Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bazen öyle bir kaptırıyorum ki aralarında olmak istiyorum =)
  • 575'de
    o donanma gemileri sahnesini serap olarak
    gösterdiler. Şimdi bölüm filler olduğuna göre gerçekte var mı yok mu öyle bir şey? Anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 4 Aralık 2012; 2:49:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

quote:

Orijinalden alıntı: Izaya

quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Konudan sapar gibi olacak ama one piece e yeni başlamış biri olarak 207 e kadar geldim o kısımda ise Davy Back Fight Arc var 12 bölüm falan fakat çok gereksizmiş izlemem gerekir mi atlarsam anlyabilirmiyim ?

O arcta konuyla ilgili hiçbir şey yok izlemesende olur.

Tamam hocam sağolasın

Valla one piece bu önemsiz gibi gösterilir ileride bir bakarsın herif schibukai olup çıkmış.

Foxy mi? O
    noro noro yapana kadar millet tokatlar onu. Luffy'nin saflığından yararlandı hep. Spa bölümünde gereken muameleyi gördü zaten. Onun fillerları izlerken kusmamak için kendimi zor tutardım. Çok itici bir karakter.

Yeni dünya öyle bir yer ki en kötü yeteneğe sahip kişiler bile buraya ulaşabilmişlerse bundan sonrası için daha da vahşice davranmaları gerekiyor. Foxy zevkine düşkün bir korsandı fakat yeni dünya onu da değiştirmiştir muhakkak. One Piece'ten bahsediyoruz burada. 5. bölümde gösterilmiş bir şey 455. bölümde önem kazanabiliyor. Bu da bu seriye bağlayan etkenlerden bence en büyüğü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

575'de
    o donanma gemileri sahnesini serap olarak
    gösterdiler. Şimdi bölüm filler olduğuna göre gerçekte var mı yok mu öyle bir şey? Anlamadım.

Manga'da
    Yeni Dünya'ya çıktıklarında gemiler olduğunu hatırlamıyorum. Direk x yeri görüp oraya doğru gittiler.
    Ayrıntıya girmiyorum spoiler olur diye. Yanlışsam düzeltin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 4 Aralık 2012; 15:10:05 >
  • tam balıkadam adası bitti yeni dünyada smokerla bi kapışma olur diye beklerken gemiler serap çıktı 4-5 bölümde filler dayarlar şimdi
  • 555 te bırakmıştım bugün 19 bölümü izledim yaza kadar bir 20 daha biriktiricem de arclar çok uzun arkadaş.yeni arc ocakta başlasa son baharı bulur bitmesi.vay arkadaş enies lobby arcında güncele yetişmiştim ta o zamandan beri takip ediyorum seriyi.çok uzun zaman olmuş.
  • Güzel resim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Güzel resim.

Kimin kardeşi?
  • Güzel bölümdü. Filler ama geçen arc'dan daha güzel.
  • Zoro da
    uçmayı
    öğrenmiş. Maaşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Zoro da
    uçmayı
    öğrenmiş. Maaşallah.

Bölümün en itici yeriydi
  • Yeni oyundan ilk video.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 14 Aralık 2012; 20:25:56 >
  • ------- ONE PİECE Z --------

• Aokijinin buz'dan bacağı ve bu ağır duruşu bitiriyor =)

• 577

Güzel bölümdü. Z'nin sesi muhteşem ya.
  • Bir an önce bitsin şu filler.
    Punk Hazard'ı
    sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Yeni dünya'da hakisiz çıkılmaz ki şaşırması aptalca olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

harbi ağzımın suyu aktı acep ne zaman düşer malum sitelere bu arada şu kizaru ve akainu'nun luffy'den çok feci dayak yemesini istiyorum öyle böyle değil. ha şurda yanımda olsalar mahallecek dövesim var o derece
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.