Şimdi Ara

Önemli Bİr Soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar skiller otamatikken mesela skilin mesafesini anlayamıyoruz ya onun ayarı varmı atıyorum v tusuna basınca q skilinin mesafini göstercek falan ama skiller yine smart olcak ben otamatik kullancam ? derdimi tam anlatamadım gibi ama anlayanlar bi yardımcı olsun

• attıktan sonra gösteren bi ayar var oyun içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

attıktan sonra gösteren bi ayar var oyun içinde.

nasıl yani attıktan sonra gösteren attıktan sonra göstermesi işime yaramaz mesela skili atmadan önce o tuşa basıp bi bakıcaksın mesafeye falan tabi her skill için gerekmiyorda bazı skiller için gerekli mesela hecarimin ultisi
  • declan43 kullanıcısına yanıt
    fareyi skilin üzerine tutmalısın o halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

fareyi skilin üzerine tutmalısın o halde.

işte o zor oluyor hocam
  • Ayarlari kurcala biraz bulursun, yanlis hatirlamiyorsam en alttaydi hotkeys kisminda, isaretlemeli bir seydi. Dedigimde yanlis hatirlamiyorsam skilli atmadan once kisa sure menzilini gosteriyordu ve o kisa surede skill shoti atacin yeri falan degistirebiliyordun. Ha iptal ediliyor muydu ona emin degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

Ayarlari kurcala biraz bulursun, yanlis hatirlamiyorsam en alttaydi hotkeys kisminda, isaretlemeli bir seydi. Dedigimde yanlis hatirlamiyorsam skilli atmadan once kisa sure menzilini gosteriyordu ve o kisa surede skill shoti atacin yeri falan degistirebiliyordun. Ha iptal ediliyor muydu ona emin degilim

arkdasım ayarlarda şöyle bir şeyler var kendin+otamatik bunu yapıyorum bu degil bundada aynı smart gibi oluyor hiç bir şey degismiyor sizce hangisi olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya onu bilmemde sey yapabilirsin, smartcastsiz oynarsin skillin tusuna basip range gorursun, sonra alt+skill tarzi bir kombinasyonla skilli smarcastmis gibi atabilirsin. Onun disinda duymadim hic bahsettigin gibi bisey

• Ya şòyle yap atıyorum sadece q skilini otomatik yapma. q basarsan mesafe gözükür. Shift + q yaparsan mesafe göstermeksizin otomatik vurur. Tam tersi oldu tabi.

Edit : Aynısı söylenmis yukardaki mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VPR Blood -- 23 Temmuz 2014; 10:17:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

Ya onu bilmemde sey yapabilirsin, smartcastsiz oynarsin skillin tusuna basip range gorursun, sonra alt+skill tarzi bir kombinasyonla skilli smarcastmis gibi atabilirsin. Onun disinda duymadim hic bahsettigin gibi bisey

öyle olunca çok zor combo yapılır her skillde shift falan aklıma bile gelmez
  • Sanırım buldum.

Diğer Seçenekler> Atış hattı gösterimi
    Bir altında da otomatik kullan menzil belirteci var, o da en son ulaşabileceği mesafeyi gösteriyor.

• nasıl yapıldığı hakkında hiçbi fikrim yok ama anlatmak istediğin ayarlar bölümünde mevcut
    arkadaşım şöyle ayarlamıştı shift+q ya basınca skill range gösteriyordu diğer skill tuşları sc ydi

botlarla falan oyuna gir, kurcala biraz.. ya da googlea 'lol skill range button' diye aratabilirsin

edit:http://m.youtube.com/watch?v=mR14gzhcAoI mobil link oldu, kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 23 Temmuz 2014; 10:29:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smashx

Sanırım buldum.

Bir altında da otomatik kullan menzil belirteci var, o da en son ulaşabileceği mesafeyi gösteriyor.

Diğer seçenekleri nerden açıyoruz esc ye basınca öle bir yer yok ? ben şöyle yaptım istedigim gibi degil ama idare edicez orda en altta kısyol tuşları yerinde otamatik kullanım sırasında menzil göstergesi kullann diyor bunu yaparsam acaba combomun hızı düşer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: declan43

quote:

Orijinalden alıntı: smashx

Sanırım buldum.

Diğer seçenekleri nerden açıyoruz esc ye basınca öle bir yer yok ? ben şöyle yaptım istedigim gibi degil ama idare edicez orda en altta kısyol tuşları yerinde otamatik kullanım sırasında menzil göstergesi kullann diyor bunu yaparsam acaba combomun hızı düşer mi?

Sanirsam 0.3 saniye gecikme yapar ben o yuzden lb de full kombo yapamadigimi hatirliyom

• O zaman kötü olur 3 tane skill den hesaplasak 0.9 bir sn nerdeyse lol gibi oyunda saliseler bile önemli
  • Atış hattı gösterimini açarsan, mesela ziggs Q atıcan, Qya basılı tutarken menzil çıkıyo, bıraktığında mouseun oraya atıyo. amma velakin ryze gibi karakterlerde sıkıntı olabiliyor. çok hızlı kombo yapamayabiliyorsun.
  • Bilmeyenler saçma sapan bilgiler vermeye çalışmış, anlatayım.

esc'ye basıp hotkeys'e tıkla, öncelikle skillerin smartcastte olsun. Daha sonra additional hotkeys'te abilities and summoner spells var. Orada cast spell 1'e (klasik oynadığını, yani qwer'yi kullandığını varsayıyorum) q, 2'ye shift + w 3'e shift + e ve 4'e shift + r koy.

Shift kolay olduğu için böyle yaptım, başka tuşa istersen koyabilirsin. Böylelikle hem smartcastte oynarsın hem de bazı durumlarda spelli hedefli atarsın.

Türkçe oynuyorsan ve anlamadıysan da şunu atayım

Önemli Bİr Soru ?

• quote:

O zaman kötü olur 3 tane skill den hesaplasak 0.9 bir sn nerdeyse lol gibi oyunda saliseler bile önemli

O yuzden ben 200+ pingle bile rahat oynayabiliyorum

(Tf ler haric laq oluyor + ping 3000 oluyor) :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Burning Desire

Bilmeyenler saçma sapan bilgiler vermeye çalışmış, anlatayım.

esc'ye basıp hotkeys'e tıkla, öncelikle skillerin smartcastte olsun. Daha sonra additional hotkeys'te abilities and summoner spells var. Orada cast spell 1'e (klasik oynadığını, yani qwer'yi kullandığını varsayıyorum) q, 2'ye shift + w 3'e shift + e ve 4'e shift + r koy.

Shift kolay olduğu için böyle yaptım, başka tuşa istersen koyabilirsin. Böylelikle hem smartcastte oynarsın hem de bazı durumlarda spelli hedefli atarsın.

Önemli Bİr Soru ?

Hocam bunu yaptım artık shift+q yapıyorum mesafesini görebiliyorum teşekkürler bide şöyle bir şey var orda bunu yaparken gördüm kısayol tuşları dedigimizde en altta diger var orda sadece şampiyonları hedefle diye bir kısayol tuşu var onu z ye koydum ko misali anladıgım kadatıyla z ye basınca yakındaki rakibe vurucak ama hiç bir şey olmuyor z ye basınca bu kısayol nedir açıklarmısınız?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burning Desire

Bilmeyenler saçma sapan bilgiler vermeye çalışmış, anlatayım.

Önemli Bİr Soru ?

Hocam bunu yaptım artık shift+q yapıyorum mesafesini görebiliyorum teşekkürler bide şöyle bir şey var orda bunu yaparken gördüm kısayol tuşları dedigimizde en altta diger var orda sadece şampiyonları hedefle diye bir kısayol tuşu var onu z ye koydum ko misali anladıgım kadatıyla z ye basınca yakındaki rakibe vurucak ama hiç bir şey olmuyor z ye basınca bu kısayol nedir açıklarmısınız?

Hotkeys'te öyle bir yer yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.