Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • garp ve sengoku bir tarafın kazanacağını düşünmüyorum aynı roger vs WB gibi
  • 508'i izledim ve Franky diyorum başka bir şey demiyorum. Özlemişim adamı ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTS

One Piece düzgün bir şekilde izleye bileceğim bir site var mı?

http://watchop.com/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tyraél

quote:

Ben anlamadım o sitede tr alt yazı değil mi?

Türkçe istiyorsan bölümü + altyazısını indirmen lazım,onların da nereden indirildiğine bakmadım hiç.Bu site ise ingilizce alt yazılı sadece.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben anlamadım o sitede tr alt yazı değil mi?

Türkçe istiyorsan bölümü + altyazısını indirmen lazım,onların da nereden indirildiğine bakmadım hiç.Bu site ise ingilizce alt yazılı sadece.

www.korsanfan.com bu siteden tüm gerekli bölüm ve altyazılara ulaşabilirsin
  • yeni bölüm izlemeye değermi?
    ona göre hd bekleyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haien

yeni bölüm izlemeye değermi?
    ona göre hd bekleyecem

HD beklemeni gerektiren bir bölüm değil üstad , hala tayfa üyelerinin tepkileriyle geçiyor ...
  • Daha kaç bölüm böyle geçer bi bilgisi olan var mı?
  • Valla mangaya göre marinefordun bitişinden 15-20 bölüm sonra balıkadam adasına gidiyorlar.Mangayla animeyi karşılaştırınca mana sorarsan şuan bir bölüm manga 3 bölüm animeye denk geliyor yani 45 60 bölüm yani 1,5 yıl daha süre bilir.
  • quote:

Valla mangaya göre marinefordun bitişinden 15-20 bölüm sonra balıkadam adasına gidiyorlar.Mangayla animeyi karşılaştırınca mana sorarsan şuan bir bölüm manga 3 bölüm animeye denk geliyor yani 45 60 bölüm yani 1,5 yıl daha süre bilir.

O kadar uzatmasınlar canım onla mı uğraşılır
  • Filler girmezse 5-6 bölüme tayfa toparlanır bence.
  • quote:

Valla mangaya göre marinefordun bitişinden 15-20 bölüm sonra balıkadam adasına gidiyorlar.Mangayla animeyi karşılaştırınca mana sorarsan şuan bir bölüm manga 3 bölüm animeye denk geliyor yani 45 60 bölüm yani 1,5 yıl daha süre bilir.

tam tersi olmasın sakın o

animede 1 bölüm mangada 3 bölüme denk geliyor o yüzden 5-6 bölüm içersinde toplanmalarını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentDays

quote:

tam tersi olmasın sakın o

animede 1 bölüm mangada 3 bölüme denk geliyor o yüzden 5-6 bölüm içersinde toplanmalarını bekliyorum

Umarım dediğin gibidir.Yoksa bi buçuk sene tayfanın tepkilerini mi izleyecez
  • üşenmedim tekrar baktım

2 den fazla gösterilen demişsin ama 1 bölüm hariç zaten o 2 den fazla dediğin bölümlerde tüm tayfayı gösteriyor ve şuan 593 teyiz time splash 598 te.
    1.5 yıl biraz imkansız değil mi sencede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihonto -- 12 Ağustos 2011; 14:51:47 >
  • grand linedan çıkmaları kaç bölşüm sürüyor,?
  • kısaca kaç bölüm kaldı?
  • one piece'in türkçe altyazı işini kim yapıyor ? böle bir grup varsa ulaşıp çeviri işine yardım edeyim diyorum bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok now

grand linedan çıkmaları kaç bölşüm sürüyor,?

Bilmiyorum ama mangada 610 lardayım daha ses yok sanırım 630 filan giderler balık adam adasından ama tahminim kuja adasından balık adam adasına gelişe kadar olan bölümler mangadan uzun sürecek bazı bölümler mangadan uzun sürüyor en iyi ihtimalle balık adam adasına gitmelerine 15 bölüm var gibi.New Word'e gitmelerine ise tahminim 30 40(mangada oralara bakmam lazım tam emin değilim) bölüm var
  • 634(güncel) daha balıkadam adasındaki ana olay başlamadı unutun siz adadan ayrılmayı

not:spoilerlık bi bilgi yok
  • naruto dan sonra buna başlıycam, aklımda bulunması için mesajım bulunsun.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.