Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yasa henüz daha resmi gazete'de yayınlanıp yürürlüğe girmedi. Hala alabilirsiniz.
  • Merhaba arkadaslar 12/256 lik modeli alarak ben de araniza katilmak istiyorum. Bu model icin internette bir cok farkli fiyat var. Ne kadar vermek gerekir guvenilir kimler vardir. Kaziklanmayalim ama hakkini da verelim. Yorumlarinizi rica ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delisin_58

Merhaba Arkadaşlar,

Türk Telekom hat kullanıpta VOLTE'yi getiremeyen arkadaşlar ben şimdi getirdim. Kısaca aktarayım.

1. sayfada anlatılan VOLTE ayarı için 2. Yöntemde ufak bir değişiklik olacak.

--------------

1) Telefonunuzu USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın.

2) Telefon çevirici açın ve * # 801 # girin. Aşağıdaki resimdeki gibi olmalı.
    AÇIK olarak ayarlayın Seri ve Full port switch

3) Başlat menüsünden PDC yi bulup yönetici olarak çalıştırın.

4) Açılan uygulamada tıkladığınızda aşağıdaki gelmeli. Eğer ki bu şekilde gelmiyor ise önceki adımdaki Seri ve Full port switch açık değildir yada driver tanımamış olabilir bu noktaları gözden geçirip sorunsuz aşağıdaki gibi ekran gelmesi lazım.

5) Oversa-Commercial_DS - Sub0 Active (Global yazılım yüklendiğinde bu profil sürekli varsayılan geldiği için bu şekilde gözüküyor. Deactive > Sub0 yapıp silmemiz gerekiyor.

Not: Her yazılım güncellemesinde bu geri gelir. Yazılımla beraber modem de güncellendiği için bu ayarlar sıfırlanır. Maalesef Türkiye için uyumlu profil yeni yazılımla sunulmadığı için bu işlemleri tekrarlamak gerekebilir. Sonuç olarak her yeni yazılım güncellemesi yüklendiğinde bu yaptığınız değişiklikler silinir. Bu bilgide dipnot olsun.

6) India-VoLTE-Vodafone veya Telefonica_UK_Commercial Türkiye ile uyum sağlıyor. Benim kullanmış olduğum operatör Türk Telekom Türk Telekom üzerinde India-Volte-Vodafone olan profilde çalıştı diğerinide denedim fakat onda çalıştıramadım. Diğer Türkcell ve Vodafone üzerinde denerken deneme yanılma yöntemi ile de kontrol edersiniz. Hattım Türk Telekom olduğu için aşağıdaki ayarlarla yapabilirsiniz.

India-VoLTE-Vodafone sağ tıklayın setSelectedConfig > Hem Sub0 hem de Sub1 i seçin.

Son olarak yaptığınız seçimler Pending olarak gözükür. India-Volte-Vodafone u seçip Active butonuna bastığınızda aktif konuma geçer.

7) Telefonunuzu yeniden başlatın.

8) Telefonun ayarlarına girip Wifi & İnternet bölümünden Sim kart ve Ağ bölümüne girin aşağıdaki resimdeki gibi volte yi aktif edin. Volte simgesi saatin oraya gelecektir.

------------

kaynak link : TIKLAYINIZ
    * # 801 # yaptığımda Seri ve Full port switch olan menü gelmiyor. 9.5.10 sürümü kullanıyorum. Acaba siz engineer mod kullanarak mı yaptınız hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Empyyy

Yasa henüz daha resmi gazete'de yayınlanıp yürürlüğe girmedi. Hala alabilirsiniz.
    Şu an İMEİ atmakla, yasa resmi gazetede yayınlandıktan sonra atmak arasında ne fark olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kak-tus3434 -- 22 Temmuz 2019; 14:6:36 >
  • Guncel Gcam linki varsa atabilir misiniz.

• Merhabalar, Op 7 pro için kılıf ve ekran koruyucu öneriniz nedir? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu patates

Arkadaşlar yeni yasadan(klonların kapatılma olayı vs) sonra alan oldu mu telefonun bildiğiniz gibi öncekiler 250 lirs ödeyip kurtulabiliyor ama sonra alanların hiçbir şansı yok eğer yasadan sonra kaydedip gönderen bilindik satıcılardan falan alıp da sorunsuz kullanan varsa ben de almayı düşünüyorum 12/256 modelini
    Öyle bir konu yok. IMEI'si atılan orijinal telefonlar imha edildiği için telefonunuz hiçbir zaman klonlanmış duruma düşmeyecek ki bu durumdan etkilensin. Kaldı ki bu durumda kalsanız bile süreç nasıl işleyecek o hiç belli değil.
  • kak-tus3434 K kullanıcısına yanıt
    Imei artıracaksanız hiç bir farkı yok

• oneplus 7 pro dubai den gelecek bir arkadaşa getirtmek istiyorum. Bunlara imei arttırmakta ve kullanımda s10 lar gibi sıkıntı olabilir mi ve bu cihazlar iki hatlı olduğundan ikisine imei atma fiyatlarından haberi olan var mı arkadaşlar?

• Bu bildirim ışığı uygulaması tüm Oneplus cihazlarda çalışıyormuş. Hangi uygulamalar için çalışacağını falan ayarlayabiliyorsunuz. Amoled ekranın nimeti olarak sadece led boyutu kadar pikseli aktif hale getirdiğinden fazla şarj tüketimi olacağını sanmıyorum. Uygulama XDA'da yayınlanıyor; linkteki videonun açıklama kısmında uygulamanın linki mevcut.
    TechiBeeyoutube
    Get Amoled Notification Led on any Oneplus Smartphone🔥🔥🔥
    https://www.youtube.com/watch?v=g0mZsOP7vDk

• Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Aslına bakarsan haklısın hocam. Geçmişte Android kullanmıştım, 6S'ten beri de serileri aşağı yukarı düzenli takip eden bir iPhone kullanıcısıyım. Şu an elimde X var ve aldığım günden beri (17-18 ay oldu) sadece 2 kez telefonla uğraştım. Onlar da keyfî olarak beta kurup kaldırmak falan gibi şeylerdi. Onun dışında cihaz hiçbir şey istemiyor, amacına hizmet ediyor. Ha "ne işin var bu konuda o zaman" dersen, yakın zamanda 7 Pro ile Android'e dönüş yapacağım ve inanır mısın beni en çok iten şey tam da bu uğraşları özlemiş olmam :D Bu biraz merak ve ilgi konusu. Herkes o yüzden alıyor demiyorum, herkesin kendine göre sebepleri var ancak ben ciddi anlamda telefonla uğraşmayı, hata yapıp geri almak için uğraşmayı, farklı romlar denemeyi vs. özledim. Uzun zamandır iphone kullandığım halde android forumlarındaki hareketliliği de takip ederim. Bilgisayarı da aynı şekilde kullanırım gerçi, dediğim gibi herkesin sebepleri farklı yani. Ama bu demek değil ki bu cihaz illa uğraş istiyor. Alıp direkt kullanabilirsin de bir sıkıntı yok aslında. Kayıt vs işleri TC kaynaklı bir sorun ve yurt dışı her cihaz için geçerli; onun dışında çok konuşulan uğraş olarak bir tek volte olayı var forumda. Yine o sorun da cihazla alakalı değil, çünkü ülkemizde resmi satışı olmamasından kaynaklı bir durum.

• tomb.raider kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sağolun cevap için peki İstanbul'da gidip elden alabilirmiyiz. Ben Facebookla pek alakam yok. Cihazı görüp öyle almak istiyorum. Size zahmet veriyorum kusura bakmayın. Bir çok ilan var sahibinden de ama imei ile ilgili sorun yaşarsam arkasında duracak birisi olsun istiyorum aldığım kişi

Şişli Koray selduman dan bahşedilmişti ama yeri nerede bilgi yoktu.

• vedudnur V kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu haftasonu Kadıköy de olan enes iletişim var ordan aldım,isterseniz gidip bir bakın iyi insanlardı,bir sorun olursa getirin dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakancil1 -- 22 Temmuz 2019; 19:19:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shafck kullanıcısına yanıt
    Hocam çağrı ayarlarını bulamadım hangisi acaba? Öbürlerini hallettim mesaj, whatsapp falan çalışıyor.

• vedudnur V kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok hocam. Evet ama elden almak için Güngören'e gitmelisiniz. Ben kararımı değiştirip Kadıköy Bahariye Mobile'dan alacağım. Kendileriyle konuştum. 12/256 modeli 5000 TL. IMEI atmıyorlar ama. Hasan Bahar IMEI atıp gönderiyor bildiğim kadarıyla. Ben IMEI'yi Bahariye Mobile'ın yönlendirdiği yerde atacağım. Ortalama IMEI atma fiyatı ~100 TL civarlarında. Sizinde bilginiz olsun. Bahariye Mobile sağlam bir yerdir.
  • hakan_kaya123 H kullanıcısına yanıt
    Maalesef deneme şansım olmadı. Ama tahminen ayarlarından "Telefon" uygulamasını da aktif hale getirmeniz gerekir diye düşünüyorum
  • Ben ekran ön yüzündeki jelatini çıkardım ekran yağ gibi akıyor çok hassas.

• Cihazı 2 haftadır kullanıyorum yaklaşık olarak. Beni en çok sinir eden şey telefonla konuşurken yanagimla ekrana dokunmak. İlk başlarda problem gibi gelmedi ama ya uçak modu açılıyor ya Bluetooth ya da başka şeyler oluyor ki sonrasında acaba bunun normali bu muydu diye özüne dondurememe hissi icimi gicikliyor. Bunun çözümünü bilen var ise yardımlarınızı bekliyorum bu konuda. Onun dışında her özelliği ile memnunum

• Volte için engineer mod da serial açılmıyor program durduruldu hatası veriyor bende son güncelleme yüklü 9.5.10

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.