|
Bildirim
S23 Ultra dururken kim sallar aynı fiyata Oneplus'ı... Bu tarz markalar kendilerini ne zannediyor acaba.
|
İyice çığrığından çıktı bu iş.Bu fiyatlar inanılmaz
|
45000 Liraya acaba kaç adet satabilir?
|
S23 Ultra ile aynı fiyata çıkmış. İşin ilginç yanı S23U golbalde 1000 euro iken, OP11 750 euro... |
Gerizekalı Çin markaları kendilerini Samsung ve Apple ile denk görüyorlar.Ulan çok daha ucuza satın da hem insanların gözünde yükselin hem de büyüyün.
|
Oneplus kalitesi konforu başkadır kullananlar bilir ..Lakin yinede fiyat uçuk olmuş..
|
Aldığın gibi, İkinci el olarak satsan telefoncu 15 binden fazla vermez buna.
|
2017 yılında aldığım Oneplus 5 (5T değil) hala çalışıyor ve oğlum oyunları rahatça, takılmadan oynamaya devam edebiliyor. Google iş birliği sayesinde yıllarca güncelleme aldı ve yavaşlamadı. Sadece 1 kez batarya değiştirdim. Sanırım artık Dash Charge yerine Quick Charge kullanıyorlar. Bu sayede özel adaptör ve kablo gerekmiyor. Uyumluluk yükseltildi. OLED ekran hala kusursuz, donanım hala takır takır çalışıyor. Bende referansı iyi.
2017'de Galaxy 9 katili olarak çıkmıştı. Fiyatı çok ama çok daha uygundu. Yarısına yakın fiyatıyla akıl çeliyordu. Şimdi hangi S23 ile performansta rekabet edecek, hangisiyle aynı ekonomik tercihi zorlayacak bilemiyorum. Ama kesin olan şu ki 2017'ye göre çok ama çok fakiriz. |
S23 Ultra alınır o fiyata bunlar yolabildiğimizi yolalım demiş ayrıca o kameralarla Dxomark tan düşük puan aldıysa yazılım işini becerememiş demek ki
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
S23 Ultra ile aynı fiyata çıkmış. İşin ilginç yanı S23U golbalde 1000 euro iken, OP11 750 euro... |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu fiyatla ölü doğmuş maalesef. |
|
|
Aynen öyle. Yazık yemin ederim. |
iyi güzel hoş demeye gelmiştim ta ki 40 küsür bin tl lik fiyatı görene dek. boş işler. bize ucuz ürün/ler lazım. |