Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.987
Cevap
70
Favori
486.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @muratcen hocama çok teşekkürler. Amerika’dan dönüşünde bize OP 7 Pro cihazlarımızı getirdiği için... Karşılıklı güvenle çok mutlu olduğumuz bir alışveriş oldu. Bu teknoloji canavarından faydalanmamıza vesile olduğu için her kullandığımda hatırlayacağım kendisini.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar radyo donanımsal olarak var mı cihazda?
  • CaptainSagara kullanıcısına yanıt
    Cihazi yeni aldim ilk guncellemem olacak yapan var mi, varsa gozlemledikleri neler??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ana menüdeki uygulamaların yerini nasıl değiştiriyoruz? Alfabetik sıralanmış durumda...

• Ortadaki yuvarlak sanal tuşa basılı tutunca google asistan açılıyordu, tekrar nasıl ayarlarım.

• __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Hocam valla listedeki tüm operatörleri denedim india uk bir türlü aktif olmadı.sen hangi operatörü seçtin ..aktif ederken işlem sıralaman nasıl
  • ByAliTR kullanıcısına yanıt
    donanım olarak yok hocam.
  • nebula72 N kullanıcısına yanıt
    Telefonica uk commercial hocam , aktif edince direk geliyor hatta.
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    apn ayarlarında bir değişiklik var mı?
  • nebula72 N kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam önce logkit ile telefonda volte ve vowifi gözükmesini sağladım , gözüktükten sonra pc ye driverları kurdum , telefonu bağlayıp PDC uygulaması ile yaptım , yöntem 1 ve 2 nin beraber yapılması gerekiyor artık ilk sayfayı güncellicem.
  • Merhaba arkadaşlar bu ekran görüntüsu ayarlarını en doğal hangisinde oluyor display yapıyorum hafif soluk canlı zaten sarımsı çıkıyor amoledde renkleri fazla patlatıyor doygun gösteriyor siz hangi şekilde yapıyorsunuz

• Android Q ne zaman gelicek?

• Allah’ım konuya bir giriyorum yepyeni telefon binbir türlü uğraş istiyor. Android bunu gerektirir diyenler çıkar şindi. Öyle ucuz bir şey de değil 700$’cık.

• Hocam menüdeki uygulamaları manuel sıralamanın bir yolu var mı :) Alfabetik sıralı tüm uygulamalar :)

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    Ses kaydı stereo mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 22 Temmuz 2019; 10:48:11 >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam sanki bu konuda İos daha derli toplu. Çoğu ayarına müdahale edemiyorsunuz .

• merhabalar... forum üyeleriden @muratcen sayesinde abd'den aldım cihazı.
    kendisine bir kez daha tesekkur ederım... karsılıklı anlayış ve güven ile çözdük alışverisi...
    bu süre icinde yaklasımı iletişimi ve sabrı için ayrıca teşekkür ederim.
    gene forumdan diğer iki arkadaşlada bu vesile ile tanışmık olduk...kendilerine de selam olsun :)
  • aliozbey A kullanıcısına yanıt
    Kişiden kişiye değişir.Bana bu yakın.

★| OnePlus 7 Pro  |★ [ANA KONU]

• Arkadaşlar yeni yasadan(klonların kapatılma olayı vs) sonra alan oldu mu telefonun bildiğiniz gibi öncekiler 250 lirs ödeyip kurtulabiliyor ama sonra alanların hiçbir şansı yok eğer yasadan sonra kaydedip gönderen bilindik satıcılardan falan alıp da sorunsuz kullanan varsa ben de almayı düşünüyorum 12/256 modelini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuklu patates -- 22 Temmuz 2019; 12:44:58 >
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.