Türkiye'de satılsa 7-8 bin dolaylarında olur. Ne iPhone ne de Samsung amiral gemisi telefonlarını satabilir bu telefon varken. 11bin lira verip aldığın telefonda 90 hz ekran yok, ekranda kocaman selfie kamerası deliği var... Üstelik yine leş gibi Exynos işlemciyle geliyor. 7 Pro net şekilde yılın cihazıdır, Note 10 tanıtıldıktan sonra yurt dışı satışları daha da artacaktır. Hayal kırıklığı çünkü Note 10.

11999 tl den giris yapacakmis 10 plus 😹😹😹😹aq.
    hakketen de Oneplus 7 pro super ama bir arkadas yukarida yazdi ki 2 seneden artik guncelleme almiycakmis 7 promuz 😿😿😿

• Penah000000 P kullanıcısına yanıt
    Hocam belli değil o konu ama minimum 2 sene diyebiliriz :)

android 12 ye gibi gitsin yeter bana

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.