Şimdi Ara

---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.933
Cevap
43
Favori
243.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EscapeSouL

Bölüm güzeldi bu adanın bölümleri çok uzun sürücek herhalde Cp0 - Donflamingo ve ekibi - Denizci amirali - Luff ve ekibi - Devrimciler - Kolezyum savaşçıları baya ortalık karışıcak bu adanın bitiminde law kinemon oğlu ve arkadaşı yine luff'lere katılıcak herhalde tayfaya yeni biri katılıcaksa bartolomeo katılabilir jinbei'de var ama onun ne zaman katılıcağı belli değil

Hocam Big Mam'ı unuttun ayrıca Kadou reyiz de damlayabilir duruma göre, harbiden olaylar olaylar

edit: kin'emon neyse de momo kalırsa sanji ve brook yandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pomakemir -- 10 Nisan 2014; 17:16:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Madarist

Beyler ayrıntılı manga analizi yapıyorum şimdi
    Önce kapaktaki Kuzan'a selam.Birazdan geleceğim Kuzan'cığım
    Bölüm süperdi hatta şahsi fikrim son 2 hafta manganın en güzel anime sayıları olacaktır.
    Diamante'nin meyveyi vermeyi planlamıyordum demesi Dof'un diamanteye ve ve arena sistemine epeyce güvendiğini gösteriyor.Tabi çuvalladı ama olsunAklınızda sahte meyve ihtimali var mıydı?Ben açıkçası düşündüm mera mera derken bi zoana dönüşmesi olasıydı bence ama olmadı(iyiki)Bu meyvenin tadı da iğrençti istisna oluşurmadı.Bu arada meyveyi yeni kullanmasından dolayı kullanmada zorluk yaşadı tabi ne kadar bilinen bi meyve olsa da.Şu an bence meyveyi Ace ile yeterince göremedik.Çünkü haki eklenmemiş bi şekilde kullandı ayrıca yeterince saldırı göremedik bence,hala geliştirilebilir.
    Gelelim Usopp'a.Baştaki yalanlarından biri daha gerçek oldu.Şu an Corroida Collesium'unda savaşan neredeyse herkes(ölenler hariç) ve diğer oyuncaklar için Captain Usopp oldu.Tonatta cüceleri için zaten kaptandı.Ayrıca yukarıdan gelen ışık hüzmesi ile epikliği arttı adamın.
    Diamante'nin kendini de şekillendirmesi ilginç olmuş.Orda bi yılan gibi çıkageldi.
    Sabo 2. Adam olmuş çok da güzel olmuş.Dragon'dan sonraki adam gibi gözüküyor.Açıkçası Kuzan'ın Devrimci olduğuna kesin gözle bakıyorum o nedenle 2 çıkarım yaptım
    *Sabo Kuzan'dan güçlü.Böyle birşey varsa Sabo Vs Akainu gayet olası,denk ve umut verici olur.Dragon direk gorosei ile ilgilenebilir(Tek başına kaybeder tabi ama akainu ile uğraşmama durumu var)
    *Kuzan Karasakal tayfası içine ajan girdiği için henüz devrimci olarak bilinmiyor bu nedenle sabo direk 2.kişi olarak biliniyor.Şimdi bu dediğim madde zaten şu an olan birşey olduğu için bu kabul edilebilir ama sabo amiral seviyesinde diyorum ben en az o da.
    Tabi gelme nedeni luffyi kurtarmak için değil tabi ki.Öncelikli neden ülkeye gönderilen ve geri gelmeyen devrimcileri araştırmak(oyuncak,o nedenle hatırlanmıyor hiçbiri[Gerçi Koala elindeki kağıda bakıp oyuncağa döndüler diyo bu da acaba Sugar'ın hafıza yeteneği bellibölgeye özgü mü diye düşündürüyor]) için geliyorlar.
    Gelelim Dof'un sarayına.Kyros saldırmaya devam ediyo.Buffaloya tek attı.Diğer yanda law ittifak bitti dedi.İttifak bu arctan sonra bitecekti zaten ama böyle bitmesi açıkçası bende Law'ın oyuncaklar dönüştükten sonra birini hatırladığı fikrini verdi.Ve dof...
    Tabi ki ölmemişti ölemezdi.Kan yok vs.Pica geldi ve kafayı yerine takacak gibi.İp meyvesinin açıkçası logia old. düşünüyordum ama logia olsa kafa yeniden oluşurdu sanki.Bence dof kendini ipe dönüştürdü ve iplerin dizilimini kılıca paralel ayarlayıp kurtardı gibi.The Birdcage geliyo bakalım saldırı mı olacak yoksa başka birşey mi göreceğiz.
    **Bu arada haftaya manga yok 2 hafta bekleyecez
    Okursunuz umarım

Harfi harfine okudum eline sağlık hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Uche Okechukwu

quote:

Orijinalden alıntı: EscapeSouL

Bölüm güzeldi bu adanın bölümleri çok uzun sürücek herhalde Cp0 - Donflamingo ve ekibi - Denizci amirali - Luff ve ekibi - Devrimciler - Kolezyum savaşçıları baya ortalık karışıcak bu adanın bitiminde law kinemon oğlu ve arkadaşı yine luff'lere katılıcak herhalde tayfaya yeni biri katılıcaksa bartolomeo katılabilir jinbei'de var ama onun ne zaman katılıcağı belli değil

Hocam Big Mam'ı unuttun ayrıca Kadou reyiz de damlayabilir duruma göre, harbiden olaylar olaylar

edit: kin'emon neyse de momo kalırsa sanji ve brook yandı

Hocam big mam'ın tayfası gelmişti ama kendisi ve kaido'da gelirse ortalık dahada karışır o zaman ölen kişilerde olabilir düşük bir ihtimal Shanks'ta gelebilir Luffy'yi bu adada geri planda tuttular sadece arenada kendi gösterdi savaş çıkıcak herhalde çıktığı zaman yardırıcak Kinemon kalırsa momo mecbur kalır Sanji - Brook momonun ağzını burnunu kırıcak ama bakalım ne zaman

• law'ın bi oyuncak yüzünden hatıralarının geri dönmesi. ince görmüşsün ben bunu düşünmemiştim. ama dof ile dövüştüğü zamanda diyordu onlarla ittifakımı bitirdim diye. yani söylediğin olmayadabilir ama son derece mantıklı geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brain Burst

law'ın bi oyuncak yüzünden hatıralarının geri dönmesi. ince görmüşsün ben bunu düşünmemiştim. ama dof ile dövüştüğü zamanda diyordu onlarla ittifakımı bitirdim diye. yani söylediğin olmayadabilir ama son derece mantıklı geldi bana.

Oyuncak olayindan once onlara karsi daha yumusakti sanki hani ittifakimiz bitecek onlari yanliz biraktigim icin uzgunum modundaydi ama su an daha sert. Tabi öldürürüm dese de öldürmez luffyi su an ama daha bi cool boy modunda
    bu arada bu detaylı incelemeyi haftalik hale getirsem mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • incelemenin %90'ı zaten bnm de gözlemlediğim şeylerdi ama sırf şu law teorisi seni desteklemem için yeter.
  • Bence ittifakı bitirmesinin sebebi Luffy ve tayfasının aşırılara varan pervasızlığı, tabi bu en basit teoridir sizinkilere göre

@Madarist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pomakemir -- 10 Nisan 2014; 21:58:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uche Okechukwu

Bence ittifakı bitirmesinin sebebi Luffy ve tayfasının pervasızlığı, tabi bu en basit teoridir sizinkilere göre

@Madarist

Ittifaki bitirmesinin sebebi bu degil. Law bastan beri en buyuk hedef olarak dofu gordu. Kaidoyu luffyi istahlandirmak için kullandi. Dofu kaidoya veya world govermente kirdirmakti amacı.

• Law hala Luffy'yi düşünüyor ve onu oradan uzak tutmak istiyor bana kalırsa.Ben ihanet falan beklemiyorum zaten ve ayrıca Law biraz gururlu birisi,kurtarılmayı da yediremiyor gibi kendisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 11 Nisan 2014; 2:23:18 >
  • Beyler en son şu gaz adamla (Master'dı sanırım adı) Luffy vs atıyodu falan. Franky doflamingonun adamlarıyla vs attı hatta. Kaçıncı bölüm oluyo o manga ve animede bilen varmı. Ara açılsın diye bırakmıştım, artık devam etmenin vakti geldi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Beyler en son şu gaz adamla (Master'dı sanırım adı) Luffy vs atıyodu falan. Franky doflamingonun adamlarıyla vs attı hatta. Kaçıncı bölüm oluyo o manga ve animede bilen varmı. Ara açılsın diye bırakmıştım, artık devam etmenin vakti geldi sanırım

692. sayı.Bence animede güncele gel.Sonrasında mangadan devam et.Anime yeni arcla baya güzelleşti.Çizimlerde Fishman ve Punk Hazard'a göre iyi.
  • olaylar olaylar neler olacak bakalım. cp0 var dofl ekibi var law var yeni dünyaya giren şu mıtlatıs herif var
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzBilenAdam

olaylar olaylar neler olacak bakalım. cp0 var dofl ekibi var law var yeni dünyaya giren şu mıtlatıs herif var

Mıtalıs?

• quote:

quote:

olaylar olaylar neler olacak bakalım. cp0 var dofl ekibi var law var yeni dünyaya giren şu mıtlatıs herif var

Mıtalıs?

Bahsettiği kişi Eustass Kid galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartholomew Kuma

quote:

quote:

Mıtalıs?

Eustasss

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bartholomew Kuma

quote:

quote:

Mıtalıs?

Eustasss

evet kid :D

• bütün olayları geçtimde tayfanın ödülleri updatelenince usopp un ödülü 2. veya 3.leğe oynıcak bakın görün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

bütün olayları geçtimde tayfanın ödülleri updatelenince usopp un ödülü 2. veya 3.leğe oynıcak bakın görün.

Sanji'yi geçerse yemişim o ödülleri.
  • Ottoman_PoweR kullanıcısına yanıt
    olurmu olur daha öncede gördük örneklerini
  • Ödül tahminleri mi yapsak acaba?
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.