Şimdi Ara

One Plus 2 almak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    One Plus 2 satın almak istiyorum.Konuya tam anlamıyla hakim birisi yurtdışından nasıl getirtebilirim bu telefonu bana yaklasık kaç liraya mal olur gibi bilgilendirme yapabilirse sevinirim.

    Ek olarak elindeki One Pus 2 cihazı satmak isteyen olursa onunlada görüşebilirim direk nakit olarak satın almak istiyorum.

    Teşekkürler



  • Hocamwww.oneplus.net sitesinde satın alabilirsiniz.Turkiyede gümrükte geçmediği için siparis veremezsin. Sitede hangi ulkelerde satisinin yapildigi var. Avrupa ve Amerika da ve uzakdoğu ve körfez ülkelerinde çoğunda satılıyor.yakın zamanda yurt dışında gelecek bir tanıdık varsa onun adresine sipariş verebilirsin. Avrupa ülkelerinde 345 € Amerika da 350 dolara satılıyor.sitenin en altında Abd bayrağı var.oraya tıklayıp almak istediğin ulkeyi seçmen lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdogan75 -- 5 Nisan 2016; 22:15:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350 dolara alinirmi bu telefon peki abd den? İmei atiliyor sanirim?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • magicbass kullanıcısına yanıt
    Hocam 350 dolara alinir.mükemmel bir telefon. Ama alırsanız IMEI atmanizi tavsiye etmem ( forumda bununla ilgili sıkıntı yaşayan çok oldu) pasaporta kaydettirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar elimde Cinden getirtigim one plus 2 var. Henuz pasaporta isletmedim bu sorun degil. Sorun su: telin yazilimi Cince. Play Store sayfasi da cinci, istedigim uygulamalari inderemiyorum. Menusu de ingilizce bazi yerleri, agirlikli cince, yani pratik degil bu telefona sorunsuz, basima problem cikarmaycak turkce yazilim yapabilen guvenilir bir yer var mi ? Turkceye nasil cevirtebilirim ? Ayrica ekran koruyucu, kilif vs bu tele uygun nasil bulurum > simdiden tesekkur ederim.
  • evliyaizmir E kullanıcısına yanıt
    Hocam resmi türkçe sayfa işine yarar belki.https://forums.oneplus.net/forums/turkish/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.