Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pasamu

güzel anime başlarken 2-3 sezon sonra biter diyordum ama şimdi sonunu görebilcekmiyim diyorum.acaba hazine yi bulabilcekler mi diye izliyorum ama güzel gidiyo eğer baştan izlemek isteyen varsa dizimag 2. sezonu yayınlıyor ama devam eder mi bilmem? doctor who dada 14 bölüm yayınladılar devamı hala gelmedi bekliyoruz bence pek hazine olcakmış gibi gelmiyor bence en büyük hazine kazandıkları tecrübe olacak maşallah grand line red line daha birde bunun geri dönüşü var bakalım ne olacak.Yalnız hepsi az çok değiştide sanki luffy değişmedi gibi geliyo sanki hala başta ki meraklı inatçı çocuk

Luffy'nin değişmemesi belki de seyircinin onu böyle sevmiş olmasıdır.Ayrıca düşünsene ciddi bi Luffy ne kadar sıkıcı olur.Ayrıca bence kimse o kadar değişmedi.Zoro yine aynı ciddiyet, Sanji yine aynı güzel bayanlara düşkünlük, Usopp yine aynı korkaklık vb. vb.Yalnız hazinenin tecrübe olacağını sanmıyorum yoksa WB gibi yılların korsanı çok daha önce kral olmuştu.Hazine muhtemelen para da değil ama nedir bilinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

quote:

Orijinalden alıntı: pasamu

güzel anime başlarken 2-3 sezon sonra biter diyordum ama şimdi sonunu görebilcekmiyim diyorum.acaba hazine yi bulabilcekler mi diye izliyorum ama güzel gidiyo eğer baştan izlemek isteyen varsa dizimag 2. sezonu yayınlıyor ama devam eder mi bilmem? doctor who dada 14 bölüm yayınladılar devamı hala gelmedi bekliyoruz bence pek hazine olcakmış gibi gelmiyor bence en büyük hazine kazandıkları tecrübe olacak maşallah grand line red line daha birde bunun geri dönüşü var bakalım ne olacak.Yalnız hepsi az çok değiştide sanki luffy değişmedi gibi geliyo sanki hala başta ki meraklı inatçı çocuk

Luffy'nin değişmemesi belki de seyircinin onu böyle sevmiş olmasıdır.Ayrıca düşünsene ciddi bi Luffy ne kadar sıkıcı olur.Ayrıca bence kimse o kadar değişmedi.Zoro yine aynı ciddiyet, Sanji yine aynı güzel bayanlara düşkünlük, Usopp yine aynı korkaklık vb. vb.Yalnız hazinenin tecrübe olacağını sanmıyorum yoksa WB gibi yılların korsanı çok daha önce kral olmuştu.Hazine muhtemelen para da değil ama nedir bilinmez.

En değerli şeytan meyvesi filan da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

quote:

Orijinalden alıntı: DARTS

Çok merak ediyorsanız söyleyim Lufy güçlenicek epey ilerliyecek New Word'de sonra bir amiralle kapışcak bir de sbikai mi ne ondan sonra Karasakal Shanks'i bir şekilde öldürecek Lufy de gidicek Karasakalı durdurucak(öldürücek) bunu yaparken Beyaz Sakal Korsanlarını kullanıcak.Çünkü Oda bir yerde Shanks'i çok önemli bir yerde kullanıcağını söylüyordu sonra Lufy Shanks'İn mezarına gidip Şapkasını bırakıcak v.s v.s

eyw kardeş bi 10 sene sonra bakarim olaylara dediğin gibiyse repi kaptın

Animede Lufy acı çektirmek farz oldu.Lufy nasıl çok acı çektiririm diye düşününce aklıma geldi belki olmaz ama anime mantıken 10 yıl filan daha sürmeli.
  • Mangadan spoiler vermeyin.
  • Gerçek olmayan şeyler hakkında konuşmayın ya, ayıptır günahtır sanki senaryoyu siz yazıyormuşcasına insanları heyecanlandırmanız size ne kazandırıyor. Boş beleş yapılan bu işlere gerçekten çok kızıyorum, yazık yahu.
  • Luffy'nin değişmemesi daha iyi zaten, açıkçası Naruto shippuudendeki Naruto gibi ağlak bir Luffy görmek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annihilan

Luffy'nin değişmemesi daha iyi zaten, açıkçası Naruto shippuudendeki Naruto gibi ağlak bir Luffy görmek istemiyorum.

Yani hocam
    koca Jiraiya öldü
    bırak ağlasın adam.Haa Luffy konusunda sana katılıyorum o ayrı
  • quote:

quote:

Luffy'nin değişmemesi daha iyi zaten, açıkçası Naruto shippuudendeki Naruto gibi ağlak bir Luffy görmek istemiyorum.

Yani hocam
    koca Jiraiya öldü

Jiraiya'nın ölmesi konusunda bir şey demiyorum ama Naruto'nun ağlamaları sırf orayla sınırlı kalmıyor maalesef.
  • Valla ben bu animeye arkadas diyince basladm hala devam eden narutoyu tkip ediyodum onun disinda bitmis animelerdr izledim ama bu one piece beni gulme krizine sokuyor ya luffynin sarki soyleyisi sanjinin durumlari zoronun arafgi yeri bulamamsi ussopun aptalliklari vs. valla Narutodan sogumua durumdayim su an animeyle manga zaten koptu birbirinden ne yapmaya calistklarini anlayamdm one piecedeki guzel yan adamlar kaybedebiliyolar Narutodaki gibi her zman kahraman olmuyolar..daha yeni bi bolum seyrettim luffyle bi amiral (228 deym) ve sonuc beni mutlu etti yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaaaRA

Valla ben bu animeye arkadas diyince basladm hala devam eden narutoyu tkip ediyodum onun disinda bitmis animelerdr izledim ama bu one piece beni gulme krizine sokuyor ya luffynin sarki soyleyisi sanjinin durumlari zoronun arafgi yeri bulamamsi ussopun aptalliklari vs. valla Narutodan sogumua durumdayim su an animeyle manga zaten koptu birbirinden ne yapmaya calistklarini anlayamdm one piecedeki guzel yan adamlar kaybedebiliyolar Narutodaki gibi her zman kahraman olmuyolar..daha yeni bi bolum seyrettim luffyle bi amiral (228 deym) ve sonuc beni mutlu etti yani..

Hocam haklısın ama o amiralle Luffy'nin karşılaşması amirallerin ne kadar güçlü olduğunu göstermek amaçlı bir şey sanırım.Ayrıca Naruto'da da iyilerin kaybettiğini görüyoruz.En basitinden
    Kakashi Pain'e yenildi.Daha Shippuuden'in başında Gaara Deidara'ya yenildi.Naruto kısmında Shikamaru ve Kiba ses dörtlüsündeki elemanlara karşı az kalsın yeniliyodu Temari ve Kankuro kurtardı.Ölen bi çok iyi karakteri de sayarsak Naruto'da da hep iyiler galip gelmiyo.
    .Gerçi bunu tartışmanın yeri burası değil, sadece Naruto'ya bu konuda haksızlık edilsin istemem.Haa yanlış anlaşılmak istemem One Piece'i kötülemiyorum benim için OP izlediğim en iyi iki animeden biridir.
  • Beyler tayfa buluşması 2 ekimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dayak_Arsızı -- 25 Ağustos 2011; 1:53:59 >
  • quote:

quote:

quote:

Yani hocam
    koca Jiraiya öldü

Jiraiya'nın ölmesi konusunda bir şey demiyorum ama Naruto'nun ağlamaları sırf orayla sınırlı kalmıyor maalesef.

Naruto'nun pek ağladığını hatırlamıyorum.Ama emin olamadığım için bir şey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniai -- 25 Ağustos 2011; 1:51:40 >
  • quote:

quote:

Valla ben bu animeye arkadas diyince basladm hala devam eden narutoyu tkip ediyodum onun disinda bitmis animelerdr izledim ama bu one piece beni gulme krizine sokuyor ya luffynin sarki soyleyisi sanjinin durumlari zoronun arafgi yeri bulamamsi ussopun aptalliklari vs. valla Narutodan sogumua durumdayim su an animeyle manga zaten koptu birbirinden ne yapmaya calistklarini anlayamdm one piecedeki guzel yan adamlar kaybedebiliyolar Narutodaki gibi her zman kahraman olmuyolar..daha yeni bi bolum seyrettim luffyle bi amiral (228 deym) ve sonuc beni mutlu etti yani..

Hocam haklısın ama o amiralle Luffy'nin karşılaşması amirallerin ne kadar güçlü olduğunu göstermek amaçlı bir şey sanırım.Ayrıca Naruto'da da iyilerin kaybettiğini görüyoruz.En basitinden
    Kakashi Pain'e yenildi.Daha Shippuuden'in başında Gaara Deidara'ya yenildi.Naruto kısmında Shikamaru ve Kiba ses dörtlüsündeki elemanlara karşı az kalsın yeniliyodu Temari ve Kankuro kurtardı.Ölen bi çok iyi karakteri de sayarsak Naruto'da da hep iyiler galip gelmiyo.
    .Gerçi bunu tartışmanın yeri burası değil, sadece Naruto'ya bu konuda haksızlık edilsin istemem.Haa yanlış anlaşılmak istemem One Piece'i kötülemiyorum benim için OP izlediğim en iyi iki animeden biridir.

Hocam yanlis anladiniz siz beni hic yenilgi olmayan iyi kotu savasi olur mu hic :S Ben ana karakterden bahsediyodum Narutonun taa kucuklukten kyuubiyi kontrol edince inanilmaz bi seviyeye cikacagi belliydi yalniz bu luffy icin gecerli degildi 228 e geldim hakiden falan bahsetmiyo (Daha dogrusu sadece 1 kere BB un agzindan 1 kere cikiyo ama aciklama yok)ki adamin ki kotu bi meyve bence logia gibi sinif dururken..Narutoyu bende cok seviyorum ona laf yok da su anime manga kopmasi sinirledirdi cok beni zaten neyse :D Bu anime gulmek icin ideal konusmalarindaki vurgulari falanda guzel bilmiyorum beni kirip geciriyolar izlerken :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 25 Ağustos 2011; 4:21:50 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yani hocam
    koca Jiraiya öldü

Naruto'nun pek ağladığını hatırlamıyorum.Ama emin olamadığım için bir şey diyemem.

oncelikle mobilden yazdigim icin 2 mesaj ard arda atiyorum flood yapmis gibi oldm kusura bakmayin..hocasinin haberini duydugu zamani hatirlayin 2 yapisik dondurma aliyo aksam hani iruka geliyo iste orda aglamisti..
  • naruto geyikleri bile dönmüş burda ya...onu bunu bilmem işin özeti biz one piece daha uzun süre izleriz en az 1000'de biter bu seri
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yani hocam
    koca Jiraiya öldü

oncelikle mobilden yazdigim icin 2 mesaj ard arda atiyorum flood yapmis gibi oldm kusura bakmayin..hocasinin haberini duydugu zamani hatirlayin 2 yapisik dondurma aliyo aksam hani iruka geliyo iste orda aglamisti..

Tamam
    Jiraiya'nın ölmesi ile aynı zaman ve neden zaten
    onun dışında ağladığını hatırlamıyorum ben Naruto'nun.

Yaa Grand Line bile kaç bölüm sürdü 1000 i rahat aşar bu seri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniai -- 25 Ağustos 2011; 16:48:00 >
  • 512
    zoro harbidende anlamadı olayı

gerçi bende anlamadım
  • 6 sene daha sürecek diyorlar ama büyük ihtimal mangası olacak anime yetişmez 6 seneye.4 bölüm kaldı new world sagaya.
  • One piece 3d yi izlemediyseniz kesin izleyin derim çok hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: StubB

One piece 3d yi izlemediyseniz kesin izleyin derim çok hoşuma gitti

Ben indirdim ama altyazı yoktu. Çıktı mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.