Bildirim
OnePlus 5T [ANA KONU] (67. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Stabil en son sürüm bu hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kardeşim bir de google camera daha iyi mi bu cihazda kullansak, bi de hangisini nerden indireicez varsa link atabilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Google camera tüm telefonlarda daha iyi sonuç veriyor hocam buradan rootsuz versiyonu indirip Settings -> Advanced -> Enable Remove pink tint on all camera bu ayarı yaptıktan sonra sorunsuz çalışması lazım bunu yapmazsanız pembemsi çeker.
Root ile daha iyi sonuçlar alınabiliyor bu arada.
Bulamadım Türkce yazıyo ayarlarda nerde o ayar
Buldum yaptım ama selfie kamerası cekince pempe gosteriyo
Ayarlar/gelişmiş/fixes and tweaks bölümüne bakın.
Dediğiniz kısmı aktif ettim ama selfie kamerası foto cekince galeride pembe bi duvar kagıdı cıkarıyor
Söylemeyi unuttum root olmadan ön kamera hdr ve portre modu düzgün çalışmıyor bunun için root şart.
-
Rootsuz bu kadar oluyor.
Arkadaşlar benim telefonumda amoled yanığı var oneplus 5T de git gide artıyor sanırım garantiye yollucam ama telefonumu çizmelerinden zarar vermelerinden çekiniyorum deltanın. Bunun için nasıl bir çözüm üretebilirim telefonumda kılcal çizik dahil yok 1 yıldır kullanıyorum çokta seviyorum telefonu.
Ne önerirsiniz ? -
Cihazın detaylı fotoğraflarını çekip kendiniz teslim edin teslim ederken cihazın fiziksel durumuna çizik var gibi şeyler yazabiliyorlar ,çiziksiz yazdıklarından emin olun oluşabilecek bir sıkıntı da önce firmayla konuşun olumsuz yanıt alırsanız tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. Firmalar bu gibi durumlarda gereksiz oyalayabiliyor hiç uğraşmayın direk hakem heyetine gidin kanıtınız varsa sizin lehinize sonuçlanacaktır.
Arkadaslar telefonum tv ye görüntü aktarmıyor ya ne telefonun ekranı yansıtabiliyorm ne de youtube da yansıt deyince yansıyor oylece kalıyo, iki. Cihaz da wifiyr falan baglı sıkıntı yok, acaba nedir problem, lütfen yardımcı olur musunuz
Telefon ile televizyonu eşleştirdiniz mi? Bende sorunsuz çalışıyordu ikiside. Bağlantı hızınızla alakalı bir sorun olmasın?
Eşleştirme nasıl yapılıyor direk görüntüyü aktar diyorm aktarmıyor, baştan anlatır mısınız eşleşme meselesini
Aynı wifiye bağlanıp ya bildirim çubuğundan Yayınla ya basarak veya Ayarlar/Bluetooth ve cihaz bağlantısı/Bağlantı tercihleri/Ton menüsünden televizyonunuzu seçip görüntünüzü aktarabilirsiniz. Youtube için ise Yayınla tuşuna basıp televizyonunuzu seçin.
Sizin bu dediklerinizi aynen yapıyom ama baglanmıyor bekliyo falan oylece sora da atıyo anlamadım neden
Birde wifi ayarlarına girip kablosuz tercihler/kablosuz doğrudan bağlantıya girip dener misiniz?
yok mu şöyle saf android dışında güzel rom?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X