Şimdi Ara

Önemli bir soru lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhabalar herkese. Stromscale (pvp) de 91 lvl elf night combat rogue geçti elime ve oyunda yeniyim. Silvermoon dan orgrimmara geçmek istiyorum fakat oradaki bütün npc ler bana saldırıyor ama benim gibi alliance lar rahatlıkla giriyor origammara nasıl gidebilirim bana yardımcı olun lütfen ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• şu ana kadar sorulan en önemli soru bu galiba
  • Beynim yandı
  • Night elf ler sadece gece hareket edebilir o yüzden orgrimmar da gece olduğu bir saat tekrar dene

Eksileri alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğin için teşekkürler ancak ben faction değişimi değil, alliance olduğum halde orgrimmara geçmek istiyorum. Portaldan bahsettiler ancak portala gidemiyorum, gidene kadar NPC ler bana saldırıyor zor kaçıyorum. Diğer alliancelere saldırmıyor. Asık sorum allianca olduğum halde orgrimmara nasıl geçeceğim?

• 'nasıl yapılacağını bilmeyen' arkadaşlar burda mesaj kalabalığı yapmak yerine çıkıp başka konulara gidebilir

• Forum cidden çok enteresan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Ben sana birşey demedim. Yardım etmeye çalışmışsın. Diğerleri 'yok night elfler gece yürürler ,duası var' bunları söyleyen arkadaşlarımız ve diğer dalga geçmeye çalışanların beyin zekası neredeyse ölçülemeyecek kadar düşüktür. Bir bilgisi olmadığı halde birşeyler yazma ve mesajlarını çoğaltarak ego kasmaya çalışan tipler onlar.. Düzgünce cevap verebilecek varmı? Bi aschil uğraşmış ama arkadaş yanlış anlamış.

• Bak şimdi ben yanlışları yazayım senin kurduğun paragraf içinde doğru var mı sen çıkar. Yenisin, Horde um komple dominant olduğu bir sserverda alliance karakterin var hem de night elf ve sen silvermoon blood elf başkentinden orgrimmar a geçmek istiyorsun orc mekanına yani hem de Horde un kurduğu portallarla. Hem de bu mekandakiler diğer alliance olanlara saldırmıyor öyle mi. Sen Horde ile alliance ne night elf blood elf ne onlara bir bak istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deakiardd

Ben sana birşey demedim. Yardım etmeye çalışmışsın. Diğerleri 'yok night elfler gece yürürler ,duası var' bunları söyleyen arkadaşlarımız ve diğer dalga geçmeye çalışanların beyin zekası neredeyse ölçülemeyecek kadar düşüktür. Bir bilgisi olmadığı halde birşeyler yazma ve mesajlarını çoğaltarak ego kasmaya çalışan tipler onlar.. Düzgünce cevap verebilecek varmı? Bi aschil uğraşmış ama arkadaş yanlış anlamış.

Bak canım benim, burda komiklikler yapan insanların %90'ı oyunda nedir ne değidlir biliyor. Senin gibi o kadar çok saçma sapan sorular sorup da önemli bi soru yardım yazan insan var ki artık baydılar. Soruyu sormak için üye olduğun zaman aralığında o sorduğun sorunun cevabı ayrıca daha çok şey bile öğrenebilirsin. Burdaki insanlar artık bu google'a yazıp 2 saniyede cevap alabileceğin soruları forumda görmekten sıkıldığı için tiiye alıyorlar olay bu. Yoksa emin ol herkes cevabı da biliyor, değecek olsa cevabı da verir ve yardımcı olur. Ama sizin gibi armut piş ağzıma düşçüler olduğu sürece tiye almaya devam edecek bu insanlar. Yahu ben başladığım zamanlarda foruma yazmaya üşenirdim gidip wowhead'den ya da başka kaynaklardan merak ettiklerimi uzun uzadıya araştırırdım. Bu kadar mı zor yani google'a yazmak? Sonra da alınıyorsunuz millet komik cevaplar verince. Hadi tamam google'a yazmaya üşeniyorsun. Forumda aşağılara insen aynı sorudan soran zibilyon tane insan var. Oh be rahatladım.

• Apakk kullanıcısına yanıt
    Burda "komiklik" yapan insanlar bi .. bilmiyor. Soruda saçma değil sadece beynin alamıyor. Ben bunu 3-4 saat araştırdım bulamadım. Oyundakilere sordum "bilmiyorlar". Üşendiğimde yok üşensem 3-4 saat neden araştırayım ? ve ben alınmıyorum beyinlerinin sorunun ne kadarını aldığını görüp "aptala anlatırmış gibi anlat" sözümüzü gerçekleştirdim baktım yine olmuyo sonunda aklıma bişey geldi.. Gryphon'uma bindim dağların üstünden geçtim ve Orgrimmar'a ulaştım... ("komiklik" "bilmiyorlar" tırnakları..)
  • Geçen night elf'im düştüm orgrimmar yollarına, bide ne göreyim? Horde sürüsü saldırıyor. Halbu ki ben night elfim bana saldırmamaları lazım. Sonra aklıma parlak bi fikir geldi, zeka tavan hemen koştum Silvermoon'a oradan geçecem portal ile orgrimmar'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 14 Eylül 2015; 18:07:05 >
  • Parlak zeka... Portaldan geçemiyorum. Silvermoondaki Guardlar saldırıyor..
  • quote:

Parlak zeka... Portaldan geçemiyorum. Silvermoondaki Guardlar saldırıyor..

Hani bir ihtimal gerçekten bilmiyordur diye cevap veriyorum kısaca; Silvermoon ve Orgrimmar senin düşmanların olan Horde topluluğunun şehirleri. Senin bağlı olduğun yani Night Elflerin bağlı olduğu topluluğun şehirleri ise Stormwind, Ironforge ve Darnassus. Herhangi bir realmde bir Night Elf elini kolunu sallaya sallaya Silvermoon şehrine giremez, hele portalı hiç kullanamaz.
  • quote:

Burda "komiklik" yapan insanlar bi .. bilmiyor. Soruda saçma değil sadece beynin alamıyor. Ben bunu 3-4 saat araştırdım bulamadım. Oyundakilere sordum "bilmiyorlar". Üşendiğimde yok üşensem 3-4 saat neden araştırayım ? ve ben alınmıyorum beyinlerinin sorunun ne kadarını aldığını görüp "aptala anlatırmış gibi anlat" sözümüzü gerçekleştirdim baktım yine olmuyo sonunda aklıma bişey geldi.. Gryphon'uma bindim dağların üstünden geçtim ve Orgrimmar'a ulaştım... ("komiklik" "bilmiyorlar" tırnakları..)

Bak zeka kübü çocuğum orgrimmar dediğin yer horde'ların şehridir ve oraya senin gibi alliance'lar da giremez sen de giremezsin, beynim almıyormuş vah canım benim yukarda bak bilen abilerin açıklamışlar neyin ne olduğunu ama ısrarla aynı soruyu sormaya devam etmişsin, acabba kimin beyni almıyor he canım? Önemli soru diyor bi de oyuna yeni başlamış en basic şeylerden birini önemli soru olarak millete soruyor sonra da geliyor ciddi bi cevap alamadığı için millete ahkam kesiyor. Senin gibisini çok gördü bu forum canısı hadi vaktini laga lugaya değil de oyunu öğrenmeye harca hadi canım.

• 1-Horde zeplinin üzerine binip orgrimara gidebilirsin.İçine değil balonuna atla.İçeride saldırırlar.
    2-mount hyjal teleportunu kullanıp oradan orgrimara geçebilirsin.
    3-shrine of seven stars dan ratchet teleportunu kullanarak (flight master in karşısında ) orgrimmara geçebilirsin.
    4-Bunların hiç birini bilmiyorsan karşı haritaya geçip bineğinizle uçabilirsiniz.Forumdaki insanları aşağılamanız hoş olmamış.
  • Ally olupta ogrimarrda saldiriya ugramanan mümkün değil. Ogrimarr horde şehridir. Senin ally olarak şehirlerin stormwind ve ironforge tur. Dalaran ortak merkez. Orda ne aradığını söylersen yardımcı olabiliriz.

• Dostum ogrimmara alliance olarak direk gidisin yok savas bitmedi daha. Ancak stv de bir horde kampindan ve undercity civarinda zeplin kalkiyor onlar isini gorurde olmezsen tabi. Onun haricinde durotana yuruceksin baska yolu yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.