Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (321. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz bunlara uzun flashback diyorsanız hiç Naruto'ya bakmayın 4 bölüm flashback koyuyorlar. =)
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    kissanime.com
    kissanime.ru - Google'da Ara
    http://kissanime.com/Anime/One-Piece-Episode-of-Sabo
  • o 4 bölüm flashback de 20 bölümlük filler içinde olunca dadından yenmiyo
  • gökkuşağı misali ne o öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKM

gökkuşağı misali ne o öyle

Aynen saçma olmuş.

Bölüm güzeldi. Son sahne hoşuma gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dof'un yaptığı saldırının adı Goshikito. Anlamı: 5 Renkli İp. O yüzdenen öyle çizmişler.

• qazrfv kullanıcısına yanıt
    tamam da düne kadar renksizken... bianda değiştirince bi garip geldi yani
  • O değilde ben günceldeyimde hala oturup filmleri izlemedim. Tavsiye eder misiniz, birde onların sırası falan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

O değilde ben günceldeyimde hala oturup filmleri izlemedim. Tavsiye eder misiniz, birde onların sırası falan var mı?

Vaktin varsa hepsini izle ama yoksa son 2'yi izle. Strong World ve Movie Z. Bu ikisi çok iyiydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabasta arc ne kadar uzun sürüyor böyle. Bu arada bir sorum olacak ben One Piece'de 125'e gelmiş bulunmaktayım fakat çok sıkıcı bu Arabasta arc'ı. Aksiyon hangi bölümde başlıyor ? Daha çok mu var aksiyona ?
  • Bu arc bi bitse artık cidden sıkıldım sanki 1 yıldır aynı arcı izliyoruz gibi hissediyorum Önümüzü bir görsek ve şu çizimlerde değişse artık cidden sırıtmaya başladı . Yeni animelere bakıyorum da aralarında dağlar kadar fark var ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostDay2

Arabasta arc ne kadar uzun sürüyor böyle. Bu arada bir sorum olacak ben One Piece'de 125'e gelmiş bulunmaktayım fakat çok sıkıcı bu Arabasta arc'ı. Aksiyon hangi bölümde başlıyor ? Daha çok mu var aksiyona ?

4-5 bölüm sonra arabasta bitiyor,önünde güzel hikayesi olan bi arc var sonrada asıl olaylar başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

Arabasta arc ne kadar uzun sürüyor böyle. Bu arada bir sorum olacak ben One Piece'de 125'e gelmiş bulunmaktayım fakat çok sıkıcı bu Arabasta arc'ı. Aksiyon hangi bölümde başlıyor ? Daha çok mu var aksiyona ?

4-5 bölüm sonra arabasta bitiyor,önünde güzel hikayesi olan bi arc var sonrada asıl olaylar başlıyor

Arabasta arcından sonra bir arc daha sonra asıl olaylar başlıyor böyle değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostDay2 -- 1 Eylül 2015; 3:35:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

quote:

Arabasta arcından sonra bir arc daha sonra asıl olaylar başlıyor böyle değil mi ?

Arabasta 130da bitiyor sonra filler bölümler var onları atlarsan kısa bir arc var olaylara hazırlık için sonrasında ise uzun bir arc başlıyor oda bitince müthiş bölümler başlıyor bölüm listesini atarım sana pmden bakarsın

• Off off off.Bölüm çok iyiydi bence.Law ın kol gitti Luffy de çok fena gaza geldi.Gölgeyi paramparça etti.Law ın kolunu yeteneğile iyileştireceğine inanıyorum ama bakalım.
  • Hocam yanlış bilmiyorsam dressrosa arc 1 veya 1.5 yil oldu

• Hocam bir ara zaman atlamasından sonra dram azalmış diye endişeleniyordun. Şu son 10 bölümü izlersen dramın kralını görebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Hocam bir ara zaman atlamasından sonra dram azalmış diye endişeleniyordun. Şu son 10 bölümü izlersen dramın kralını görebilirsin.

Yavaş yavaş, zevk ve şevk ile One Piece'i usulca izliyorum.

O bölümler için sabırsızlanıyorum hacı.

• Bellamy aşırı salak bir karakter
  • Şu alevli skillere bitiyorum.Luffynin Red Haw'kı Ace'i andırıyor.Sanjininde Diable Jambe'si.Sanji bence Arc'ın dışında tutulmamalıydı(Robin'in yerinde o olabilirdi.)
  • 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.