Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17/11/08 De 4.sezon tekrarı başladı , ama diğer bölümler 5. sezon olarak 18/11 de başladı
    akşamları saat 18,10 sabahları da 06,10 da !
    Bu tv den izlemeyi sevenler için güzel haber

Birde : " 5. sezon dvd türkçe altyazı arıyorum nereden bulabilirim ? "
    hatta ilk 5 sezon ama internet çekimi istemiyorum !!!!
  • 3.bölüm..

Quentin..
    Ee oldu mu şimdi kardeş..Sen orada niye böyle möö möö durursun.Vursana adama üflesen yere yıkılırdı adam
  • @eyoruk

Bana göre sahne çok gerçekci aksiyon dizisi değil bu çocuk 16-17 yaşlarında silahlı soygunun arasınanda kalmıs, kendisine doğru tutulmuş bir silah var korkudan ne yapacağını bilemez bir halde olmalıdır.
  • Haklısın..Ama
    bizim elemanlar çok mu büyükler ki ? 20-21 yaşındalar ama maşallah hepsi herşeyin altından kalkıyor
  • TV den izleyenler , bu sezon ne alakaysa 4. ü sezonu verdiler 5i vermeleri gerekirken

sabahları 6 da izliyodum taki 4. sezon olduğunu farkedene dek ! Umarım 2. dönem Ocaktan itibaren 5. sezonuda araya sıkıştırırlar !

Ro@n
  • Son bölüm şuana kadarki 6 sezonda izlediğim en kötü en gereksiz en rezil bölümdü...heralde senaristler kafayı yediler....
  • diziye yeni başladım daha 2.sezon 4.bölümdeyim o yüzden bu konuda fazla takılmak istemiyorum ama benim hoşuma gitti dizi enzaından şuana kadar izlediğim kadarı..
  • 5. Bölümü cnbc-e de 19 aralıkta saat 20.00 de balıyacakmış herkezin bilgisine
    Bugün cnbc-e yi aradım !

Ro@n
  • Millet 3*05. bölümdem 7. ile 8. dakikalar arası bir müzük çalıyor.amigo kız seçmesinde o müziği bulabilen var mı?
  • kavuşuyorum sonunda oth ye...gerçi baya geride kaldım sizden ama..napalım
  • Yeni Bölüm 5 Ocakta.Diziye 1 Aydan fazla bir ara verdiler.
  • işin yoksa bekle o kadar. zaten izledğim sayılı bikaç dizi var onlar da sezon arasına giriyor.
  • selam one tree hill in bir reklamında bi tane şarkı var sözlerini hatırlayamıyorum ama sözlerin içinde a b c d e f g diye harflari söylüyo o şarkının adını bileniniz varsa yazarsa çok sevinirim saoluunn..
  • Sanırım güzel bir dizi how i met your mother dan sonra indirme listemde fakat uzun süreceğe benziyor.
  • S06.E13 yayınlanmış ve malum sitelere düşmüş. bilginize... şu an indiriyorum
  • sanırım bu brooke nip/tuck ın ilk sezonunda matt in kızarkadası nın sevdigi kızdı-lez-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 7 Ocak 2009; 14:57:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArGentum#47

S06.E13 yayınlanmış ve malum sitelere düşmüş. bilginize... şu an indiriyorum

Hee izlemiştim, 14.bölüm ne zaman geliyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JCB

quote:

Orjinalden alıntı: ArGentum#47

S06.E13 yayınlanmış ve malum sitelere düşmüş. bilginize... şu an indiriyorum

Hee izlemiştim, 14.bölüm ne zaman geliyor?

abd de pazartesi akşamı yayınlanıyor, salı günü düşer nete

• Eyi bari az kalmış. Bu arada 6.sezon son sezon mu? Yoksa daha devam edecek mi bu dizi
  • Bu haftaki 16.bölümün altyazısı ilk defa bu kadar hızlı çıktı
    http://divxplanet.com/sub/m/6913/One-Tree-Hill.html

Aynı zamanda up
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.