Şimdi Ara

One Piece'i okumalı mıyım izlemeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100'e yakın seri izledim şu üç büyüklere bir türlü başlayamadım çok uzun oldukları için. Şimdi hayatımı bir kenara koyup one piece'e başlayayım diyorum. Sizce okuyayım mı izleyeyim mi?

Edit: İzlemenin çok vakit alacağını düşündüğüm için ve digital versiyonlarının torrentini bulduğum için seriyi tamamen okumaya karar verdim, eski düşük çözünürlüklü scanlar olsa büyük ihtimalle izlerdim. 20. ciltteyim şuanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 13 Ağustos 2019; 12:57:44 >

• Sana 2 yol sunabilirim OPden keyif almak için

Zamanım bol diyorsan

Timeskip'e kadar izle. Timeskipten sonra Ryugu Krallığına kadar izle (10 bolum falan) sonra hemen mangaya geç. (zamanin bolsa max 3 ayda biter. Genelde kimi OPye baslatsam 1 ayda bitirir)

Zamanim az diyorsan

East Blue Saga'da sadece Baratie ve Arlong Arc'ı izle gerisini oku

Baroque Works Saga'da sadece Laboon, Whiskey Peak ve Alabasta'nın son kısmını izle gerisini oku

Skypiea Saga'da sadece Jaya'yı ve G8'i izle gerisini oku

CP9 Saga'nın TAMAMİNI izle

Thriller Bark'ı son bolumleri hariç komple oku

Whitebeard Saga'nın TAMAMINI izle

Timeskip sonrası tamamen Mangaya geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 29 Temmuz 2019; 9:17:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde aklımdan bu geçiyordu 900 bölüm izlemek 1 yılımı alır en kötü, okusam da aynı zevki alamayacağım karasızım
  • Kesinlikle izleyin. Bazı bölümleri yavaş ama kesinlikle değiyor.
  • Vay be one piece liseliyken ilk başlamıştım izlemeye. Şimdi düşüncelerimi buraya yazsam bu forum bana yönelik eleştiriden yıkılır sanırsam(hoş burası çok etkin bir forum değil ama).Sonuçta Türkiyede ve dünyada en çok fanı bulunan serilerden biri.Gerçek düşüncelerimi ortaya döküp sert eleştirmeyeceğim ama şunu söyleyim ben sana. One piece'de belli bir noktaya kadar arada saçmalıklar olsa da çok zevk alırsın izlerken, ama sonra bir noktadan sonra öyle bir boka sarıyor ki freni boşalmış kamyon gibi aşağıya gidiyor. İşte o zaman kaliteli-shounen kategorisinden tipik-shounen kategorisine direkt geçiş yapıyor neyse izleyince anlarsın.(belkide bölümler full hoşuna gider bilemem) Şimdi ben animesini çok oldu bıraktım, mangasına da ayda bir hızlıca bakıp bitiriyorum

Edit: Subjektif görüşlerdir arkadaşlar eyvah eyvah kızgın fanların ateşini hissediyorum

• 5-6 sezon izle sonra okursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marineford arcına kadar izle ondan sonra oku yoksa kanser olursun özellikle doflamingonun olduğu arc bölümlerin yarısından çoğu karekterlerin bakışmalarıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben okudum hata yaptim okudugum yerleri aciyorum izliyorum kapatamiyorum

• Naruto, Bleach, One Piece gibi serileri okusan da, izlesen de pek bir şey fark etmiyor bence.
  • victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Aynı zamanda dünyada en sevilmeyen anime serilerinden yani bence o kadar da çekinmene gerek yok
    Ben izlemedim okumadım bilmiyorum ama sevmiyorum, genel anlamda shounenleri sevmiyorum ama zevkler ve renkler tartışılmaz

• 3 manga bölümünü 10 anime gösterdiklerinde komple bıraktım. Zaman atlamasına kadar iyiydi fakat son zamanlarda iyice battı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

3 manga bölümünü 10 anime gösterdiklerinde komple bıraktım. Zaman atlamasına kadar iyiydi fakat son zamanlarda iyice battı.
    Wano arcini izlemeni tavsiye ederim. Oncekilerde dedigin gibi hak veririm ama Wano Arc'inda animasyon kadrosunda degisiklik olmus. Her seyi demeyelim ama seslerinin farklilasmasi bunun sonucu guzellesmesi ve kalitenin yukseltilmesi ve efektler eskisine gore cok cok iyi olmus.

• Mangayı okumanı tavsiye ederim. Arada farklılıklar oluyor ufak tefek de olsa.
    Mangayı oku sonrası Animeyi izlersin. Ben şuan perşembe cuma günleri manga. Pazar anime olarak devam ediyorum gerçi ben 20 yıldır okuyor ve izliyorum...
  • Beyazsakal yani Marineford arc final olmalı, ondan sonra istenirse manga okunabilir yahut okunmayabilir de

• quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Beyazsakal yani Marineford arc final olmalı, ondan sonra istenirse manga okunabilir yahut okunmayabilir de
    One piece hiç izlemedim de hiç okumadım da, sadece beyazsakalla ilgili "bir evladı kurtarmak" adında 2 parttan oluşan bir videoya denk geldim. o savaş hangi bölümleri kapsıyor? Yada beyazsakal animenin başından beri varmı yoksa sonramı dahil oluyor? Onunla ilgili bölümlere bir göz atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SistemToplayanAdam2017 -- 16 Ağustos 2019; 15:47:54 >
  • SistemToplayanAdam2017 S kullanıcısına yanıt
    Bence seriye başla dostum, çizer çok farklı şekilde işliyordu konuyu ilk yıllar, lakin Marineford arc'ından sonra izleyip izlemeye kendin karar verirsin.

• 600. bölümü izleyip ara verdim :)

Şu anda 800'lerde olmalı. Biriksin veya sonlansın, öyle izleyeceğim. Yalnız dizinin ilk sezonlarının çizimleri çok daha güzel. Daha orijinal geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • One pieceten başka dövüş shounen mangası okumak içimden gelmiyor

Neden acaba
  • Op animesi Wano'da iyi giderken bu bolumle bozmus oldu tekrardan. Bir guc gosterisi icin bolumun yarisini almislar. Anime'nin ilk arclarini izleyip Marineford Arc oncesi mangaya gecip guncele gelmenizi tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.