Şimdi Ara

OnePlus 5T [ANA KONU] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.273
Cevap
33
Favori
108.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu yandaki ses acma kapama tuslarını kullanmadan bu telefonu nasıl titresime falan alabiliyoruz bunla ilgili widget lar da çalışmıyor, nasıl iş bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr James Wilson

Elimdeki honor play cihaza one plus5t ile takas teklifi geldi.Bazı çekincelerim var.Yazılımsal olarak nasıl telefon?Bu tarihte hala alınır mı?Uzun ömürlü olur mu?Yurtdışı cihazı 2 gün sonra sorun yaşarsam nereye yaptırabilirim?
    Hocam donanımın gerek kamera bakımından honor play dan kat ve kat üstün cihaz forumda ilk bu cihazı kullananlardanim şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım hatta çevremde gcam kurup daha mutlu olanı bile gördüm.ben hepsi burada dan gelmişti onun garantisi muallak ama yurt içi cihaz ise inceleyip kesin bakın derim

• Arkadaşlar tüm uygulamaların ön belleğini nasıl temizleyebilirim? Ayarlar->Depolama kısmında olduğu iddia edilmiş ama malesef yok. Tek tek uygulamaların detayına gidip bu işi yapmak çok amelece. Çözümü var mı bunun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihazi yeniden başlatırken ses açmaya basılı tut, wipe cacheye gir wipe yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peaky kullanıcısına yanıt
    Bunu yaptım fakat bu işe yaramıyor. Depolama altında bir cache temizleme menüsü oreo da vardi fakat pie da kaldırılmış. Cache mantığı değişmiş sanırım.

• Güncelleme yapan arkadaşlar var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler telefonu downgrade yaptım ve açtığımdan beridir bu ekranda duruyor ne yapmalıyım
    OnePlus 5T [ANA KONU]

• Yeni beta geldi

• Peaky kullanıcısına yanıt
    Var mı yenilik hocam?

• Yeni beta ile gelenler.
    OnePlus 5T [ANA KONU]

• Ob29'a geçtim pek bir yenilik görmedim ama bir problem de yok gayet akıcı.

Edit: Ob29'da batarya sorunu var arkadaşlar 27'ye geri döndüm. Belki 1-2 haftaya düzelirdi ama dayanamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaman1321 -- 4 Mayıs 2019; 15:32:46 >
  • Bir tek benim oneplus5T de kamera sulu boya gibi çekiyor nasıl düzeltilir?

• rambo23100 R kullanıcısına yanıt
    Google Camera kullanın, herkesde olan bir problem bu. İyileştirme sözü verildi ama hala yapılan bir şey yom

• Hocam Google camera rootsuz hdr+ çalışmıyor rootla stabil oluyor root atınca bazı uygulamalar özellikle bazı uygulamalar açılmıyor bu yüzden atmak istemiyorum kamerayı düzeltseler süper olacak

Ön kamerada çalışmıyor. Arka kamerada bende çalışıyor

• Hocam rica etsem apk sını atar mısınız ?

Akşam eve gidince atabilirim ancak

• tamam hocam bekliyorum teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: rambo23100

Hocam Google camera rootsuz hdr+ çalışmıyor rootla stabil oluyor root atınca bazı uygulamalar özellikle bazı uygulamalar açılmıyor bu yüzden atmak istemiyorum kamerayı düzeltseler süper olacak
    benim cihaz rootlu gcam nasıl yükleyebilirim??

• xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Gcam kullanmak isteyenler için genel bir paylaşım olsun.
    Buradan 4.3 Magisk modülünü indirip magisk üzerinden kurun ve cihazı yeniden başlatın. Bu dosya Gcam'in düzgün çalışması için kütüphane dosyalarını sisteme yüklüyor.
    Daha sonra buradan istediğiniz Gcam sürümünü indirip kullanabilirsiniz. Benim tavsiyem bence en stabil olan 5.3 sürümünü deneyin. 5.3 indirdikten sonra 5.3 sürümü linkinin altında changelog var oraya tıklayıp çıkan yerden GCam-5.3.xml dosyasını indirip telefon Dahili hafızanın içine GCam/Configs dosyasının içine yapıştırın böyle bir dosya yoksa isimler aynı olacak şekilde kendiniz oluşturun. GCam'i açın ve alt taraftaki siyah boşlukta herhangi bir yere iki kere tıklayıp indirdiğiniz xml dosyasını seçin. Bu xml dosyası Gcam geliştiricisinin kendi kullandığı ve önerdiği ayarları içeren bir dosya. Kolay gelsin.

Not:Verdiğim link Urnyx05'in Gcam uygulamaları bu adam sadece Oneplus 5 ve 5T için Gcam geliştiriyor ve en stabili de onun uygulamaları. Alternatif olarak Arnova8G2'nin Gcam uygulamalarını da deneyebilirsiniz onun uygulamaları da oldukça stabil. Diğer sürümlere de aynı xml ayar dosyalarını uygulayabilir veya kendiniz de uygulamadan ayar yapabilirsiniz. Gcam ile video düzgün çalışmıyor haberiniz olsun sadece fotoğraf için kullanın derim.Gcam 6 sürümleri pie içindir oreo için 5.1 ve 5.3 kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaman1321 -- 10 Mayıs 2019; 13:3:15 >

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.