Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gine dopdolu bir bölümdü. İzlerken hiç sıkıladım.

[SPOILER]http://j1305.hizliresim.com/19/u/ngw5u.png[/SPOILER] Lokomatif Luffy :D.

[SPOILER]http://l1305.hizliresim.com/19/u/ngw7j.png[/SPOILER] Nick-mesaj uyumu gibi.

• luffy ve diğerlerine ne oldu öyle zehirlendilermi
  • lahana35 spoiler içinde cevabı bulabilirsin.bi sonraki bölümde açıklayacak gerçi.
    caesar'ın gas meyvesi sayesinde bütün gasları kontrol edebilme yeteneği var. belli bir çaptaki oksijeni uzaklaştırıyor ve düşmanı boğuyor. luffyleri boğmadı sadece bayılttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brain Burst -- 26 Mayıs 2013; 14:29:53 >
  • 597 çok iyiydi.
    Law'ın yanına gelen kim acaba? Öldü denmese Vegapunk derdim ama pek pek sanmıyorum onun olacağını. Law'ın babası falan?
    Tayfadakilerin öleceğini tabi ki sanmıyorum ama baya etkileyecek gibi. Bakalım göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma

597 çok iyiydi.
    Law'ın yanına gelen kim acaba? Öldü denmese Vegapunk derdim ama pek pek sanmıyorum onun olacağını. Law'ın babası falan?
    Tayfadakilerin öleceğini tabi ki sanmıyorum ama baya etkileyecek gibi. Bakalım göreceğiz.

Daha da önemlisi gelen kişinin nasıl bir gücü vardı ki Law yığılıp kaldı öyle?
  • yok ölmediler hocam mangayı okuma hissi demek böyleymiş anlatıvericem herşeyi zor tutuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brain Burst -- 26 Mayıs 2013; 16:42:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brain Burst

yok ölmediler hocam mangayı okuma hissi demek böyleymiş anlatıvericem herşeyi zor tutuyorum

Hocam tahminince bu arc kaç bölüm daha devam edecek?
  • 20-25 bölüm daha var bitmesine.
  • quote:

20-25 bölüm daha var bitmesine.

Haydaaa yarım yıl var neredeyse bitmesine. Yok bu böyle olmayacak bu sefer kesin bıraktım izlemeyi bir kaç yıl sonra izleyeceğim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Haydaaa yarım yıl var neredeyse bitmesine. Yok bu böyle olmayacak bu sefer kesin bıraktım izlemeyi bir kaç yıl sonra izleyeceğim artık.

Daha izlemedim son bölümü ama malum kişinin yanına geldi diyorlar Law için. Yanı arc açısından macera yeni başlıyor. 20 bölüme merdiven dayar ama 25 olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

quote:

Daha izlemedim son bölümü ama malum kişinin yanına geldi diyorlar Law için. Yanı arc açısından macera yeni başlıyor. 20 bölüme merdiven dayar ama 25 olmaz.

20 bölüm olduktan sonra ha 25 olmuş ha 26 fark etmiyor her türlü daha çok bekleyeceğiz.
  • eğer bir manga bir bölüm olmaya devam edecekse ve araya hiç filler girmezse 26-27 bölüm var baktım söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brain Burst -- 26 Mayıs 2013; 18:26:40 >
  • quote:

quote:

yok ölmediler hocam mangayı okuma hissi demek böyleymiş anlatıvericem herşeyi zor tutuyorum

Hocam tahminince bu arc kaç bölüm daha devam edecek?

Not: Yanlış alıntı yaptım şimdi üşendim de değiştirmeye. Bana yazdığınıza alıntı yapmıştım normalde.

Aynen, çok merak ettim mangayı okumamak için kendimi zor tutuyorum. Mangayı okusam güncele geldiğimde gene böyle sıkıntı çekicem çünkü.

Bir de Brook'un hikayesine hasta oldum, söylemeden geçemeyeceğim.
  • izlemeye yeni başladım bu animeyi 4. bölüme başlıyorum biraz yavan geldi sanki bir de çizimler ileriki bölümlerde iyileşiyor mu yoksa bu şekil çizgi filme yakın mı devam ediyor?
  • hocam one piece hemen sarmaz öyle bi izle bakalım 20-30 bölüm daha . dünyada en çok izlenen animelerden birinden bahsediyoruz. tabi %100 beğeni oranına sahip diyemicem. hiç biri değil illaki hoşuna gitmeyen çıkacaktır.
  • 30-40bölüm izle önce kesinlikle sevmeye başlarsın. Bende 10-15 bölüm izleyince çok çocuksu ve uyduruk konusu var zannetmiştim ama özellikle 200lü bölümlerden itibaren favori animem oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuko_35

30-40bölüm izle önce kesinlikle sevmeye başlarsın. Bende 10-15 bölüm izleyince çok çocuksu ve uyduruk konusu var zannetmiştim ama özellikle 200lü bölümlerden itibaren favori animem oldu.

dediğiniz gibi yapacağım 50 bölüm hak verdim sararsa devam

attack on titan ı izliyordum güncel olduğundan buna başlayım dedim insan ister istemez karşılaştırıyor çizim olsun efekt olsun ama bakalım ne olacak 6. bölüme geçtim.
  • izlediğin bölümler 15 yıl öncesinin çizimleri çizimler ileride düzeliyor baya. karakterlerin karakterlerini() özümsediğinde o zaman çok güldürür one piece.mesela luffynin salaklıkları zoronun yön duygusunun olmayışı ...gibi dahada söylerdimde daha başlardaymışsın spoiler olacak :D
  • 597

Çok manyak bir bölümdü tam luffy yine klişe hareketini yapıyo derken hepsi teker teker indi bu kadarını beklemiyordum Sonu çok heyecanlandırdı beni ayrıca law ın karşılaştığı adam vegapunk diyorum nedense içime doğuyor vegapunk hakkında animede hiçbişey gösterilmemesi ise işin gizemi açısından tezimi bir adım daha öne getiriyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

597

Çok manyak bir bölümdü tam luffy yine klişe hareketini yapıyo derken hepsi teker teker indi bu kadarını beklemiyordum Sonu çok heyecanlandırdı beni ayrıca law ın karşılaştığı adam vegapunk diyorum nedense içime doğuyor vegapunk hakkında animede hiçbişey gösterilmemesi ise işin gizemi açısından tezimi bir adım daha öne getiriyor sanki

Vegapunk olması pek olası değil gibi. Çünkü kendisi önemli bir karakter ve 1 arc ayrılacaktır ona.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.