Şimdi Ara

Önemli Kız Konusu (Ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben sınıfta önümde ki sırada oturan kızdan hoşlanıyorum ve yakında açılmayı düşünüyorum. Kızda ondan hoşlandığımı biliyor. Aramız da gayet iyi sayılır. Fakat kanka filan değiliz. Zaten kızı 2 senedir bizim sınıfta olmasına rağmen 1 aydır tanıyorum. Neyse ben bu kızın ne yaptığını anlayamıyorum ve bu yüzden de size danışmak istedim.

Şimdi kizin kankalarından biri o da seni seviyor diyor. Hatta bu sene iki kisinin teklifini kabul etmedi. Bunun nedeni de beni sevmesiymis oyle diyor bu kankası. Gelgelelim diğer kankasına : o da kızın beni arkadas olarak sevdiğini, teklifimi büyük ihtimal kabul etmeyeceğini soyluyor. Ama bunları söylerken sırıtıyor, gülüyor. Bana sanki beni deniyorlar gibi geliyor fakat emin olamıyorum.

Neyse tenefuslerde dışarı cikmadigimda kiz da çıkmıyor, ben ciktigimda o da çıkıyor. Yan yana oturup sohbet ediyoruz, konuşuyoruz. Hatta gecen konuşurken kendisi tel. Numaramı istedi, epey şaşırdım. Bazen derslerde de birlikte oturuyoruz. Mesela gecen yine gecen konuşuyoruz, beni gecen sene tanımadığı için çok üzüldüğünü, böyle biri olduğumu tahmin etmediğini söyledi. Arkadaslarımın cogu da kesin kabul eder, senden iyisini mı bulacak diyor fakat ben emin olamıyorum ve bu yüzden dh'nin de fikrini almak istedim. Sizce ne yapmalıyım, çok kararsızım.

Not: Telefondan yazdığım için karmaşık cümleler yazmış ve bazı kelimeleri yanlış yazmış olabilirim mazur görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berksus -- 6 Kasım 2010; 13:52:39 >

• Aranız o kadar iyiyse daha ne bekliyosun sorması ayıp bırak kankasını mankasını sen kızla konuş biran önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impact_24
    Aranız o kadar iyiyse daha ne bekliyosun sorması ayıp bırak kankasını mankasını sen kızla konuş biran önce.

Herkes senin gibi diyor da biraz utangaclik var birde kafam çok karışık
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

quote:

Orijinalden alıntı: impact_24
    Aranız o kadar iyiyse daha ne bekliyosun sorması ayıp bırak kankasını mankasını sen kızla konuş biran önce.

Herkes senin gibi diyor da biraz utangaclik var birde kafam çok karışık

Utanılacak bir durum yok ortada haftasonu biryerlere gitmeyi teklif et en basitinden sinema ya, sinema çıkışı da güzel bir yerde oturun ve ondan hoşlandığını söyle.

Ondan hoşlandığını söylediğin an gerisi gelir zaten konu konuyu açar diye boşuna demiyorlar

• benim taktiğimden bahsediyim sana

Bak kızla msn yada telden konuş deki benim bir arkdaşım var bir kızdan hoşlanıyo ama açılamıyo ne yapması lazım gibi tavsiyeler iste ama o arkdaşaından bahsederken o kız ve senin aranda geçen şeyleri yaşıyorlarmış gibi anlat yani aslında sizden bahsettiğinizi anlasın deki oğlan çekiniyo ne yapsın filan de eğer kız belki kızda onu seviyodur şansını denesin derse tekliif et kötü bişey söylerse uzak dur
  • Çok iyi fikirler var. Başka fikri olanlarda belirtirlerse sevinirim.

Utanmamın nedeni kizin sınıftan olması. Yani bu kız bana hayır deyip tavır koysa onunla birlikte 4-5 kız daha bana tavır koyacak ve suan herkesle çok iyi geçiniyorum bunu bozmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso-123

benim taktiğimden bahsediyim sana

Bak kızla msn yada telden konuş deki benim bir arkdaşım var bir kızdan hoşlanıyo ama açılamıyo ne yapması lazım gibi tavsiyeler iste ama o arkdaşaından bahsederken o kız ve senin aranda geçen şeyleri yaşıyorlarmış gibi anlat yani aslında sizden bahsettiğinizi anlasın deki oğlan çekiniyo ne yapsın filan de eğer kız belki kızda onu seviyodur şansını denesin derse tekliif et kötü bişey söylerse uzak dur

Saçmalama kardeşim işi çıkmaza götürebilirsin böyle saçma yöntemler deneme

Bak eğer reddedildikten sonra 1-2 gün böyle biraz sessizleşip sonra hiç bir şey olmamış gibi davranırsan kimse sana tavır almaz o kızlarlada gidip konuşursun seninkiylede konuşursun yani ölüm yok sonunda olayı teklife döktüğünüz için saçma sapan telaşlar içine giriyorsunuz teklifi falan unut kızla her zamanki gibi konuşacaksın ama vaziyeti anlatacaksın yani seni seviyorum işte şuraya gidelim gibi değil diyeceksin ki işte sana duygularımı anlatmak istiyorum fakat bana ters bir cevap verirsen arkadaşlığımızın bozulmasındanda korkuyorum bu yüzden biraz tereddütteyim diyeceksin baktın kız gülümsüyor hoşlanmış gibi yapıyor durumu biraz daha romantikleştireceksin seni düşünmekten gözüme uyku girmiyor senden hoşlanıyorum falan oraları duruma göre uyduracaksın her neyse bunları yaptıktan sonra zaten kabul edecekse eder etmeyecekse etmez yani zorlamanın alemi yok Ama hiç bir zaman bu işi çıkma teklifi olarak düşünme sadece duygularımı bir arkadaşıma anlatıyorum gibi düşün bu yöntemle yaparsan 2 tekliften sonra yani 2 kızdan sonra bırak utangaçlığı kendinde olan özgüvenden nefret edeceksin Hiç tanışmadan sadece 1 hafta bakışmayla teklif ettiğim kızlar var ha kabul etmediler ama en azından arkadaş olduk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka fikri olan yok mu arkadaslar ?
  • quote:

Arkadaslar ben sınıfta önümde ki sırada oturan kızdan hoşlanıyorum ve yakında açılmayı düşünüyorum. Kızda ondan hoşlandığımı biliyor. Aramız da gayet iyi sayılır. Fakat kanka filan değiliz. Zaten kızı 2 senedir bizim sınıfta olmasına rağmen 1 aydır tanıyorum. Neyse ben bu kızın ne yaptığını anlayamıyorum ve bu yüzden de size danışmak istedim.

Şimdi kizin kankalarından biri o da seni seviyor diyor. Hatta bu sene iki kisinin teklifini kabul etmedi. Bunun nedeni de beni sevmesiymis oyle diyor bu kankası. Gelgelelim diğer kankasına : o da kızın beni arkadas olarak sevdiğini, teklifimi büyük ihtimal kabul etmeyeceğini soyluyor. Ama bunları söylerken sırıtıyor, gülüyor. Bana sanki beni deniyorlar gibi geliyor fakat emin olamıyorum.

Neyse tenefuslerde dışarı cikmadigimda kiz da çıkmıyor, ben ciktigimda o da çıkıyor. Yan yana oturup sohbet ediyoruz, konuşuyoruz. Hatta gecen konuşurken kendisi tel. Numaramı istedi, epey şaşırdım. Bazen derslerde de birlikte oturuyoruz. Mesela gecen yine gecen konuşuyoruz, beni gecen sene tanımadığı için çok üzüldüğünü, böyle biri olduğumu tahmin etmediğini söyledi. Arkadaslarımın cogu da kesin kabul eder, senden iyisini mı bulacak diyor fakat ben emin olamıyorum ve bu yüzden dh'nin de fikrini almak istedim. Sizce ne yapmalıyım, çok kararsızım.

Not: Telefondan yazdığım için karmaşık cümleler yazmış ve bazı kelimeleri yanlış yazmış olabilirim mazur görün.

kolluk takmayı unutma

• Kızın 2. panpası sana yazıyo o yüzden öyle diyo.Kızın 1. panpası doğru diyo.Teklif et kabul etmesse 2.panpayı dene olmadı 1.panka

okmu panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas
    Kızın 2. panpası sana yazıyo o yüzden öyle diyo.Kızın 1. panpası doğru diyo.Teklif et kabul etmesse 2.panpayı dene olmadı 1.panka

okmu panpa

1. Kankası erkek
  • quote:

Kızın 2. panpası sana yazıyo o yüzden öyle diyo.Kızın 1. panpası doğru diyo.Teklif et kabul etmesse 2.panpayı dene olmadı 1.panka

okmu panpa

doğru söylüyo
  • quote:

quote:

okmu panpa

1. Kankası erkek

bu daha iyi

• dünyanın sonu değily akardeş ne olcak bırak kankasını fln hiç çekinme direk dal olaya ben senden hoşlanıyorum de zaten onunda gönlü varsa rengini belli eder bu işler böylerdir çekinirsen utangaç olursan ancak seninle oynarlar dalga geçerler sonrada kendi ralarında nlatıp kis kis gülerler yani benden söylemesii
  • yine de kızlara güven olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fahrerrrr
    dünyanın sonu değily akardeş ne olcak bırak kankasını fln hiç çekinme direk dal olaya ben senden hoşlanıyorum de zaten onunda gönlü varsa rengini belli eder bu işler böylerdir çekinirsen utangaç olursan ancak seninle oynarlar dalga geçerler sonrada kendi ralarında nlatıp kis kis gülerler yani benden söylemesii

Sanirim doğru söylüyorsun. Pazartesi konuşmam lazım.
  • benim hikayeye çok benziyo ya benimde önümde oturan kız arkadaşımdan hoşlanıyordum.Aramız çok iyiydi baya mesajlaşırdık , iş kankalık boyutunda değildi ama hoşlandığım kız benim ondan hoşlandığımı ona aşık olduğunu öğrenmiş(anlamış) ve benle konuşmuyor ve konuşmayacak gibi görünüyor bana gelen mesaj aynen şöyle;
    üzgünüm xx bundan sonra benden bişey bekleme sakın saçma sapan bişey yapma konuşmamak en iyisi.

üzgünüm hiç bişey eskisi gibi olamaz dediğim gibi artık benden bişey bekleme

ne yapayım beyler pazartesi günü ya konuşmamak elde değil önümde oturuyo kız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekilord -- 6 Kasım 2010; 22:48:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fahrerrrr
    dünyanın sonu değily akardeş ne olcak bırak kankasını fln hiç çekinme direk dal olaya ben senden hoşlanıyorum de zaten onunda gönlü varsa rengini belli eder bu işler böylerdir çekinirsen utangaç olursan ancak seninle oynarlar dalga geçerler sonrada kendi ralarında nlatıp kis kis gülerler yani benden söylemesii

Sanirim doğru söylüyorsun. Pazartesi konuşmam lazım.

yani kardeş delikanlı adamsın çekincek bişe yok sonuçta uzaydan gelmediki o sakin ol kendini dizginlemeyi bil başka bi şeye gerek yok bide kendine güven tamamdır alırsın bence kolayca

• kardeşim kız sana zarf atmış git yarın kızı dışarı çıkar onu sevdiğini söyle kabul etmezsede beni bul bu kadar net konuşuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le ps
    benim hikayeye çok benziyo ya benimde önümde oturan kız arkadaşımdan hoşlanıyordum.Aramız çok iyiydi baya mesajlaşırdık , iş kankalık boyutunda değildi ama hoşlandığım kız benim ondan hoşlandığımı ona aşık olduğunu öğrenmiş(anlamış) ve benle konuşmuyor ve konuşmayacak gibi görünüyor bana gelen mesaj aynen şöyle;
    üzgünüm xx bundan sonra benden bişey bekleme sakın saçma sapan bişey yapma konuşmamak en iyisi.

üzgünüm hiç bişey eskisi gibi olamaz dediğim gibi artık benden bişey bekleme

ne yapayım beyler pazartesi günü ya konuşmamak elde değil önümde oturuyo kız

Evet çok benzer durumdayız fakat benim kız bilmesine rağmen hala benle konusuyor. Umarım iyiye bir isarettir gercekten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.