arkadaşlar ne zaman başlıyor cnbc-e de bizim süper dizi her zaman sölerim ordan izlemek bi başka
hakkaten yaaa..ne zaman başlıyor acaba? hiç reklam filanda görmüyorum
Q'nun olmesi cok kotu oldu , Q'nun annesinin konusmasi da etkileyiciydi. Bu arada Peyton'in Q'yu tanimamasina ragmen bu kadar uzulmesine anlam veremedim.
bu arada bu altyazı sitesini ilk kez görüyorum..kaçmış gözümden..hemen üye oldum belki ileride DP gibi olabilir..umarım...
Çok etkileyici bir bölümdü...bazı sahnelerde içim kıyıldı...
Yanlız Bu Dizi İyice Dramaya Bagladı
Ya evette niye öldürdüler bu çocugu onu anlamadım diziden falan ayrıldı herhalde ben nate'in rekorunu falan kırar sanıyordum nate'in yardımıyla birlikte ama vardır bir bildikleri siteyi bende ilk defa gördüm oth'nin tüm bölümleri çevrilmiş bundan sonra orayı takip edicem
3. bölümün altyazı linki var mı ? yukardakini açmadı
6. sezonlar için download yapabilecegim site mesaj yazarmısınz bana?
oc buna benziyor diye izledim , bunun kadar degildi hatta hiç degildi.
arkadaşlar cnbc-e nin sitesinde yok sizlerin bir bilgisi varmı acaba ???? bu sene tv de yayımlanmıcakmı oth :(
geçen sene cnbc-e'de 4.sezonu verdi..Netten indir 6.sezon başladı..
MİLLET CNBC-E DE BAŞLAYACAK MI BU 5.SEZON..?
YOK MU Bİ BİLGİSİ OLAN..=?
bu sene bi traş yok burda anlaşılan herkez izledi bitirdi netten ! neyse sağlık olsun
6.Bölümün altyazını bulan buraya yazabilirmi 4 gün oldu çıkmadı altyazı yada ben bulamadım :(
quote:
Orjinalden alıntı: onder_kı
MİLLET CNBC-E DE BAŞLAYACAK MI BU 5.SEZON..?
YOK MU Bİ BİLGİSİ OLAN..=?
hiç reklam filanda dönmüyor..
özledim yahu oth yi
Arkadaşlar şunu da göz önünde bulundurun. Dizinin yayınlanmasının peşine hemen ingilizce altyazı çıkmıyor. Bazen 1 gün içerisinde ing. altyazı çıkarken bazen 3-4 günde çıkıyor. Perşembe günü çıkan ingilizce altyazının peşine ertesi gün çevirimizi yükledik. Bu şekilde devam etmeye çalışacağız. İyi seyirler...