|
Yazdıklarımın tamamını okumadınız sanırım. Kötü bir cihaz demedim ve demem de. Almamdaki en önemli faktör yazılım desteği olmasıydı. Aldığım yıl Oneplus One cihazına bile yazılım desteği veriyordu, şimdi ne değişti de 3 yıl sonra diğer tüm cihazlarda olduğu gibi kendini yenileme (kötü anlamda söylüyorum bunu) gereği duydu firma? Zaten biz servisi olmadığını bilerek yani bunu göze alarak aldık cihazlarımızı. Demek istediğim ne farkı kaldı yazılım desteği de kalkınca? O yüzden şu an evet kullanıyorum ve batarya hariç (ki bu kadar yıldır kullanıyorum gayet normal bataryanın performans düşüklüğü) gayet memnunum. Ama bundan sonraki cihazımda ilk tercihim olmaz. Ben yurtiçinde satılan hiçbir piyasa telefonun almadım bugüne kadar. Bundan önceki telefonum Huawei Mate 8 'di ve o dönem Huawei sadece bu modeli Türkiyeye getirmemişti. Oneplus da güzel bir deneyim sundu fakat dediğim gibi ben en azından Android 12 beklerdim. Sırada keşfedilmeyi bekleyen yeni yurtdışı telefonlar vardır elbet, saygılar.. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt