Şimdi Ara

OnePlus 5T [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.273
Cevap
33
Favori
108.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Beta 15 indirdim gördümki 16 çıkmış. Sırf yeni "gaming mode 3" için kuracaktım. Beta15 veya 16 kullanan var mı durum nasıl? 5.1.2 sürümdeyim. İndirdiğim beta dosyasını ayarlardaki kurulumdan mı kuruyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2400 TL ye bulduğunuz malum site hangisi acaba

• Arkadaşlar telefonu suya düşürdüm. 15 sn falan suda kaldı. Aldım hiçbir şeyi yok telefonun. İleri de sorun çıkar mı? Gerçi youtube videolarında adamlar 1 dk tutuyor suyun içinde birşey olmuyor.

• xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Müsait bir ortamda iseniz pirince batırıp bekletmenizi öneririm.

• xxSpecter kullanıcısına yanıt
    YouTubedaki su testlerinden gördüğüm kadarıyla bişey olmaz ama arkadaşın dediği gibi biraz pirinçte bekletip suyunu çeksin bence de

• Bu ekranı nasıl kaldırabilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

OnePlus 5T [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarık.krynk -- 17 Eylül 2018; 12:52:9 >
  • Reddit ve XDA forumlarında araştırdığım kadarıyla daha bulabilen olmamış hocam.

• Yaxis kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bende baya bi aradım ama sonuç elde edemedim. Bi bilgi bulmadanda cihaza müdahale etmek te istemiyorum. Teşekkür ederim yine de zaman ayırıpta cevap verdiğiniz için. İyi günler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarık.krynk

Bu ekranı nasıl kaldırabilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

var orjinal rom yükleyecen bende aynı sorunla karşılaştım vereceğim videodakileri uygula
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

var orjinal rom yükleyecen bende aynı sorunla karşılaştım vereceğim videodakileri uygula

Alıntıları Göster
    cihazın kilidi açıp kapatıncamı oldu.
  • Bootlader açık olduğu sürece o ekran kalkmıyor boşuna uğraşmayın derim ben.
    Zaten sadece açılışta en fazla 3-4 saniye gözüküyor ekranda, uğraşmaya değmez.
    Benim başka bir sorunum var, bazen konum sapıtıyor ve telefon kendini kayseride sanıyor.
    GPS açıp konum 1-2 dakika google maps'de aratınca düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

cihazın kilidi açıp kapatıncamı oldu.

Alıntıları Göster
    cihazı kulanıyorsan o ekran sıkıntı yapmaz eğer çihaz açılmıyorsa yardımcı olurum?
  • Cevaplar için teşekkür ederim evet bootloader kilidi açık şuanda ve open beta 16 da rootlu magisk li olarak kullanıyorum. Telefonu satmaya karar verdim o yüzden normal ayaralarına döndüreceğim bu ekranıda kaldırmam lazım bu sebeble. Bootloader kilidini en temiz olarak nasıl kapatabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarık.krynk -- 19 Eylül 2018; 3:52:31 >
  • Bootloader kaldırma için araştırma yapmadan bir şey söyleyemem fakat,özel değilse, neden cihazinizi satmak istediğinizi sorabilirmiyim?

• quote:

Cevaplar için teşekkür ederim evet bootloader kilidi açık şuanda ve open beta 16 da rootlu magisk li olarak kullanıyorum. Telefonu satmaya karar verdim o yüzden normal ayaralarına döndüreceğim bu ekranıda kaldırmam lazım bu sebeble. Bootloader kilidini en temiz olarak nasıl kapatabiliriz.
    kilidi kitleyemezsin denersende telefon soft brick olur tek çaresi rom yüklemek youtubda var linki atayım aynısını yap sonra teli güncelle fabrika ayarlarında olduğunu göreceksin telin. linki yollayacam
  • quote:

Cevaplar için teşekkür ederim evet bootloader kilidi açık şuanda ve open beta 16 da rootlu magisk li olarak kullanıyorum. Telefonu satmaya karar verdim o yüzden normal ayaralarına döndüreceğim bu ekranıda kaldırmam lazım bu sebeble. Bootloader kilidini en temiz olarak nasıl kapatabiliriz.
    Aynısını yapabilirsin BRİCK olan OP5T'ler bunu uygulasın
    Smartphone 2torialsyoutube
    How To Unbrick Oneplus 5T [Step By Step Easiest Method] - Redmi 5A Giveaway
    https://www.youtube.com/watch?v=PpLvmID1wdI&t=189s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 19 Eylül 2018; 13:41:11 >

• Selamlar arkadaşlar 5t mi sattım cihazda yüklü olan not defterinin adı tam neydi bulamadım play store da

• teen wolf kullanıcısına yanıt
    Google Keep kullanıyorum. Gayet başarılı geliyor bana. Sade ve kullanışlı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bortecoder

Google Keep kullanıyorum. Gayet başarılı geliyor bana. Sade ve kullanışlı.
    Yok hocam o uygulama bana daha kullanışlı geliyordu işimden dolayı yoksa keep bende de var siz de yüklü dimi adını yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teen wolf -- 19 Eylül 2018; 21:31:33 >
  • teen wolf kullanıcısına yanıt
    Not alma uygulaması ismi Notes. Kendi OnePlus 5T cihazimda yüklü olan versiyonu yedekleyip Google drive'ima yükledim dilerseniz indirebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.