Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.496
Cevap
40
Favori
203.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Ekim gibi izlemeye başlamıştım bu gece 488'i izleyerek güncele geldim ve bu konuyada ilk kez giriyorum.Spoiler yememek için 1 kez bile girmemiştim animede güncele yetişene kadar.

Luffy'i keşke Shanks alsa daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Bende Ekim gibi izlemeye başlamıştım bu gece 488'i izleyerek güncele geldim ve bu konuyada ilk kez giriyorum.Spoiler yememek için 1 kez bile girmemiştim animede güncele yetişene kadar.

Luffy'i keşke Shanks alsa daha iyi olurdu.

evet beyler abimle sonunda güncele yetişmeyi başardık ekimde başladık ve anca marta gelince bitirebildik shanks ta yine karizma bir şekilde girdi ortama
  • yeni bölüm sabah çıkıcak hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous
    Zaten kılıç ustalarına DEVIL FRUIT yakışmıyor. Nitekim MIHAWK da kullanmıyor.

Ben bir de şu 21 efsanevi kılıcın hepsini birden görmek istiyorum :D

Son olarak şu 4. YONKOU kim olabilir ?

GOL D LION ya da DRAGON olabilir diyorum.

Ayrıca henüz KAIDO bile yüzünü göstermedi.

Helalinden bi 500 bölüm daha şart :D

Yahu şu AKANUI nasıl kurtuldu anlamadım, keşke ölseydi, çünkü onu WB'den başkası kolay kolay haklayamaz.

Birde MAGELLAN denen yiğidonun kati suretle yenilebileceğini düşünmüyorum.

gol d. lion diye birisini ilk defa senden duyuyorum. 4. yonkounun ismini bi ark soledi bana daha cismini falan gormemisler gerci. mobilden girdigim icin spoiler olmasin diye yazmiorum pcden girince editler eklerim ismini.

ayrica neden bilmiyorum ama kaido cok asil bir herifmis gibi geliyor bana. belkide ismi yuzunden oyle hissediyorumdur (hayir isminin anlamini bilmiyorum ama agir bir isim gibi duruyor :)

edit: lion dedigin 10.filmdeki altin aslansa oyle bir karakter yok hikayede. evet eiichiro episode 0 diye bir one shot cikardi altin aslanla ve son filmle ilgili ama onu filler karakter gibi gorebilirsin su anda oyle biri yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow-YB -- 6 Mart 2011; 1:54:36 >
  • Son yonkou big mom diye birisi sadece ismini biliyoruz kaidou gibi

birkaç şey daha varda manga okumayanlar fena spoiler yer söylemiyelim

ama anime takip etsende bunu bilmen gerekirdi animede geçti galiba yonkou muhabbeti
  • quote:

Yahu şu AKANUI nasıl kurtuldu anlamadım, keşke ölseydi, çünkü onu WB'den başkası kolay kolay haklayamaz.

mihawk kartal meyvesi yemedimi?
    gözleri ondan keskin felan diyorlardı.ilk çıktığında.

zoro ile kapıştığı yerlerden biride demişlerdi böle bişey galiba
    onu uykudan uyandıran korsan filosunu keserken
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Yok canım daha bilmiyoruz onu
    Ama gözlerinde 8x digital zoom var o kesin
  • www.animefreak.tv
    Animefreak.TV - Watch Anime Online for Free. Subbed & Dubbed
    http://www.animefreak.tv/watch/one-piece-episode-489-online

yeni bölüm çıktı yumulalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can !

quote:

quote:

Yok canım daha bilmiyoruz onu
    Ama gözlerinde 8x digital zoom var o kesin

optik var optik

• sanki rinnegan var gözlerinde ya acayip bi şekli var
  • Mihawkın Seslendiricisi değişmese harika olurdu ama benim en çok uyuz olduğum şey şu oldu beyaz sakal savaşta bin yıl bekledi yahu savaşın başından sonuna kadar zorunda olmadıkça savaşmadı herif onuda savaşsın herif mal gibi durmasın diye yapmışlardır ölümüne çok üzüldüğüm için daha bi sinir oldum adamın ilk başta tüm sertliğiyle saldırması lazımdı sonuçta evladı yani birak olmadı idam platformunu yoket yani fay hatlarını kırabiliyorsun sen ne diye oturuyorsun ki adam gibi savaşsalar 2 bölümde 3 amiralide bitirirlerdi en azından şimdi bi 10 yıl daha sürer 3 amiral ver yonkoular var schibukailer var oho bitmesini bende istemiyorum ama insan böyle bölümlerde dayanamıyor 1 hafta 1 bölüm ffs.

• WB genç olsaydı ve hasta olmasaydı ve SQUARD tarafından bıçaklanmasaydı

Yani yeke yek de bir Allah'ın kulu indiremez gibi

RED DOG yenilmesi en zor AMİRAL gibi görünüyor, keşke ölseydi

Konu nereye gidecek merak ediyorum ve gerçekten yeni bir çağ başladı, çok kişi öldü ama yeni karakterler çok bakalım n'olcek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 6 Mart 2011; 22:44:46 >

• Son bölümde biraz aksiyon görmeyi ummuştum ama hiçbir şey olmadı.Shanks'ın nasıl dövüştüğünü çok merak ediyordum ama adam sadece konuşarak bitirdi savaşı herkes çekip gitti.Filo amirali Sengoku Shanks'ın gücünü bildiğinden hiç karşı çıkmadan Ace ile Beyazsakalı verdi.Ancak daha fazla kan dökülmemesinide istemiş olabilir tabi.Savaş sonunda bitti ama en büyük darbeyi korsanlar aldı.Beyazsakal ve Ace öldü.Luffy ve Jinbei ağır yaralı.Denizcilerde ise kayıp yok denicek kadar az.Sadece normal askerler ve düşük rütbeli olanlar yaralandı veya öldü.Onun dışında savaş lordlarına amirallere falan hiçbirşey olmadı.Keşke hiç kurtarmaya çalışmasalardı Ace'i , böylece sadece o giderdi.

Bu arada hep diyordum kendi kendime neden Luffy'yi Shanks almadı keşke alsa diye ama bunun cevabını Shanks suratıma yapıştırdı direk. Bundan sonra araya bir filler girer heralde baya oldu çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 11 Mart 2011; 10:09:47 >
  • 4. yonkou Big Mom Gecko Moria'nın adasındaki o gölgesi çalınan kızın annesi büyük ihtimal Luffy'e demişti yeni dünyada annemi bul çok tanınan bir korsan diye .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alone D. Walker

4. yonkou Big Mom Gecko Moria'nın adasındaki o gölgesi çalınan kızın annesi büyük ihtimal Luffy'e demişti yeni dünyada annemi bul çok tanınan bir korsan diye .

bende WB in karısıdır diye düşünüyorum
    herken ona oyajin(baba) diyor malum anne de big mom dır artık
  • lanet olsun yibise bu gün bu saat oldu hala çıkarmadı 489u arkadaşın attığı rawı indirdimde izledim. dahada takip etmem yibisi direk rawdan takip ederim. bölüm süperdi ekşın falan olmasada beğendim ben. bi burukluk yaşadım savaşın bittiğini görünce. neyse yeni çağ başlıyo bakalım bu hafta (yarın(bugün)) neler olucak.
  • Yaklasin 7-8 kere ilk bolumu acip ilk 10dkyi izleyip kapattim. Neden oldugunu da bilmiyorum cok cocuksu geldi herhalde. Yarin konsantre olup yeniden izlemeyi deneyecegim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Yaklasin 7-8 kere ilk bolumu acip ilk 10dkyi izleyip kapattim. Neden oldugunu da bilmiyorum cok cocuksu geldi herhalde. Yarin konsantre olup yeniden izlemeyi deneyecegim.

ordaki shanks ı görünce insan gülmeden edemiyor
    bide bu tayfa nasıl toplanacak anlamış değilim
    hepsi ayrı bi tayfa toplayıp geleceklermi acaba
    aralarında ençok sanji nin hikayesini sevdim
    layığını buldu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Yaklasin 7-8 kere ilk bolumu acip ilk 10dkyi izleyip kapattim. Neden oldugunu da bilmiyorum cok cocuksu geldi herhalde. Yarin konsantre olup yeniden izlemeyi deneyecegim.

ordaki shanks ı görünce insan gülmeden edemiyor
    bide bu tayfa nasıl toplanacak anlamış değilim
    hepsi ayrı bi tayfa toplayıp geleceklermi acaba
    aralarında ençok sanji nin hikayesini sevdim
    layığını buldu

Savaş bitti yakın zamanda toplanıcaklar demek isterdim ama
    Kesin filler girer araya
    Spoilerda vermiyelim ama toplanmaları güzel oluyor
  • Sonunda arabasta archı bitirdim , fiyuuu
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.