Şimdi Ara

One Piece'in merakla beklenen 2. sezonundan yeni bir tanıtım videosu yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • One Piece'in merakla beklenen 2. sezonundan yeni bir tanıtım videosu yayınlandı
    Aynı adlı manga ve anime serisinden uyarlanan live-action One Piece dizisi, 2023 yılında ekrana gelen ilk sezonuyla beğeni kazanırken, Netflix'in de en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Bu yüzden dizinin 2. sezonundan da beklentiler oldukça yüksek.

Epey gecikmeli gelen 2. sezonun için bir süre daha beklememiz gerekecek olsa da son dönemde diziye dair paylaşımlar üst üste gelmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda diziden ilk fragmanı paylaşan Netflix, bugün yeni bir tanıtım videosu daha yayınladı. Kamera arkasından da görüntüler içeren bu videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

One Piece 2. Sezon, 2026'da Ekrana Gelecek

Korsanlarla dolu fantastik bir dünyada geçen One Piece, genç korsan Monkey D. Luffy’nin efsanevi hazine One Piece’i bulmak ve Korsanlar Kralı olmak için çıktığı yolculuğu konu alıyor. Lastik gibi esneyebilen olağanüstü bir bedene sahip olan Luffy, yol boyunca kılıç ustası Roronoa Zoro, keskin nişancı Usopp, yetenekli aşçı Sanji ve zeki gezgin Nami gibi farklı geçmişlere sahip dostlar ediniyor. Yayınlanan ilk fragman, 2. sezonda da ekibi renkli maceraların beklediğini gösteriyor.

Ayrıca Bkz.Netflix'in Splinter Cell dizisinden yeni fragman yayınlandı

One Piece 2. sezon, 2026'da izleyici ile buluşacak. Ancak şimdilik daha net bir yayın tarihi açıklanmadı. Ana ekibi yeniden bir araya toplayacak olan 2. sezonda ekibe katılan yeni isimler Mikaela Hoover, Charithra Chandran, Katey Sagal, David Dastmalchian, Callum Kerr ve Joe Manganiello olacak.

One Piece'in 3. sezonu için de hazırlıklara şimdiden başlandı. Daha 2. sezon ekrana gelmeden Netflix'ten resmi onayı alan 3. sezonun çekimlerine bu yıl bitmeden başlanacak.

Kaynak:https://www.comingsoon.net/tv/news/2029153-one-piece-season-2-netflix-video-return-into-the-grand-line

• Dizi o kadar unutulmuş ki ne 2. sezonu yaw anime 1 sezon arc arc ilerliyor ne diyor bunlar diyorum.

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• Animelerin live action tarzı yapımlarını asıl seriye hakaret olarak algılıyorum şahsen. Yine de bu diziyi izleyip sevenler var ki devamını çekiyorlar, hatta sonraki sezonun çekileceği sözü şimdiden veriliyor. Neyse biz Wit Studio'nun anime remake'ini bekliyoruz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.