|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahatbek -- 19 Haziran 2020; 15:7:15 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infestor -- 23 Kasım 2020; 21:24:31 > |
Dimyata giderken pirince evdeki bulgurdan olmayayım diye deneyemiyorum var mı deneyen |
nandroid backup yaptim onceden. surada anlatilan yontemle yaptim. sorunsuz calisti. yalniz soyle bir acayiplik var. hattim vodafone. karsidakinde de volte acik olmasina ragmen turkcell hatlari aradigimda ses volte/vowifi uzerinden gitmiyor. vodafone-vodafone sikinti yok. |
|
duzeldi simdi ne hikmetse. vodafone tarafli bir sikintiydi herhalde. |
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. Cihazı bağlayıp yazdığınız ilk kodu girince "critical error, port name null olmaz" gibi bir uyarı çıkıyor. cihazımda root yok. bu işlemi yapmak için root gerekiyor mu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemimerakli -- 18 Aralık 2020; 15:21:45 > |
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. Cihazı bağlayıp yazdığınız ilk kodu girince "critical error, port name null olmaz" gibi bir uyarı çıkıyor. cihazımda root yok. bu işlemi yapmak için root gerekiyor mu? |
çok geç oldu ama arrow os romunda ne yaptıysam volteyi aktif edemedim adb shell çalışmadı path'e eklemem gerekiyormuş. adb yüklü klasörü path'e ekleyip çalıştırdım adb shell setprop sys.usb.config diag,serial_cdev,rmnet,adb bu kodları yazarak switch portu çalıştırıp paylaştığınız adımları sırasıyla uyguladım ve volte simgesi aktif oldu çok teşekkür ederim :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uaksk -- 11 Şubat 2021; 23:53:52 > |