Şimdi Ara

One piece / Naruto / Bleach arasında kaldım hangisine başlasam diye düşünüyorum ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Naruto izlemede; gerisi önemli değil.. Çok bozdu son 1 yıldır Gerçi One Piece'de artık sıkmaya başladı beni; Bleach veya Hunter x Hunter izle derim. Hiö sıkılmadan en uzun izlediğim anime Hunter x Hunter olmuştur.
    Zamanım kısıtlı.Zaman kaybı olacak anime izlemek istemiyorum dostum.Bana böyle "Death note" tarzında kısa ve güzel bir anime söyler misin ?

Kendi işine bakan,kimseyi takmayan,kimseden yardım almayan,cool,havalı,gizemli vsvs. karakter olursa tadından yenmez.

İzlediğime değecek bir anime arıyorum.Kaç gündür araştırıyorum hala başlayamadım.Bana bir akıl fikir verir misin ?

Orijinalden alıntı: Napalım yani

Zamanım kısıtlı.Zaman kaybı olacak anime izlemek istemiyorum dostum.Bana böyle "Death note" tarzında kısa ve güzel bir anime söyler misin ?

Kendi işine bakan,kimseyi takmayan,kimseden yardım almayan,cool,havalı,gizemli vsvs. karakter olursa tadından yenmez.

İzlediğime değecek bir anime arıyorum.Kaç gündür araştırıyorum hala başlayamadım.Bana bir akıl fikir verir misin ?

Death Note tarzı anime istersen; Code Geass, No Game No Life ve Zankyou no Terror öneririm. Gerçi Code Geass 2 sezon ama izlediğine değer çizimleri tiksindirmezse Haa; bu söylediğim animelerin tek ortak yönü; başrollerin kas gücüne değil de süper zekaya sahip olmalarıdır

Şimdi "kimseyi takmayan" deyince önerilecek anime listesi baya daraldı; bunlar illa da birine takılıyor şimdi Ayrıca Guilty Crown'da kaliteli bir seridir; sırf ilk sahnedeki müzik için bile izlenir bence

• O serileein arasina fairy tail de koymalisin. Cok sevdigim bir seridir tabi ama cool sessiz sakin karakterlerin dizisi degildir naruto ve onevpiece gibidir daha cok.

Ama en yeni seri oldugu icin oneririm .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Periah

O serileein arasina fairy tail de koymalisin. Cok sevdigim bir seridir tabi ama cool sessiz sakin karakterlerin dizisi degildir naruto ve onevpiece gibidir daha cok.

Ama en yeni seri oldugu icin oneririm .

Bleach 2 bölüm izledim çok sıktı.

One piece çok uzun başlamak istemiyorum. Asosyal değilim o kadar.

Naruto da çok filler varmış, bilemedim şimdi. Hunter x Hunter, helsing ultimate arasında kaldım. Sessiz ve sakin olan anime karakteri olan bir tane bulamadım arkadaş.

Filler anime degildir animeden sogutan birseydir.

Filler izlemeyin izlettirmeyin.

Ne narutoda nede digerlerinde dogru duzgun filler izlemedim ve hikayelerde en ufak kopukluk yok cunku o bolumler bos beles ve yuzde 90 asiri kalitesizdir.

Orijinalden alıntı: Napalım yani

Bleach'den başlamalısın. yeterince cool karakterler var.
    fiileri es geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 29 Temmuz 2016; 17:13:33 >

Orijinalden alıntı: Lilith442

Kardeş Kai Hiwatari dediğin karakterin hitap ettiği yaş grubu nere L'nin ki nere o zaman

Yaş grubu beni pek ilgilendirmiyor.Ben seviyorum Kai'yi.
    Asla pes etmemeyi bana vurgulaması,o soğuk tavırları vs çok hoşuma gitmişti.

@Periah Bleach'in ve OPnin bazı fillerları ana konuya ve mangaya dahil haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 30 Temmuz 2016; 12:47:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mhg68

Hocam death note yi izledin mi ?

İzledim,baya beğendim. Akıl oyunları falan derken bildiğin satranç oynadılar.

L neyse de, Kira baya bir zekiydi.ölüm meleklerini bile tuzağa düşürdü, öldürdü. L'yi de o öldürdü zaten.

Adam ne güzel düzeni sağlıyordu.Dünya güzel olma yolunda ilerliyordu, daha güzel yapacaktı ama L ve diğerleri bunu hazmedemeyip,Light Yagami'nin eline düşüp öldüler.

• Bleach sakın izleme zaten animesi yarım bitiyor mangadan devam etmek zorunda kalırsın. Mangası da 4 yıldır sürünüyor editörler adama süre verdi bitirmesi için. Herkes bitsin de kurtulalım gözüyle bakıyor.

One piece gerçekten çok uzun ve dövüşleri çok da ilgi çekici değil. Karakterlerin de fazla bir derinliği yok ama animenin genel olarak bir kalitesi var.

Naruto ikisinin de iyi yönlerini de kötü yönlerini de azar azar taşıyor ve fillerları atlamak şartıyla en izlenebilir olan.

Orijinalden alıntı: Zodion

İlla ki birine başlayacaksan One Piece olsun.Bleach neyse de Narutoyu izlemeye değmez.One Piece'de de marineford arcına kadar gel sonra mangaya geç son bölümler gerçekten kötü çünkü

Tabi tavsiyem uzun soluklu shounenlerden uzak durmandır eğer ki günde 10-20 bölüm izlemiyorsan.O kadar izlememe rağmen tüm shounenleri bitirmem 2 yıl falan aldı

Fairy Taili ise hiç düşünme

Fairy tail 3 bölüm izledim ileride kötüleşiyor mu

Orijinalden alıntı: TriLi

quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

İlla ki birine başlayacaksan One Piece olsun.Bleach neyse de Narutoyu izlemeye değmez.One Piece'de de marineford arcına kadar gel sonra mangaya geç son bölümler gerçekten kötü çünkü

Tabi tavsiyem uzun soluklu shounenlerden uzak durmandır eğer ki günde 10-20 bölüm izlemiyorsan.O kadar izlememe rağmen tüm shounenleri bitirmem 2 yıl falan aldı

Fairy Taili ise hiç düşünme

Fairy tail 3 bölüm izledim ileride kötüleşiyor mu

Kötü değilde kendileri biraz manasız,tek düze ve boş bir anime.+200 bölümde alabileceğin tek şey arkadaşlık vurgusu

Animeden fanservice+tipik shounen tiplemesi bekliyorsan memnun kalabilirsin.Beklenti meselesi

• kai hiwatari = uchiha sasuke

Fairy Tail'den falan uzak durun. Tamamıyla sıradan bir anime, hiçbir artı özelliği yok. Bir yerden sonra zaten yapımcısı falan da değişiyor. İyice dandikleşiyor çizimleri de.

Ama illa 700+ bölümlük animeler izlemek zorunda değilsin.
    Akame ga Kill , No Game No Life gayet başarılıdır. Ha birde Sword Art Online serisi denebilir. Ha çok kaliteli değil ama keyifli.

Orijinalden alıntı: anomaly

Death Note izleyen birine Code Geass önermek en garantidir.
    Naruto filleri geçip izlersen gayet güzeldir.

Ama illa 700+ bölümlük animeler izlemek zorunda değilsin.
    Akame ga Kill , No Game No Life gayet başarılıdır. Ha birde Sword Art Online serisi denebilir. Ha çok kaliteli değil ama keyifli.

Bleach başladım.
    Naruto'ya bütün çoğunluk "çocuksu" dedi.Bende de bir önyargı oluştu hâliyle.
    Bleach 20.bölümdeyim.Yeni başladım yani. Bleach ve Naruto'nun yapımcısı aynı diye biliyorum.
    One piece çok uzun. Başlarsam Hunter x Hunter olabilir.code geass (yanlış yazmış olabilirim) o da iyi bir seçenek. Ne yapsam, etsem bilemedim ya.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.