< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |

|
Selamlar herkese Software update var ama ne yaparsam yapayım guncelleyemedim. Bazılarınizda kesin olmuştur. Yardım ederseniz çok sevinirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Tırtılın kaderi kelebek olmak ve g&amp;amp;#252;zel &amp;amp;#246;lmektir
|
|
Kasa: Phanteks Enthoo Pro M Acrylic Window PSU: Evga Supernova 750 GT 750W 80+ Gold Anakart: ASUS ROG Strix B550-XE Gaming Wifi İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X3D Ram: Kingston Hyperx Predator 8 GB 3000Mhz CL15 DDR4 (x2) Ekran Kartı: Asus ROG Strix GeForce RTX 3080 V2 OC SSD: Corsair ForceLE200 240 GB M2 SSD: XPG SSD 1TB S50 Lite HDD: WD 1 TB 7200RPM 64MB Fan: NZXT AER RGB 120mm Soğutma: NZXT Kraken x52 Kulaklık: Hyperx Cloud 2 Klavye: Hyperx Elite Alloy RGB Fare: Steelseries Rival 5 Mikrofon: Hyperx Quadcast S Mikrofon Tutucu: Lastvoice NB40 Monitör: MSI 27" OPTIX MAG274R2 Masa: Adore AGT-140-QQ-1 Sandalye: Aerocool AC120B Webcam: Logitech C310 TV: Samsung 50QN90A Gamepad: Xbox 9. Nesil Mavi Gamepad
|
|
|
|
bizim prizlere uyan versiyonu hangisi oluyor bide oxygen OS hangi versiyonda var hocam biliyor musun |
|
Kasa: Phanteks Enthoo Pro M Acrylic Window PSU: Evga Supernova 750 GT 750W 80+ Gold Anakart: ASUS ROG Strix B550-XE Gaming Wifi İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X3D Ram: Kingston Hyperx Predator 8 GB 3000Mhz CL15 DDR4 (x2) Ekran Kartı: Asus ROG Strix GeForce RTX 3080 V2 OC SSD: Corsair ForceLE200 240 GB M2 SSD: XPG SSD 1TB S50 Lite HDD: WD 1 TB 7200RPM 64MB Fan: NZXT AER RGB 120mm Soğutma: NZXT Kraken x52 Kulaklık: Hyperx Cloud 2 Klavye: Hyperx Elite Alloy RGB Fare: Steelseries Rival 5 Mikrofon: Hyperx Quadcast S Mikrofon Tutucu: Lastvoice NB40 Monitör: MSI 27" OPTIX MAG274R2 Masa: Adore AGT-140-QQ-1 Sandalye: Aerocool AC120B Webcam: Logitech C310 TV: Samsung 50QN90A Gamepad: Xbox 9. Nesil Mavi Gamepad
|
|
|
|
Anladım hocam, güle güle kullanın. Bende de 9 pro ve 8 pro ikisi birden vardı bir ara, sonradan 8 pro avantajları bakımından daha ağır bastı;9 pro yu sattım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
9 pro ile 10 pro arasında kararsız kaldım 9 proda imei atılabiliyor lakin 10 proda şuan çözümü yok gibi sizce hangi cihazı tercih etmeliyim ? sonradan pasaport kayıt yaptırmak istesem pasaportum yok nasıl yol izlemem lazım şimdiden teşekkürler |
![]() HP PAVILION DV7-3020ET KULLANANLAR KULÜBÜ CPU: i7-720qm 1.6 Ghz - 6MB Ön Bellek | 4GB DDR2 RAM | nVidia GT230M GDDR3 1 GB Ekran kartı | 17.3" 1600x900 Led Ekran | | 5/1 Kart okuyucu | HP Web Kamerası | | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA Bağlantısı | Blu-Ray Rom | 8 Hücreli Lityum İyon Pil | HP Mobil Uzaktan Kumandası |Windows 7 Ultimate 64 Bit
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 16 Haziran 2022; 13:3:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
imei işini geçtim ben pasaport olsa kayıt ettirme işinide yapacağım lakin pasaport yok hiç çıkarmadım nasıl yol izlemem gerekli kaç güne çıkar vs filan bilgim yok ne kadara eder pasaport ücreti kayıt ücreti cihaz ücreti < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axiuşak53 -- 16 Haziran 2022; 13:22:55 > |
![]() HP PAVILION DV7-3020ET KULLANANLAR KULÜBÜ CPU: i7-720qm 1.6 Ghz - 6MB Ön Bellek | 4GB DDR2 RAM | nVidia GT230M GDDR3 1 GB Ekran kartı | 17.3" 1600x900 Led Ekran | | 5/1 Kart okuyucu | HP Web Kamerası | | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA Bağlantısı | Blu-Ray Rom | 8 Hücreli Lityum İyon Pil | HP Mobil Uzaktan Kumandası |Windows 7 Ultimate 64 Bit
|
|
|
işte o yüzden 9 ile 10 pro arasında kaldım. lakin pasasporta gerek yok kimlik ile girebiliceğimiz ülkeye oradan yapabilirmişiz |