Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (141. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

59.bölüm;http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20090924152256/onepiece/images/d/d5/Episode_59.png

579.bölüm;http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20130109082620/onepiece/images/0/0e/Episode_579.png

En azından sert bir mizaç olabilirdi.

hatırlamadıgım ıcın kızdım pardon
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

quote:

Orijinalden alıntı: sano

İyi de netten baktım o Apis'li bölümler ocak 2001'de yayınlanmış yani 11-12 yıllık bir ara var. Filler bölümlerden sorumlu vatandaşlar herhalde bu kadar ileri bir tarihte ne olacağını öngörememiştir, aynı şekilde E.Oda da filler bölümde olan bir şey için kendi kafasındaki hikayeyi değiştirmez. Yani filler bölümlerdeki olayları konuşmaya değmez, bırakalım orda kalsınlar.

iyi de okuyucuyu ya da izleyiciyi bağlamaz ki bu dediklerin. Mesela şöyle düşünelim benim mangadan hiçbir haberim yokmuş ve ben sadece animeyi takip ediyor muşum. Ve yine filler falan bilmiyorum ne varsa seyrediyorum. Ne mangakanın ne de diğer filler bölümlerin öykü yaratıcılarının bana böyle bir şey yapmak için bir hakları var mı? Mantıksız buluyorum ben böyle şeyleri filler olsun olmasın.

Senin mangayı okumaman da mangakayı bağlamaz. Seriyi yazarken ne filler bölümde olanları ne de manga okumayanları, filler bölümün ne demek olduğunu bilmeyenleri düşünmek zorunda değil ve evet böyle bir hakkı var.
    Animeyi yapanlar ise genelde haksız olmalarına rağmen sadece bu seferlik haklılar. Aslında haklılar demek biraz yanlış olur, sadece masumlar diyelim. 12 sene önce yapmak zorunda kaldıkları filler bölümde oluşturdukları hikayede geçen yaratıklardan birini ilerde Oda'nın bu şekilde kullanabileceğini düşünemezlerdi.

Bence animeyi yapan adamlara bu konudan ziyade serinin filler olmayan bölümlerini uzatmak için ekledikleri filler sahneler yüzünden kızmak daha mantıklı. Mesela aklıma gelen ilk şey olarak Luffy aslında Hody'i dövmek için fazla uğraşmamışken animede ikinci Red Hawk'ı yemesine rağmen yıkılmaması ve bir ara Luffy'nin G2'sinden hızlı bir hale gelmesini söyleyebilirim. Manga okumasaydım Luffy 2 yıllık arada yiyip içip yatmış sanırdım. Yani animecilerin filler olmayan bölümleri bu şekilde manga okumayanları yanlış yönlendirecek şekilde filler bölümlerle doldurmaya hakkı yok, yoksa dediğim gibi adamları 12 sene önceki bir olay için suçlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Ejderhalar en çok sevdiğim mitolojik canlılardır. Fakat Oda ejderhadan soğuttu.

Skyrim ejderi falanmi bekliyodun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao

quote:

Ejderhalar en çok sevdiğim mitolojik canlılardır. Fakat Oda ejderhadan soğuttu.

Skyrim ejderi falanmi bekliyodun

Aslında Oda'nın çizimi böyle. Fakat biraz daha vahşi olsa fena olmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Zoro sonunda elmas da keser artık

Zoro vs.
    Jozu
    diyorsun he

Aynen
  • quote:

quote:

quote:

İyi de netten baktım o Apis'li bölümler ocak 2001'de yayınlanmış yani 11-12 yıllık bir ara var. Filler bölümlerden sorumlu vatandaşlar herhalde bu kadar ileri bir tarihte ne olacağını öngörememiştir, aynı şekilde E.Oda da filler bölümde olan bir şey için kendi kafasındaki hikayeyi değiştirmez. Yani filler bölümlerdeki olayları konuşmaya değmez, bırakalım orda kalsınlar.

iyi de okuyucuyu ya da izleyiciyi bağlamaz ki bu dediklerin. Mesela şöyle düşünelim benim mangadan hiçbir haberim yokmuş ve ben sadece animeyi takip ediyor muşum. Ve yine filler falan bilmiyorum ne varsa seyrediyorum. Ne mangakanın ne de diğer filler bölümlerin öykü yaratıcılarının bana böyle bir şey yapmak için bir hakları var mı? Mantıksız buluyorum ben böyle şeyleri filler olsun olmasın.

Senin mangayı okumaman da mangakayı bağlamaz. Seriyi yazarken ne filler bölümde olanları ne de manga okumayanları, filler bölümün ne demek olduğunu bilmeyenleri düşünmek zorunda değil ve evet böyle bir hakkı var.
    Animeyi yapanlar ise genelde haksız olmalarına rağmen sadece bu seferlik haklılar. Aslında haklılar demek biraz yanlış olur, sadece masumlar diyelim. 12 sene önce yapmak zorunda kaldıkları filler bölümde oluşturdukları hikayede geçen yaratıklardan birini ilerde Oda'nın bu şekilde kullanabileceğini düşünemezlerdi.

Bence animeyi yapan adamlara bu konudan ziyade serinin filler olmayan bölümlerini uzatmak için ekledikleri filler sahneler yüzünden kızmak daha mantıklı. Mesela aklıma gelen ilk şey olarak Luffy aslında Hody'i dövmek için fazla uğraşmamışken animede ikinci Red Hawk'ı yemesine rağmen yıkılmaması ve bir ara Luffy'nin G2'sinden hızlı bir hale gelmesini söyleyebilirim. Manga okumasaydım Luffy 2 yıllık arada yiyip içip yatmış sanırdım. Yani animecilerin filler olmayan bölümleri bu şekilde manga okumayanları yanlış yönlendirecek şekilde filler bölümlerle doldurmaya hakkı yok, yoksa dediğim gibi adamları 12 sene önceki bir olay için suçlamıyorum.

Bu anime japonyanın çizgifilm kanallarında yayınlanıyor ve manga bilen bilmeyen çoğu kişi bunu izliyor. Sadece Japonya değil yayınlanan her ülkede bu durumda olan izleyiciler var. Dediğim şey mangaka ile filler yapımcılarının sadece biraz koordineli olması gerektiği. Şöyle bir şey diyebilir Oda en basitinden "Bakın siz ejderhalarla ilgili bir filler serisi yapacaksınız ama ben bunu ilerde belki kullanabilirim, ****r bizim kültürel mirasımız sonuçta." Filler olsa da olmasa da mantıksızlık bu animede ve benim şu zamana kadar izlediğim animelerde gördüğüm en mantıksız hata bu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu anime japonyanın çizgifilm kanallarında yayınlanıyor ve manga bilen bilmeyen çoğu kişi bunu izliyor. Sadece Japonya değil yayınlanan her ülkede bu durumda olan izleyiciler var. Dediğim şey mangaka ile filler yapımcılarının sadece biraz koordineli olması gerektiği. Şöyle bir şey diyebilir Oda en basitinden "Bakın siz ejderhalarla ilgili bir filler serisi yapacaksınız ama ben bunu ilerde belki kullanabilirim, ****r bizim kültürel mirasımız sonuçta." Filler olsa da olmasa da mantıksızlık bu animede ve benim şu zamana kadar izlediğim animelerde gördüğüm en mantıksız hata bu.

Dediğin bölümleri izledim ve ejderha gelince aklıma Lapis'in L'si bile gelmedi.Ayrıca arada 12 yıl var,12 yıl önce bu animeyi izleyen kişinin yaşı küçük değildir ve animeyi eğlenmek için izler.Böyle bi hatayı da pek umursamaz diye düşünüyorum.Yani hata olsa ne olur olmasa ne olur,ben animeyi zevk almak için izliyorum.
  • Biz üzerinden çatışma çıkarmak için izlemiyoruz elbette. Biz de eğlencesine izliyoruz fakat mantıksızlık mantıksızlıktır. Bu one piece'in bünyesine yazıldı arada isterse 20 yıl olsun bir şey farketmez.
  • @CLAIRV0YANT

Fillerde ve geçen bölümde kullanılan ejderha Doğu yani Japonya kültürüne ait değildir. Batı kültürüne aittir.

Soldaki Batı Sağdaki Doğu kültürüne ait ejderhalar.

Yine tekrar edeyim. Tartışılması bile gereksiz olan bir konuyu tartışıyoruz. Bu filler kaç sene önce yayınlanmış. Mangakanın o zamanlar bu kadar şeyi düşünmesi imkansız. Bence hala sonunu bile hazırlamamıştır serinin. Ve bu ejderhanın geçtiği bölüm filler. Bu kadar büyütülecek bir şey göremiyorum. O bölüm filler olmasaydı tüm yazdıklarınıza hak veririm. Fakat filler. Filleri bilmeyen birisi veya filler olduğunun farkında olmayan birisi ise geçen bölümden sonra bir araştırmaya girerdi. Bunlar daha önce ejderha görmediler mi falan diye. Ve araştırma sonucunda filler olduğunu, fillerin ne olduğunu görürdü.

Filleri bile tartışacağımıza. Bence Monkey D. Dragon ismini tartışın.
  • Ben en son 256'yı izledim de, Chopper'ı seslendiren değişti galiba ya. Bu hep böyle mi kalacak? Eski sesi iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: IchabodCrane

Ben en son 256'yı izledim de, Chopper'ı seslendiren değişti galiba ya. Bu hep böyle mi kalacak? Eski sesi iyiydi

Yanlış hatırlamıyorsam hasta olduğu için kısa bir süre değişmişti. Fakat düzelecek merak etme Bu arada Chopper'i seslendiren meşhur Pikachu'dur.
  • Hocam olay filler olup olmaması değil. Bunu yapan adamlar ya da yapımcılar madem ki bölümün içerisine istedikleri gibi filler yedirebiliyorlar bir şekilde geçmişte yaşananlara bir şekilde dönüp açıklama getirmelilerdi. Bleach'te bazen yer geliyordu olaylar fillerlar üzerinden bir yerlere bağlanıyordu ve filler hikayeye yediriliyordu. Hoş filler izleyen birisi değilim ama hikayenin doğru düzgün olması için adamlar ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. One Piece'ten de böyle bir şey umdum fakat adamlar bunu yapmadılar. Daha mangada gördüğümde adamlar nasıl bağlayacaklar bunu diye düşündüm ama zerre umurlarında olmadı heriflerin.
  • quote:

Hocam olay filler olup olmaması değil. Bunu yapan adamlar ya da yapımcılar madem ki bölümün içerisine istedikleri gibi filler yedirebiliyorlar bir şekilde geçmişte yaşananlara bir şekilde dönüp açıklama getirmelilerdi. Bleach'te bazen yer geliyordu olaylar fillerlar üzerinden bir yerlere bağlanıyordu ve filler hikayeye yediriliyordu. Hoş filler izleyen birisi değilim ama hikayenin doğru düzgün olması için adamlar ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. One Piece'ten de böyle bir şey umdum fakat adamlar bunu yapmadılar. Daha mangada gördüğümde adamlar nasıl bağlayacaklar bunu diye düşündüm ama zerre umurlarında olmadı heriflerin.

Mangaka ellerini ayaklarını bağladı ama. Daha önce fillerde gösterdiklerinin anime yapımcıları da farkındadır. Fakat mangada görüldüğü üzere ilk kez gördükleri vurgulanıyor. Yani şimdi anime de biz daha önce ejderha gördük gibi bir şeyler demeleri, manga ile ters düşmelerine neden olur.

• Fgt sana katılıyorum ama bleachdede bounto fillerini daha sonra bir kaç cümleyle animeye bağlamışlardı hatırlıyosundur büyük ihtimalle belki bundada o bölüme bir iki şaşkınlık geçirip daha sonra bağlayabilirlerdi öyle olsa bence daha iyi olurdu :)
  • quote:

quote:

Ben en son 256'yı izledim de, Chopper'ı seslendiren değişti galiba ya. Bu hep böyle mi kalacak? Eski sesi iyiydi

Yanlış hatırlamıyorsam hasta olduğu için kısa bir süre değişmişti. Fakat düzelecek merak etme Bu arada Chopper'i seslendiren meşhur Pikachu'dur.

Oouvv valla çok sevindim bu sesle gittikçe nefret ederim bundan diye düşünüyordum
  • quote:

quote:

quote:

Oouvv valla çok sevindim bu sesle gittikçe nefret ederim bundan diye düşünüyordum

Bende araştırmıştım o sıralar. Sonrasında o dönem hamile olduğunu öğrenmiştim sanatçının.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bende araştırmıştım o sıralar. Sonrasında o dönem hamile olduğunu öğrenmiştim sanatçının.

Ilk sayfalarda yaziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ilk sayfalarda yaziyor

Sayfalara tek tek bakmaya korkuyorum, her ne kadar çoğunlukla yazılar spoiler şeklinde verilse de bazı şeyler söyleniyor arada Bu sayfada Zoro'nun ejderha kesmesi gibi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ilk sayfalarda yaziyor

Sayfalara tek tek bakmaya korkuyorum, her ne kadar çoğunlukla yazılar spoiler şeklinde verilse de bazı şeyler söyleniyor arada Bu sayfada Zoro'nun ejderha kesmesi gibi

Dostum animede gösterilen, burda gayet rahatça yazılır. O kadar spoiler yemeyi sorun etmeyecen artık
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.